Александър Йорданов с оценка: Метеж, който е антибългарски!

Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение
Обновена: 10 авг 2020 10:57 | 10 авг 2020 10:40, Веселина Йорданова
169

"Не може от нарушаване на закони да ползваш права. Този метеж е недемократичен и е антибългарски". Така евродепутатът от СДС и ЕНП - Александър Йорданов коментира премахването на блокадите в петък.

В профила си в социалната мрежа той написа: "маймунарците по кръстовища и пътища са разчистени. Браво на МВР! Така се прави в Европа".

Още по темата
Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги наричаха "катун", но в тези 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест, направляван от лица с престъпни намерения. Тяхната цел е да избягат от правосъдието и да  използват наивността на младите и по-възрастни хора, каза за "България сутрин" Александър Йорданов.

"За да има протест, има закони в ЕС, трябва да се поиска разрешение от общината", допълни той.

"Президентът Румен Радев иска да използва случващото се, за да може след година да поиска от тях преизбирането си за втори мандат", коментира събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

"Когато стане трудно, всички плачат за държавата, а когато е нормално - щракат с пръсти. Днешният метеж е срещу политици, които искат да ни отдалечат от Кремъл", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Масрафа го плащат Черепа и Цецо Василев.
10
11
 
20
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Снощи ги гледах (има стриймове наживо до сутринта всяка нощ) и ми прави впечатление, че масово младите нямат дори базово разбиране за процесите в обществото, в политиката, по света - в живота като цяло. Тук там се среща някой, който е по-напред, но отново има огромни пропуски в знанията си... Нямам идея защо е така - аз лично не смятам, че съм всезнаещ или всеразбиращ, но ме изненадват слабите познания на хората там... А непознаването лесно ражда конспирации и манипулации на база на емоциите.
9
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам ме е че като съм бил симпатизант на СДС съм слушал с отворени уста думите на това нещо и подобните нему!Нагаждачи *** ,слугинаж ,проводници на чужди интереси Това са те! но не и Българи...
8
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не могат да привлекат внимание с масово участие и почват шумкарски номера да дразнят хората и да търсят бой от полицията. За сега всичко се проваля за щастие
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Йорданов нарича г-н Президента метежник? И бившия Омбудсман? И ги обвинява в антибългарска кампания? Интересна гледна точка. А да предположи в чий интерес е този метеж? Кой плаща масрафа?
6
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същите тези заблудени искаха по добро бъдеще и през 2013 и ни натресоха БСП и ДПС с Пеевски шеф на ДАНС.
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажи нещо за заврения зет, какви престъпления е извършил и кога ще е пред съда
4
13
 
28
 
! Отговори
zeus преди 3 години
Вместо да му давате трибуна му изпратете психиатър на този :)
3
15
 
12
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Хората по протестите искат по-добро бъдеще (поне тези, които са там наистина с тази идея, защото има и доста...съмнителни лица сред тях). Срещу това никога няма да застана, но протестите в този им вид освен негативи, не водят до нищо друго. Протестиращите не са политически, класово, ако щеш и психологически, и философски грамотни, за да създадат промяна. Преобладават конспирациите за злите рептили, илюминати и т.н., и едно махленско ниво, подклаждано от някои политически фигури...няма мисъл.
2
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е.
1
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение"Старите комунистически навици трудно се изкореняват от другарите в СДС, още малко ще призове да дойдат танковете.Та протестът е най-висшата демократична проява от страна на обществото.Другарят Йорданов най-добре да си направи една бърза справка за значението на думата "демокрация".