Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила

Барикади няма да бъдат премахвани с насилие
Обновена: 10 авг 2020 17:40 | 10 авг 2020 13:11, Веселина Йорданова
638
Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е раазпоредил да се разговаря с протестиращите и да се търси диалог.

Той каза по повод протестната ситуация, че има политически формации, зажаднели за власт и няма да ги коментира, но на протестите "има и деца 15-16-17-годишни".

Още по темата
Възхищавал съм се на генералите, които връщат децата на майките живи, здрави и не бити. Затова съм разпоредил с добро, с убеждаване, спазвайки закона, да се разговаря с тях, подчерта Борисов, сравнявайки нашите протести с тези в други държави.

Той посочи, че барикади няма да бъдат премахвани със сила, съобщава Bulgaria ON AIR.

И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставка на някой, коментира още премиерът. По думите му затова Конституцията и правовата държава е казала, че се провеждат избори, на които се явяват партии и те правят правителство според реда, по който са подкрепени.

Премиерът каза още, че тези, които са дошли да пречат на партийното събрание на ГЕРБ, са провокатори.

Ако на мач на Левски отиде публиката на ЦСКА, кои са провокаторите, попита той журналистите. Те това целяха, ние отидохме ли на "Позитано" или при Христо Иванов да провокираме, каза още Борисов, според когото целта е била именно сблъсък.

Премиерът отиде в Хасковско, където горят силни пожари. На място той заяви, че всички се справят прекрасно със ситуацията и "са свършили работата както трябва да я свършат". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баци от намеци не разбира, ще трябва да се блокира целата държава, както той и глупавия щаб направиха март месец.
51
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тройката - Куку, Пипи и Ян Бибиян обяснява на *** по кръстовищата, че Законите не са Закони защото Конституцията е над тях, а Фигуранта казва, че Конституцията не е Конституция защото не е писана от него !Така тълкуват Демокрацията комунистическите *** и отрочетата на потомствената, огоена градска номенклатура. Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
50
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този още не е проумял, че гербавите вече са аут. Каква сила ще се използва, страх го тресе и не знае какво да прави. Щяло вече да се преговаря с протестиращи. Смях. Те не искат да го видят, щяло да се преговаря. Докара ни до дъното. Каквито и статистики измислени за коронота да прави, каквито и да ги приказва за приноса си-няма кой да повярва на измишльотините му. Вън!
49
17
 
7
 
! Отговори
Постановка на ГЕРБ преди 3 години
И гледам без изненада, че пак се връзват една камара индивиди. *** народ без умствен потенциал да си извади нужните изводи след 30 г. подигравка. Не е случайно положението в България. Отражение на българският капацитет. И морален и умствен. Тази Държава е обречена отдавна. Чакаме последният да загаси лампата след 50 години....
48
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истински човек. От едно време го помня, като кмет на София винаги беше на мястото на проблемите. Не като всички политици с костюмите и цял ден на климатика с 4к заплата. Борисов може да е всякакъв, но е човек. Което, ще си остане в историята.
47
4
 
16
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Площадните ако бяха умни щяха да идат при бойко и да говорят с него. Но те не да умни. Даже умни е доста далеч от най-подходящия епитет. Май умни е на другия полюс хехехе. ***.
46
20
 
9
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Страх го е мутрягата от народния гняв !!!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 38Карах един Фиат Мареа СТ има няма 10 години с минимални разходи, та май някой трябва да се научи първо да си кара колата.
44
9
 
5
 
! Отговори
Борисови-мисли преди 3 години
Ей ама и тоя Тръмп неблагодарен,не стига че му броих 2.5 милиарда лева Народна пара,авансово,а сега иска и да ме гони!
43
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е,как да говориш с протестиращите като те грам представа нямат за какво точно протестират.Казано им е,че трябва да се свали Борисов и те се ограничават с тази опорка.Аз съм убеден,че 99% от тях си нямат представа колко е бюджета за 1км.магистрала или енергина ефективност за 1 апартамент,но крещят мощно,че са откраднати 70%.Там един им казал.Най-странно е,че при санирането,например,имаше забавяне на обекти именно заради липса на изпълнители.Но те продължават да вият,че всичко се давало на техни
42
2
 
3
 
! Отговори
fdc преди 3 години
и не бити
41
11
 
7
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 3 години
Христо Иванов попадна в интрига между дребни мутри. Ламбовски ходи на протестите, и някоя друга мутра го е изгъбаркала, че ще го докладва на Маджо , и дребната мутра Ламбовски бърза да се похвали, че неговата персона има нещо общо с Маджо. Христо Иванов си гледа протестите, Маджо- милиардите, а дребните мутри се отъркват о авторитетите. Разбрахте ли истината за клипчето?
40
13
 
6
 
! Отговори
kasi преди 3 години
Бойко, Пашата ли ти казва какво да правиш или останалите сикаджии и *** на които служиш? Какви решения, каква демокрация като всичко около ГРОБ е корупция и падение бе? В едно предприятие в общината шефа върти страничен бизнес като общинския, друг монтира крипто машина и не се знае какво още изнася, предишния шеф остави милионен дълг за няколко месеца. Така е навсякъде в държавната администрация, само търтеи и крадци, а ти мутро си най-отгоре и събираш.
39
14
 
5
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Тролите пак налазиха форума, като мравки остатъците от тортата. Как е тролчета? Много хубаво ми цъкате минусите, май сте взели дажбата за този месец. Смешни сте!Много скоро ще трябва да си търсите друга работа :)
38
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манолова, Трифонов и Иванов защо не отидат на мястото на пожара да видят, какво става или дали хората там имат нужда от повече държавна помощ? Значи на площада в София могат да седат Много загрижени ама до там :)Айде моляви се :) ***
37
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нахален като конска муха няма отърване от този шут
36
14
 
6
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
Оставка и на Мутрата и на Фигуранта. Оставка на милиционера Гешев.Не на корупцията.Не на багерите в Рила. Не на подпорните стени*хотели* по нашите плажове.Разбойниците и крадците обвинени и осъдени.Справедливост.
35
2
 
17
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Нали искате за МаджоЗнаеш ли как казваха на МВР по време на Тройната коалиция, когато вътрешен министър беше Румен Петков? МАДЖО ВИКА РУМЕН. Затова и го махнах от поста.
34
0
 
4
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
Не знаеш ли правилото на трите Ф-та?!Не се карат Форд, Фиат и всички Френски.
33
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво отиде да се снима с пораженията ли, 12 години не успя да купи 3-4 хеликоптера за гасене и спасителни нужди да има. Гасят с лопати се мъчат . Ей там на изгорялото ,като глашатай викай Подавам оствакааа, оставка подаваам