Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила

Барикади няма да бъдат премахвани с насилие
Обновена: 10 авг 2020 17:40 | 10 авг 2020 13:11, Веселина Йорданова
638
Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е раазпоредил да се разговаря с протестиращите и да се търси диалог.

Той каза по повод протестната ситуация, че има политически формации, зажаднели за власт и няма да ги коментира, но на протестите "има и деца 15-16-17-годишни".

Още по темата
Възхищавал съм се на генералите, които връщат децата на майките живи, здрави и не бити. Затова съм разпоредил с добро, с убеждаване, спазвайки закона, да се разговаря с тях, подчерта Борисов, сравнявайки нашите протести с тези в други държави.

Той посочи, че барикади няма да бъдат премахвани със сила, съобщава Bulgaria ON AIR.

И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставка на някой, коментира още премиерът. По думите му затова Конституцията и правовата държава е казала, че се провеждат избори, на които се явяват партии и те правят правителство според реда, по който са подкрепени.

Премиерът каза още, че тези, които са дошли да пречат на партийното събрание на ГЕРБ, са провокатори.

Ако на мач на Левски отиде публиката на ЦСКА, кои са провокаторите, попита той журналистите. Те това целяха, ние отидохме ли на "Позитано" или при Христо Иванов да провокираме, каза още Борисов, според когото целта е била именно сблъсък.

Премиерът отиде в Хасковско, където горят силни пожари. На място той заяви, че всички се справят прекрасно със ситуацията и "са свършили работата както трябва да я свършат". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За троловете, които ни вмемяват че бил диктатор - да пуснат новините за Беларус и да видят, какво е Диктатор :) Айде лека *** пияни.Ps : Никаква оставка! Повечето хора, не искат избори и ляв президент да слага правителство.
31
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И така в сладки приказки и без насилие ще дойде март месец ...
30
3
 
7
 
! Отговори
И.Т. преди 3 години
Защо Ламбовски се крие от Маджо, и какво общо има с това Христо Иванов ?
29
11
 
23
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Хубавото е, че Баце се е освестил и не иска да подава оставка. А за протестърите вече се разбра, че са платена от Божков агитка, лидерите им са от Отворено общество на Сорос като Бабикян или хора на Маджо като Христо Иванов. И с вечната проруска пета колона в лицето на Радев, Мая, Костя Копейкин, Корнелия Нинова и останалите. Да видим и колко ще се запишат в новата партия на чичо Васко от Дубай
28
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз искам оставката на директорите във ФИАТ !Спука ми се цилиндъра ! Само крадат и ниско качество на автомобилите !Оставка,съд,затвор !
27
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе защо Борисов изпадна в немилост пред новият голям брат? А уж сам си беше повярвал че със платените 2.5 милиарда лева за F-ките си купува индулгентност!
26
15
 
27
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и уважение, господин Борисов ! Най-успешният премиер в цялата ни история ! Бъдете здрав ! Следващата изборна победа ще е най-лесна от всички спечелени до момента
25
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая "мутра" сложи в малкия си джоб всички политици от прехода.
24
22
 
7
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Бойко да се маха по-скоро! Голяма част от народа не го иска! Искат го единствено феновете на триглавата крадлива ламя - Герб, лъжепатриотите от НФСБ и ВМРО.Оставка!
23
14
 
7
 
! Отговори
Tobi преди 3 години
До АнонименДа, бат Бойко е милиционер. Изгонването му е възможно само с шут и псувня. Толерантността за него е слабост на противника.
22
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква оставка бе? Той току що спечели.
21
6
 
2
 
! Отговори
Ох, писна ми преди 3 години
Ами айде вече де . Искайте я най-накрая тази оставка на ***. От кога чакам...
20
18
 
7
 
! Отговори
БЕЗОБРАЗИЕ! преди 3 години
Бойко се учи в движение. Първо рита, после пита. И после взима "правилните" решения, като ги препира през невинността на забележете, собствените си внуци....ПОД СЕКВА КРИТИКА! МУТРА. НЕОПИТНА В ПОЛИТИКАТА МУТРА. 10 ГОДИНИ Е НА ВЛАСТ, НИЩО НЕ Е НАУЧИЛ - ЯВНО Е ПРАВИЛ САМО ШМЕКЕРИИ.
19
19
 
8
 
! Отговори
Маджо преди 3 години
Маджо назначи Бойко Борисов за главен секретар на МВР навремето.
18
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, Бойко!ГЕРБ победа на следващите парламентарни избори!ГЕРБ + НФСБ + ВМРО + СДС + МАРЕШКИ - отборът на шампионите, РАБОТЕЩИ ЕКСКЛУЗИВНО В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ФАКТ!
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са червени мозъци. Много добре го знае Борисов и троловете. Проблемите се правят от американските слуги. Много е опасно, трябва да се пусне магарето, да се мине с магарето по пътеката.
16
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТе *** и пульо и сега определят правителството чрез "избори". Избори, организирани и провеждани от управляващата партия СИК, в които активно избирателно право се упражнява от мъртъвци, неграмотни ромове, държавни калинки и кадри на магнаурската школа, гласуващи под строй. Толкова е силна подкрепата на СИК, че даже и мъртъвците гласуват за тях!
15
11
 
8
 
! Отговори
Шефа от Шефилд преди 3 години
Ламбовски е с изключен телефон, защото "тоя се е обадИл на Маджо", т.е. Ламбовски не иска да бъде открит от Маджо, ако Маджо го търси за нещо хубаво, щеше да си държи телефона до ухото преди да е звъннал. Тук става дума за някакъв гаф на Ламбовски, за който Маджо да му дърпа ушите, Христо Иванов, този безобиден човечец, попадна между шамарите невинен.
14
18
 
8
 
! Отговори
Нали искате за Маджо преди 3 години
В някои от фирмите, в които участва, Борисов е съдружник и работи в тясно сътрудничество с Румен Николов (Пашата), Младен Михалев (Маджо), Алексей Петров (Трактора) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в тогавашния периодичен печат като представител на ръководството на сенчестата групировка СИК.
13
16
 
14
 
! Отговори
до Тиквата преди 3 години
От теб празна и лъжлива тикво очакваме оставка и нищо друго !