116 са новите случаи на коронавирус, 12 души са починали за денонощието

854 пациенти са в лечебни заведения за болнична помощ
Обновена: 11 авг 2020 11:45 | 11 авг 2020 05:54, Елка Василева
88
116 са новите случаи на коронавирус, 12 души са починали за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

116 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 3667 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 13 512, като към момента 5 073 от тях са активни.

7 980 са излекуваните, от които 208 са регистрирани през последното денонощие.

Още по темата

С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 854 пациенти, 54 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 459. Дванайсет души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
26
 
16
 
! Отговори
Борислав преди 3 години
Как по дяволите бях на открито при 1000 души на куп, всички бяха без маски, включително и аз и пробата ми е отрицателна. Явно цялата работа е платена. Боните са едни и същи, както и починалите. Във влаковете също бях без маски и останалите хора бяха без маски.
10
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е сега съм вече спокоен . Отново се увеличи бройката от герберския щаб.
9
20
 
23
 
! Отговори
Пълно чекмедженце преди 3 години
Настоящата епидемия не се различава от предишните, с изключение на един фин момент: в миналите години статистиката на смъртните случаи беше внимателно скрита, за да не сее паника сред населението. Тази година паниката е от полза, никой не крие статистически данни. Настоящият вирус е маска за задкулисни процеси. Има преразпределение на сферите на влияние и света като цяло, така че паниката е от полза. Ето защо броят на смъртните се е увеличил толкова много - заради паника.
8
8
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Е как ще изпълним плана на вчерашният тъпир, нали каза че до края на септември ще има 25000 болни?
7
9
 
8
 
! Отговори
Shtagi преди 3 години
Престанете да дънкате гупости , че няма лекарство. Няма ВАКСИНА . Ваксините не лекуват те създават имунитет.
6
10
 
16
 
! Отговори
Пачки в Чекмедже преди 3 години
Баси държавата на машинациите сме.Немам думи.Реши новата министърка на туризма ,че ще се намалят случаите , за да идват немски туристи и това е, че и пари за чартъра има дават.Лойко, лойко, един ден ще си платиш за всички селски хитринки.
5
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно как всичките починали не са от интензивни отделения /измежду петдесетина/ а са все хора с придружаващи заболявания и на достолепна възраст.Парата яко играе!
4
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като станат 900 първо няма да влизат в болница тези на възраст 60+, които не са тежко болни. После няма да влизат много възрастните и с другите хронични болести - нали и без това ще умрат. Накрая ще влизат в болница само подбрани хора, нали и без това няма лекарство
3
9
 
22
 
! Отговори
Док преди 3 години
Живея в областен град и мога да твърдя, че мерки горе-долу се спазват. Обаче прави впечатление, че на хората в малките населени места им е през таковата за вируса. Не ги виня, те ще страдат ако се разболеят, но с такива бутафорни мерки щом няма препълнени болници, всичко започва да изглежда като грандиозна измама.
2
19
 
23
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Е па добре е.На фона на това,че всички носим маските ,колкото да мине номера под брадичката...Оня ден бях в кметството на едно село,там дори от кмет до чистачка,дори не носеха и всичко тип топ.Обикновенно вирусче си е.Ако беше страшно,при тия нулеви измислени мерки,трябваше ,да сме изпокапали...Пък и ей на, заболели 100-излекувани 200 и то забележете,без да има лекарство още :) Хиля се рано сутрин,просто .Даже ми е смешно да пиша.
1
14
 
28
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Баси държавата на машинациите сме.Немам думи.Реши новата министърка на туризма ,че ще се намалят случаите , за да идват немски туристи и това е, че и пари за чартъра има дават.Лойко,лойко, един ден ще си платиш за всички селски хитринки.