Ден 36: Протестиращите са недоволни заради проваленото заседание на парламента

Те "проиграха" вот на недоверие срещу правителството
Обновена: 13 авг 2020 20:50 | 13 авг 2020 20:44, Нели Христова
260

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Пореден 36-и антиправителствен протест. Недоволните граждани се събраха в триъгълника на властта, заключен между Министерски съвет, Президентството и Партийния дом.

Протестиращите са разочаровани заради проваленото заседание днес на парламента. Те“проиграха” днешното заседание на парламента, като председател на Народното събрание бе Арман Бабикян. Импровизираният парламент гласува вот на недоверие на правителството с вдигане на ръка.

Протестиращите тръгнаха на шествие към Орлов мост, а по-късно някои от тях ще отидат пеша и до Румънското посолство, където ще покажат своето недоволство.

Остават блокадите на три възлови кръстовища в центъра на София – на пл. Независимост, при Софийския университет и на Орлов мост. Блокади има и на ключови кръстовища в Пловдив и Варна.


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
218. Future
... в протестите индивиди с психически отклонения
... да съборят от власт Борисов
... Тази политически неграмотна сбирщина не разбира

Индивид с психични отклонения е номер 218, защо?

Борисов е бивш/актуален/бъдещ комунист! Информирайте се! Борисов трябва да се махне, но не и на БСП!

Политическата неграмотна сбирщина разбира повече от политика отколкото вие ще разберете през целия си жалък живот!
215
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези от сн.1 на Радев и Йотова ли викат "Хайл!" или на Корнелия?
214
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корупцията така е оплела дебелите си
мрежи нашир и надлъж из страната, че и най-устремният и мощен протест се оплита и омотава в тия мрежи като една атрактивно пъстра и игрива рибка. Колкото и голяма да е. После рибарят изтегля мрежите си и рибката остава на сухо. Ьащото рибката не може да орегризе мрежите, а може само да си палува в техния капан.
213
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Future
Такъв текст може да принадлежи само на хомосексуален, пасивен, с тежки психически отклонения! Покажете това гнъсно твориние на който щете психиатър, психолог, сексолог да потвърди! Тематиката - забита като клин в черепчето! В малкото (олигос) черепче (френос). Пази, Боже!
212
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 232
Много "млади" протестиращи снимани днес....Пръщят от стамина:))))))))))))))))))
211
5
 
13
 
! Отговори
Future преди 1 месец
Никак не е странно, че в протестите на червените метежници, предимно хомосексуални и индивиди с психически отклонения, няма нито един българин-европеец. Тази политически неграмотна сбирщина не разбира, че всичките и напъни в защита на червените крадци са обречени на провал, защото дори да съборят от власт Борисов, войната, която предстои на човечеството в световен мащаб, ще ги помете като фекалии в небитието, заедно с диктаторските империи, на които те се уповават...
210
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече се внимава какви снимки слагат. Вече не виждаме мрежички а усмихнати лели с вдигнати за поздрав ръце, като на манифестация. Каквото и да се сложи вече като снимков материал все ще е смешно, защото има начин от всяка снимка да се извлече тъпото. А тази снимка изобщо не е умна. Защо не ми покажат някой палатков лагер лагерните огньове, поетите с китари. Вече отвикнах от тия тъпни, но някой непременно иска да ми ги напомня. Това хич не ми харесва. Но много ще се забавлявам
209
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много "млади" протестиращи снимани днес.
208
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко ке падне до 2-3 дена!
207
4
 
11
 
! Отговори
Гацо Бацо-фийу...ърь преди 1 месец
КОПИ ПЕЙСТ-т.е. каквото правят протестърите такова трябва да правят и СОФИЯНЦИ на тримата ТУЛУПИ от Отровното трио!Блокират улиците пред домовете им;замерят ги с яйца и домати;свирят им денонощно с вувузели и мегафони пред домовете им;носят им ковчези и плакати с черепи и кости и.т.н. да не изброявам всичките им просташки номерца дето им се нагледахме 35 дни в София и страната!!!
206
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няколко *** са застанали зад дебелия арменец.Да го питат какво мисли за гей-парада,за джендъризма,за Истанбулската конвенция.Той и Бойкикев засега си траят ам това ни чака с твх.
205
2
 
20
 
! Отговори
Хвалипръцко преди 1 месец
Аз предлагам СОФИЯНЦИ да издигнат барикади и блокират улиците пред домовете на тримата ТУЛУПИ от Отровното трио и където ги видят да ги замерят с домати и яйца с пожелания да напуснат София,а защо не и държавата ни!!!
204
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Офффф хайде да идват каманистите че ми писна от джендъриби Интернет електричество и така нататък. Всички млади и стари н текезесето за благодаря работа и да строи живота нов. Та да може партията да има не става това хората да имат. И който пита и задава въпроси в Белене. Е това е рая.
203
2
 
17
 
! Отговори
проруски-протести преди 1 месец
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
202
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идва Варталомеева нощ!
201
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е бунта на палатките срещу тлъстаците с палатите!
200
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 204:То само такива като теб,червени и в гъ..могат да вярват на Йончева и да я вземат насериозно.Типично за комунистка,да злепоставя и плюе страната си. Червените русофили винаги са предавали България.
199
1
 
16
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 1 месец
Реципрочно СОФИЯНЦИ трябва да отидат пред домовете на Бабикян.Хаджигенов и Минеков и да започнат "ДЕМОКРАТИЧНО" да ги замерят с яйчени омлети и доматени салати за да видят и те що е то"реципрочна демокрация"и им а ли тя почва в София!
198
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Четвърта блокада в София! Бойко ще хвърли кърпата утре. Тук влизам за да се кефя на стресирани герберасти. Аууу...комунистите идват...
197
1
 
11
 
! Отговори
Странджата преди 1 месец
Баце докога ще пречи на полицията да си свърши работата ? Май май е верно да си ходи в Банкя !