Фандъкова: Това, което се случи снощи, минава границите на мирен протест

Кметът на София призова да спазват Закона за събранията и митингите
18 авг 2020 19:30, Нели Христова
511
Фандъкова: Това, което се случи снощи, минава границите на мирен протест
Снимка: БГНЕС

Кметът на София Йорданка Фандъкова призова отново организаторите на антиправителствения протест в столицата да спазват Закона за събранията и митингите и да подават уведомления към общината за да реагират адекватно органите на реда, предаде БНР.

"Тогава и общината, и полицията ще знаят маршрутите и ще могат да реагират адекватно, така че да не се стига до хаос и още повече - до агресия между гражданите. Това, което се случи снощи на кръстовището при румънското посолство, минава границите на мирен протест. Отношението към децата на задната седалка показва колко зрели сме като общество и каква е посоката, в която вървим".

Трима души бяха задържани, след като нанесоха щети на лекия автомобил на жена, която се опита да премине през кръстовището.

Междувременно протест на граждани в защита на майките и жените от агресия е обявен за 21 часа тази вечер в района на кръстовището на Румънското посолство.

Организаторите на проявата са заявили желанието си да протестират в общината заради това на място ще има и полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
367
6
 
7
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Обявявам Фандъкоffа за кмет на Белене, след възтановяването му по комунистическия образец, с ци$ани надзиратели и азербайджано-тюркски хоспитал. Бойко Борисоff ще строи магитралата Трансбелене Експресуей, сам, като рине с ръце и трамбова с крака - бос де. Освен това ще получава дажба при изпълнена норма. А Ф-ffа няма да я приемат в хоспитала на редовна и без работа кормушка, заради бързото й състаряване.
366
8
 
12
 
! Отговори
CURE за Бойко! преди 3 години
Че е пътник няма никакво съмнение, но ми е интересно тролската му армия какво препитание ще си търси после. Разните калинки и други срамни буби ще трябва да се връщат по родните места, София ще си отдъхне от мьекащи тунеядци... Ех че хубава 2021 ни чака!
365
9
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 години
Това че си държите оставките в джобовете все още.А не го подавате .Наистина минава границите д-р Фандъкова!
364
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО 400Всякакъв диалог с тази особа е излишен, не е добре жената.
363
3
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Не го бях чел този коментар от Някоя си :) Каква е тази 68 бригада, да не е партизанска група някаква, бригада а :) хахаха----- Не, съвсем истинско военно подразделение на БА си е. Едно от най-боеспособните, доколкото ми е известно.
362
7
 
13
 
! Отговори
Peter преди 3 години
То и границите на нормално управление са преминати отдавна. Да си дърпа фасовете и да се маха и тая.
361
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До някоя_сиИзтрещяла си ве жена, спри се малко :) Каква ВСВ, какви пет лева ги трещиш :)) Че военните имат специални части, имат, но са строго секретни, има бази в планините които са достъпни само за оторизирани лица, дори министрите нямат право да влизат там, справка Соломон Паси, дето както се е разхождал в планините със сина си, го арестуваха :)) Като попитал за какво става на въпрос, отсреща мълчание :)))
360
6
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
да кажем, че законно им бъде наредено да прекратят опита ви за противоконституционен държавен преврат:)-------Имам основателно подозрение, че си мадам Томиславдончевица. Тя беше толкова тьпа и упорита в своята сляпа омраза и фашизъм. Значи, първо, противоконституционни са редица действия на Борисов и Гешев. Второ, това не е преврат. И трето, армията по Конституция не може да се меси във вътрешната политика.
359
7
 
12
 
! Отговори
Фандъкова!!! преди 3 години
Понятие нямам хората поради каква причина изтърпяха в продължение на 15 години гьонсуратлъка Ви, на вас и на "шайката" Ви? Цяло чудо е, че толкова дълго изкарахте... . Не разбирам защо се чудите на поведението на хората? И пак тежко натъртвам тук, откакто сме демокрация, управляващите се възпроизвеждат, привличайки ТЪЖНИТЕ 8 - 10% от населението. Това значи, че от 30 години 90% от народа НЯМА парламентарно представителство, т.е. НИКОЙ не защитава интересите му!!!
358
1
 
2
 
! Отговори
някоя_си преди 3 години
до 400- Съвместно командване на специалните операцииот Уикипедия, свободната енциклопедияСъвместно командване на специалните операции (бивша 68 бригада специални сили) е съединение на Командването сили за специални операции (КССО) на Сухопътните войски на Българската армия до 2004 г. а след това самостоятелно поделение наследник на бившата Парашутна дружина, която се отличава в боевете при Страцин и Стражин през Втората световна война. Дружината е първото парашутно-десантно подразделение в България и предшественик на съвременните специални сили в България.
357
5
 
4
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Къде е оня нещатен *** Ивайло?Ай *** ти си голямо шубе бе мухленчо, къде се криеш мамино насранко синче?На мама под полата ли бе ?
356
2
 
6
 
! Отговори
някоя_си преди 3 години
400- да кажем, че законно им бъде наредено да прекратят опита ви за противоконституционен държавен преврат:)
355
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТОНе го бях чел този коментар от Някоя си :) Каква е тази 68 бригада, да не е партизанска група някаква, бригада а :) хахаха
354
3
 
8
 
! Отговори
Яйцата преди 3 години
скоро ще полетят в обратната посока - от благодарните граждани към "самоотвержените" протестиращи - ще бъдат почерпени с любимия им продукт - сурови яйца.
353
4
 
9
 
! Отговори
някоя_си преди 3 години
394- АААА- значи- АКО ТОРМОЗЯ МАЙ-К-А ТИ ЧРЕЗ ТЕРОРА, КОЙТО ТИ ОКАЗВАШ НА ВСИЧКИ СОФИЙСКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ- ЩЕ ЛЕЖА В ЗАТВОРА, А КОГАТО ТИ ТОРМОЗИШ СЕМЕЙСТВОТО МИ И МЕН И МИ ПРЕЧИШ ДА ПРЕКОСЯ СОФИЯ ОТ ЕДИНИЯ ДО ДРУГИЯ КРАЙ И АВЕРИТЕ ТИ БИЯТ БЕЗЗАЩИТНА НЕВЪОРЪЖЕНА ЖЕНА И Й ПРОВЕЖДАТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО- ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ НА НЯКАКЪВ СИ ГЕРБ И ТИ И АВЕРИТЕ ТИ НЯМА ДА ЛЕЖИТЕ В ЗАТВОРА, А:) НА това ли ви учи хаджигенов:) ДА ЗНАЕШ , ЧЕ ТЕ УЧИ НА ЛЪЖА! НАЛИ ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ- ЗАЩО ИЗКЛЮЧВАШ СЕБЕ СИ ОТ ТЯХ
352
1
 
5
 
! Отговори
До учудените преди 3 години
Наказва се този, който е виновен.Не наказваш други хора за нечии прегрешения.Мислете малко заспалковци
351
4
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
до някоя сиИДВАТ СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ И/ИЛИ 68 БРИГАДА ------Кои са тези?Ти питала ли си ги всеки поотделно дали искат да бият хората по улиците?
350
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 393Няма да върнат паричките, само ще станат за смях :))
349
1
 
3
 
! Отговори
иванчо преди 3 години
До 393Интересна логика - защо ли тогава затворите са пълни с хора - защото са върнали откраднатото, или защото са съживили обитите ?!?!Защо наказват хората - някой ?!?
348
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще правя кекс, ама в магазина свършили яйцата, некой изкупил всичките 200 кори яйца, протестърите на кое кръстовище сте че да ми усложите с една *** яйца, пеша ще дойда и без децата, за да не решите че съм терорист, спокойно