Стъки се закани: Ще върнем реда, ако държавата не разчисти блокадите

С хвърляната храна на протестите можело да се нахранят хора в домове
22 авг 2020 09:25, Александър Попов
1155
Стъки се закани: Ще върнем реда, ако държавата не разчисти блокадите
Снимка: БГНЕС

ММА боецът Станислав Недков-Стъки призова държавата в профила си в социалните мрежи да вземе сериозни мерки срещу протестите.

И се закани, че ако това не се случи, ще организира движение в столицата, което да върне реда.

"Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции и поредицата от нападения над жени. Това е грозното лице на протеста. Той беше подменен. Първите дни имаше доста интелигентни, млади хора, които не пречеха. Сега обаче виждаме доста по-различно поведение. Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове за една седмица, например. Искрено се надявам, че държавата ще влезе в своите функции и ще въведе ред. Недопустимо е в центъра на София да се нападат жени и да се блокират кръстовища. Септември наближава - хората се връщат от почивки, децата тръгват на училище и е възможно инцидентите да станат по-чести", заяви Стъки пред Нова тв.

Ето и целият му пост, който предизвика много коментари в социалните мрежи.

Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!! Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае.

Всеки може на всяко кръстовище или централен булевард, да опъне палатка или хавлия да се попече, ако реши примерно, че морето му е далече. И ако случайно някоя майка направи грешка да вози децата си по същия булевард, да и натрошат колата, защото е провокатор.

Навсякъде по света, когато се прави опит за преврат, първо се атакуват държавната телевизия и радио.
Това, което се случва в държавата ни тия дни е абсурдно! Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др. Крайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!

Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани.
В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
753
14
 
31
 
! Отговори
до пехливанът Стъки преди 3 години
"...поредицата от нападения над жени..." Стъки колко нападения имаше над жени, заото аз знам само за 1. И то лелята нарочно търсеше конфронтация. Я си гледай борбата и не се занимавай с политика, че вече имам един боец - каратист начело на държавата и видно държавата не върви добре.
752
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От една страна имаме премиернарушаващ писани и неписани законина държавата България, от другание трябва да спазваме всякакви закони,та в крайна сметка той да благоволи да си подаде оставката и всичко да е законно.
751
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана в Ливан след взрива на 4-тиавгуст ? Протестиращите щурмуваха ипревзеха няколко министерства, еднотого обявиха за щаб на революцията и следняколко дена премиерът им си подадеоставката. Ние тук ще чакаме един векдерибеят да си подаде оставката -- робскапсихология и етнографски народ, на койтоисторията му се случва и е неспособен да прави история.
750
12
 
31
 
! Отговори
Попа с топа преди 3 години
Тоз ако тръгне да раздава правосъдие по улиците излазям и язе, тогава ке видиме кой поп, кой сват, кой на булката брат
749
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самото отношение на нашия псевдопремиеркъм тези протести го уличава в битността му на неадекватен за поста човек. Какво виждамена кръстовището пред университета -- няколкопалатки и на стотина метра по бул. Васил Левскиполицейска кола прегражда движението и пазипротестиращите да нарушават всякакви закони.Мухобойкото е силно уплашен откъм пиндостан,няма да получи виза, а нарушените правата на българските граждани от затворените улици --кучетата ги яли и тях и правата им.
748
6
 
9
 
! Отговори
До 814 преди 3 години
Ееее ти пък сега не бъди толкова дребнав. Все пак човека разпределя баницата. Нали при управлението на Доган изгря звездата на Боки Тиквата. Нали е негова ***. Как така ще надигат глава срещу баш вожда? Нима държавата не знае, че там всичко е незаконно? Това не е някоя къщурка скрите в горите телилейски.
747
38
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С теб сме Стъки. Ще излезем с бухалките още сега само ни организирай - мут р и вън от кръстовищата на България. Свобода на придвижване на гражданите. Не на издевателствата над нашите майки бащи жени и деца, на поругаването на сградите в БГ.
746
9
 
36
 
! Отговори
Стък Ефенди преди 3 години
Стък, викаш оскверняването на герба по ведомствата грозно било. А за онези които захвърлиха българското знаме и охраняваха Ахмед Ага и незаконното му пристанище, за тях какво думаш, нинджа умна?
745
11
 
40
 
! Отговори
42 преди 3 години
Кой си ти, че да изземваш функции на държавата бе, анаболен *** и да отнемаш на хората свещеното им право на недоволство? Ако това го направите ще изкарате в пъти повече хора на протести, долнопробни спортни лакейчета на Борисов?
744
29
 
20
 
! Отговори
Абе защо преди 3 години
Тези на улицата продължават да се напъват,явно намаляха и вече не правят впечатление.Едно нещо като стане ежедневие не е интересно на никой вече!Прибирайте се и не се излагайте повече !!!
743
5
 
32
 
! Отговори
баста преди 3 години
Този на снимката също искаше да се седне на държавната софра на изборите през 2013г.Кандидатираха се заедно с жена му с коалицията"Горда България"/всеки може да провери какви формации включваше/подкрепяна от Алексей Петров.Заканата му за връщане на"реда''в държавата от някакво ръководено от него е нищо повече от призив противопоставяне на българите едни срещу други т.е безредици.
742
7
 
19
 
! Отговори
До 786 и незнаещите преди 3 години
И още 1000000 червени палчета да сложите, все тая. Истината боли. Ако не вярвате, надявам се да можете да четете, отворете уикипедия и четете,ама внимателно четете. *** народ, прости управници. А наще са много прости. Някой да ми посочи един управляващ на някоя държава, който да се държи като селския биткаджия в долнопробната селска кръчма. Явно се оприличавате на "лош материал", "***", "***". Защото вашия вожда така се обръща към работодателите му.
741
8
 
14
 
! Отговори
Стари слави преди 3 години
Лелката Дончева на не е намерила по млад жребец та тоя *** е толкова нервен .
740
9
 
32
 
! Отговори
Уличен боец преди 3 години
От къде ще почнеш бе биткаджията ? С голям кеф ще ти играя тръбата по празната глава.
739
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива като тази мутра Стъки продажни спортисчета не може да се свали това мутренски управление
738
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мастийката Стъки навремето си хвана една богата лелка - Юлиана Дончева, че да позакрепи малко нещата. Така наречените "мутри" са най-големите мастийки - висят във фитнесчетата, смучат смутита и... от една козметична процедурка на друга. Сега, понеже лелката го разкара и вече не и е играчка, има плачка - за малко обществено внимание. Стъки, хвани си друга вип лелка и ще имаш внимание - политиката не е за теб.
737
31
 
14
 
! Отговори
Давай стъки преди 3 години
Целокупния български народ подкрепя Стъки. Само така младеж. Трябва някой да ги възпита тия дългокоси хайммани и да ги вкара в правия път
736
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от мутри,едни управляват,други разчистват....
735
8
 
21
 
! Отговори
До 786 и незнаещите преди 3 години
В някои от фирмите, в които участва, Борисов е съдружник и работи в тясно сътрудничество с Румен Николов (Пашата), Младен Михалев (Маджо), Алексей Петров (Трактора) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в тогавашния периодичен печат като представител на ръководството на сенчестата групировка СИК.[18] Борисов е описан като силовак и в творчеството на застреляния писател Георги Стоев, който е участник в силовите бригади и очевидец на събитията, които пресъздава.[1
734
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се Стъки да си изпълни заканата ! Повече от нужно е !