Стъки се закани: Ще върнем реда, ако държавата не разчисти блокадите

С хвърляната храна на протестите можело да се нахранят хора в домове
22 авг 2020 09:25, Александър Попов
1155
Стъки се закани: Ще върнем реда, ако държавата не разчисти блокадите
Снимка: БГНЕС

ММА боецът Станислав Недков-Стъки призова държавата в профила си в социалните мрежи да вземе сериозни мерки срещу протестите.

И се закани, че ако това не се случи, ще организира движение в столицата, което да върне реда.

"Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции и поредицата от нападения над жени. Това е грозното лице на протеста. Той беше подменен. Първите дни имаше доста интелигентни, млади хора, които не пречеха. Сега обаче виждаме доста по-различно поведение. Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове за една седмица, например. Искрено се надявам, че държавата ще влезе в своите функции и ще въведе ред. Недопустимо е в центъра на София да се нападат жени и да се блокират кръстовища. Септември наближава - хората се връщат от почивки, децата тръгват на училище и е възможно инцидентите да станат по-чести", заяви Стъки пред Нова тв.

Ето и целият му пост, който предизвика много коментари в социалните мрежи.

Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!! Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае.

Всеки може на всяко кръстовище или централен булевард, да опъне палатка или хавлия да се попече, ако реши примерно, че морето му е далече. И ако случайно някоя майка направи грешка да вози децата си по същия булевард, да и натрошат колата, защото е провокатор.

Навсякъде по света, когато се прави опит за преврат, първо се атакуват държавната телевизия и радио.
Това, което се случва в държавата ни тия дни е абсурдно! Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др. Крайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!

Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани.
В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
793
18
 
29
 
! Отговори
2 преди 3 години
Борисов вън!!!
792
11
 
10
 
! Отговори
опаа преди 3 години
тоо пичаг взе да звучи като кандидат политик от бойните среди той и премиера така проходи в политиката и ей на България накъде върви магистралите нови скъпи а на вълни самолетите прескъпи и стар модел ама на снимка, няма лошо Стъки ама гледай си Мма-то и ги остей тея орляци сами да се оправят на всички е ясно що за стока са протестърите и спонсора им Череп и премиера и това дето нападали жени - абе таа ноо гадна беше де тръгна да ги гази с децата в колата Стъкии всяка жаба да си знае гьола.
791
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, не разбрахте,че комунистическата ви бригада е малка и не става протест! Мирните граждани не ви искат, а софиянци си искат града -спокоен, чист и красив, какъвто беше преди да дойдете в столицата. Време е да си ходите! И на мен ми омръзна от провинция, но я търпя!
790
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Най-накрая нещо смислено да прочета! Мисля, че разумните бяхме доста толерантни! Отделно е много, много грозно да се ползват хора, неможещи да отличат добро от зло за псевдоцелите на протеста! Обществото ни е много деградирало за да ползва подобни методи! Не може всеки, който има различно мнение да бъде нападнат от протестиращи...къде е правото на свободното слово!
789
23
 
7
 
! Отговори
От последните минути преди 3 години
Г-н Стъки лично наритс и преби осем протестиращи на Орлов мост. Издебна ги докато спят. Дотук беше протеста. Останалите се разбягаха като пилци. Благодарим ти, г-н Стъки.
788
8
 
13
 
! Отговори
Серго преди 3 години
Говедата от Подуяне и прасетата от Микре са на една хранилка. Дерзайте
787
5
 
22
 
! Отговори
Мутри вън! преди 3 години
И мутрите излязоха вън. Буквално!
786
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е жилището на Бабикян? Да подхвърляме малко яйца по него. Чух че били много демократично.
785
20
 
23
 
! Отговори
Дядото преди 3 години
Прав е!!!!
784
13
 
36
 
! Отговори
Николай преди 3 години
Пролее ли се кръв с герб ще бъде свършено!!
783
26
 
31
 
! Отговори
, преди 3 години
Стъки хвърли камък в блатото и розовите слончета се разлетяха, наркоманчетатаЗареваха и се почустваха заплашени. Почускваха дебелияНаСвингтерчетата оаканиПоПалаткитеТрябва полицията да си се намеси и да си стане по легалния начин с водни оръдия, конна полиция и много палки по тиквите на протестърите. По закон!
782
19
 
44
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 3 години
Години " Стъки" беше джаскан по голата тиква,а впоследствие се ожени за старата бракма Юлиана Дончева!! Явно малко са го били по тиквата!! Затова е такъв ербап!! Ха ха ха ха!!
781
24
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този гражданин си позволява да нарича всички несъгласни с управляващите ни диваци , тюфлеци , платени . Други такива ни наричат с каквито думи им дойдат в главите . Една наричаща се журналистка си позволява да ни заплашва с водни оръдия и какво ли не . Ние искаме такива калинки и калинчовци да внимават с изразите си , но те добили кураж от лидера си , който няма спирачка в нецензурни думи и каруцарски език се опитват да подражават и заплашват .Хората са решени и на никого не вредят с исканията .
780
15
 
21
 
! Отговори
демократ преди 3 години
Значи, някой като каже хората-мората, веднага ми става ясно, че от демокрация разбира, колкото ММА боец от висша математика. Протестиращите също са хора, не са паднали от друга планета. Полицаите също са хора, управляващите също са хора. Хората не е понятие, включващо само онези, които ни се иска. Не разбирам докога някои хора ще си живеят в измисления свят, на някаква си тяхна планета, отричайки действителността. Само 987 души в България притежават милион или повече в банката. Факт!
779
11
 
14
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
***, няма ли кой да ги задоволи. Стига е ревал.
778
17
 
31
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Абе Стъки как е баба ти?
777
11
 
23
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
Тоз, хухи. Застани зад хората бе, дрогаа.
776
18
 
33
 
! Отговори
МЪКА МИ Е преди 3 години
ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ....ДНЕС ЗАПЛАШВАТ НАС - НЕСЪГЛАСНИТЕ С КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТАУТРЕ ИДВА ВАШИЯ РЕД....ТАКАВА ДЪРЖАВА ГЛАСИТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ....
775
15
 
35
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
ММА боец - поредният представител на псевдоелита на ГЕРБ.
774
18
 
32
 
! Отговори
ДРУГАРЮ ГЕШЕВ преди 3 години
НЕ РАЗБРАХ : БЪЛГАРИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е ИЛИ НЯКОЙ СИ ПЛЪОКИ ЗАПЛАШВА ПРАВАТАНА МИЛИОНИ ГРАЖДАНИ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ КРАДЛИВИ МУТРИ ОТ БКП И ОЛИГАРСИ.ЕВРОПА ГЛЕДА ДРУГАРЮ ГЕШЕВ И В ГЕРМАНИЯ ЗА ТАКАВА ЗАКАНА ДО 24 ЧАСА СИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ...