Протестиращи изсипаха замразена риба пред Министерския съвет

Посланието на недоволните е, че "рибата се вмирисва откъм главата"
Обновена: 25 авг 2020 21:25 | 25 авг 2020 21:18, Веселина Йорданова
581
Протестиращи изсипаха замразена риба пред Министерския съвет
Снимка: БГНЕС

Протестиращи изсипаха кашони със замразена риба пред Министерски съвет тази вечер.

Още по темата
Посланието е, че "рибата се вмирисва откъм главата".

В 48-ия ден на антиправителствените протести демонстрантите отново се събраха около фонтана пред сградата на Президентството, за да поискат оставките на правителството и на главния прокурор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подигравка с хората са най-ниските пенсии и доходи в Европа и дори при племената в Африка...А защо не се възмищавате на пълното шкафче с пари злато на Боко мафияфа...
430
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протести са отвратителни. Сещам се за една реплика от филма "Аватар" : не убивай повече от това, което е необходимо за оцеляването ти. Някой е отгледал тези домати за храна, някой е хранил тези кокошки, за да снасят яйца, някой е поел рискове в открито море, за да извади риба. Всички са го правили с мисълта, че така изхранват хората. Това разхищение и подигравка с труда на тези хора ме изкарва извън кожата.
429
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименда я оставят там да се поразложи и след това да я върнат на протестиращите - директно да им я доставят по палатките :-)" Другарю", то и твоя гербаджийски мозък отдавна е разложен.
428
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да я оставят там да се поразложи и след това да я върнат на протестиращите - директно да им я доставят по палатките :-)
427
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До пак повтарямЧе не е нормално, не е нормално, но това се прави само от определена част от протестиращите, което и е непочтено и опозорява протеста. Но това не означава, че исканията на повечето от протестиращите не са от значение, напротив, имат значение и имат право. Не ходя на протести, но това не означава,че симпатизирам на Герб. Подкрепям Българския Президент г-н Румен Радев, защото е нормален и почтен човек,защото не е като гербаджиите и техните раболепни мекотели и подлизурковци.
426
6
 
0
 
! Отговори
пак повтарям преди 3 години
протестът е дирижиран от ББ, идеята е да настрои народа срещу протестърите и да спечели симпатии, кой нормален протестира като изхвърля храна на пътя?
425
1
 
7
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Протестът е разрешен от Българския закон, сам по себе си не е нарушение, но отделни протестиращи отблъскват, които с основание биха отишли на протеста. Такива действия като кощунствено отношение към храната, книгите, литературата,изкуството, а най- вече кощунство към свещени църковни Тайнства и обреди като опело,погребение и панахида, използвани подигравателно на протеста, довеждат до отблъскване на хора, които биха дошли на протеста. Даже и Президента НЕ подкрепя и одобрява такива "действия".
424
2
 
7
 
! Отговори
Гост преди 3 години
" Протестиращи изсипаха замразена риба пред Министерския съвет"Как не ги е срам? Да ( из)хвърлят на улицата и в краката на полицаите килограми риба, която е и полезна и вкусна храна? Наглост и безсрамие! И неблагодарност и неблагодарно отношение към храната. Рибата е и благословена и преумножена от Бога храна, просто се чудя на глуповатото и безсрамно поведение на определена част от протестиращите. Протестът е разрешен от закона, сам по себе си не е нарушение на българския закон, но такива
423
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не се е покрил, какво да казем повече от, това че протестарите произвеждат само смрад и воня?
422
1
 
13
 
! Отговори
Тъпи преди 3 години
Ловят риба за да изсипват на улицата ???Защо някой не лови хора да изсипват на улицата .Това са морски обитатели ,щом ги ловиш сервирай ги на масата .Ни сме унищожители на прекрасната земя .
421
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележете ефекта на новината за оставката на Кирилов. В дир изведнъж псувните спират рязко и 99% коментари са в полза на протеста. Тук в тази статия е същото, не съм гледал другите, но едва ли е различно.Троловете изведнъж се покриха и нямат идея какви са новите опорки. Новата конституция остана без автора си.
420
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ех Баце пак излезна по умния - хем държавата няма безработни и нехранимайковци по улиците щото сега са на едно място на площада с надница от в.б., хем не дава пари за пиар и кампания за изборите защото самите протестиращи са толкова гнусни че човек не би гласувал за нито един тез всичките с зепнали усти и вече дори разпределящи си постовете в държавата, хем и икономиката върви щот тъ паците не спират да изкупуват храна(и да я изхвърлят),алкохол,кебапчета,вувузели,палатки и т.н.
419
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да е парадоксално, протеста помага на правителството. Ако ,тези безделници не бяха ангажирани на протеста иполучават надник за това, щяха да са регистрирани на борсата и държавата трябваше са им плаща. А сега В.Б е поел,този ангажимент.
418
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя *** по схемата резилдента Гумен Радев - Бобоков ли е? От тях само *** се сипе!
417
3
 
15
 
! Отговори
Баце плаща преди 3 години
На проституиращите черепчетаДа вършат мега тъпни ГЕРБ вече спечели следващите избори На фона на *** с рибите и катунарите, ГЕРБ са направо цивилизационен избор
416
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мухахаха,в това време "увредените майки",трите парцала на Мая Общата отмарят в "Атлиман бийч парк хотел" в Китен,естествено с белия бус,който уж им е дарен да обгрижват децата Нета е пълн със снимки.И пак питам къде изчезнаха даренията за близо 4 млн лева за тези??????????
415
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дано накрая им писне на чистещите и да им натикат рибата барабар с яйцата в палатките им!
414
3
 
2
 
! Отговори
баце преди 3 години
На някой му е артисала рибата или не е ставала за продажба. Дежурните хора дето протестират, определено не са лицето на недоволните и желаещите промяна. Комунистите трябва да се изметат от МС и по места, иначе нищо няма да стане. Вярно е това, че рибата се вмирисва от към главата но в нашия случай се е вмирисало и тялото, не само главата на рибата. До там я докараха ГЕРБ с любезното съдействието на ДПС и БСП.
413
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цъкам минуси на всеки *** пост в който ми говорят че герберите не били от народа. Ще прощават ама 20-те протестъри и 30-те неграмотни трола- висша раса ли са, какво?!Просто трябва да им се покаже респект от полицията- страхливи са, щото са там за пари, не за убеждения, а счупената глава 40 лв. не струва
412
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има хора за който рибата е деликатес и не могат да си я позволят. Тези похабяват храна само защото вече не могат да направят абсолютно нищо. Е вече стигнаха дъното