Протестиращи изсипаха замразена риба пред Министерския съвет

Посланието на недоволните е, че "рибата се вмирисва откъм главата"
Обновена: 25 авг 2020 21:25 | 25 авг 2020 21:18, Веселина Йорданова
581
Протестиращи изсипаха замразена риба пред Министерския съвет
Снимка: БГНЕС

Протестиращи изсипаха кашони със замразена риба пред Министерски съвет тази вечер.

Още по темата
Посланието е, че "рибата се вмирисва откъм главата".

В 48-ия ден на антиправителствените протести демонстрантите отново се събраха около фонтана пред сградата на Президентството, за да поискат оставките на правителството и на главния прокурор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
2
 
29
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Предлагам тази риба да да си остане на мястото и да се "вмирише" подобаващо и да видим протестиращите как ще ходят да протестират там.
350
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
452Грешиш, полицаи те и народът ви наблюдаваме с игроомно търпение, да видим, докъде ще стигне глупостта И арогантността ви.
349
1
 
19
 
! Отговори
Христо Иванов Маджов преди 3 години
Мисля че ще е символично ако направят барикада от златни кюлчета и замерят хората и по полицията с пачки евро от по 500..... може да обърнат и 5-6 ролсройса символично за протестърско настроение. Натрупайте и грамада от айфончета, *** хиляда поне. Символично
348
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази риба е лицето на протестарите, вмирисана, като тях, жива умряла, като тях.
347
0
 
23
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Гледам, някои явно си мислят че са на ол инклузив в държавата и сега са недоволни от обслужването.Тъй като никой не си е платил за резервация обаче, аз очаквам да полагат усилия за да си заслужат престоя.
346
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърите кажете днеска къде и какво ще хвърляте да дойдем с семейството да напълним няколко торби с храна
345
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов не вижда нищо отвъд кварталния хоризонт, опасявам се, че никога не е имал политически проект или визия отвъд дребната мисъл да усвоим едни пари. Оказа се зад борда.Тези думи написа в отворено писмо до премиера режисьорът Галин Стоев, директор на Националния драматичен театър в Тулуза, Франция.
344
0
 
25
 
! Отговори
анинимен преди 3 години
Рибата се вмирисва от към главата, но се чисти от към опашката!
343
4
 
26
 
! Отговори
Стъкки преди 3 години
ви обещава да имате Мъки. Отворковци, Имате гратис до 6 септември. Ако на 7ми сте по улиците, ще ви метем много неприятно.
342
1
 
26
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Вместо да си направят равносметка,че вече хората ги възприемат като краини с *** си изтъпления,те все повече затъват с проститиите.
341
4
 
20
 
! Отговори
Ице преди 3 години
Само чакаме на 10 Септември Бойко да открие новия участък от Околовръстното между Младост и Горубляне и веднага правим и там един къмпинг.Палатки,шатри,барбекю,бири,пейки,хамаци всичко както му е реда.Опасното там обаче е,че минават много Турски тирове,а техните шофьори са малко непредвидими и не се знае какво могат да ни направят в състояние на афект.
340
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това ли искаме за нашите деца и народа когато вземат властта метежниците - да гладуваме а те да изхвърлят храна,да ни бесят по площадите,когато нещо не им допадне да изсипват отпадъци пред домовете ни,да ни преследва червената милиция ако надигнеш глава, да ни питат ти от хората на Радев ли си, защото ако не си с неговата кохорта и партия няма да случиш в живота, ти партиен член ли си на отровното трио, защото ако не си няма да получиш работа. Репресия,агресия, вандализъм-основните им принципи
339
27
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмедже, куфарче, самолет, танц със саби!
338
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да им напълнят палатките с нея!
337
1
 
29
 
! Отговори
само преди 3 години
извратени болни мозъци могат да направят това,Р.Радев,виж си хората,с тези ли ще ни управляваш?
336
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
435 Но камерите показва друго, премиера получава поздрави, покани, инициира срещу, което се оценява в Брюксел.Председателството на България получи много висока оценка от ЕК.Лидерите на най-развитите страни дадоха висока оценка за охраната на границама и нивото на банковата ни цицтема, дълга И финансовата дисциплина.Още едно признание, е влизането на България в шенгенската зона, отпускането на повече от предвидените пари, за борба с коро а кризата.
335
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка гербави кухи ***. Крадци недоносени. Оставка и ревизия.
334
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е БСП да излезе извън закона
333
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** и противни руски шпиони чуждопоклонници.Грозното си е грозно.
332
4
 
35
 
! Отговори
Монов преди 3 години
Българите имат инстинкт да различават истината от лъжата. Българите са духовен народ, иначе щяха да се претопят. Българите казват: "Седем пъти мери и тогва режи!". Гледат сеира на тези наемници без морал и си правят заключенията. Няма да се оставят да ги излъжат, имат деца и семейства. Влизане в гражданска война и хаос би ударил целия народ. Затова оставете го тоя президент, никоя страна в Европа не го е приела с респект, не е канен, а когато минава, лидерите се обръщат на другата страна.

Спонсорирани публикации