Ден 50: Балони с цветовете на българското знаме украсиха площада пред МС

Обстановката в столицата е спокойна
Обновена: 27 авг 2020 21:30 | 27 авг 2020 21:07, Нели Христова
351

За 50 пореден път се провеждат протести в София и страната. Остават блокирани три възлови кръстовища в столицата. Малко след 19:00 ч. недоволните от властта започнаха да се събират пред Партийния дом и Министерския съвет.

Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме, които ще пуснат по-късно.

Очаква се по-късно протестиращите да поемат на традиционното си шествие към "Орлов мост". 

Междувременно в столицата се организира и традиционният контрапротест. Недоволните от блокадите днес се събраха на пилоните на НДК. Те тръгнаха на шествие до Съдебната палата. Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
11
 
1
 
! Отговори
4 преди 3 години
В София, някакъв арабин уби българка - продавачка в магазин и после българи пребиха от бой няколко араби, за отмъщение.. Обаче Съдиите на *** Борисов- Банкя-лията пратиха българите в затова за 18 години, а арабина- измамник и убиец, влязъл в България и почнал да убива, го пратиха САМО за 13 години в затвора... Трябва някой да ЗАСТРЕЛЯ *** Борисов за да се оправят нещата в България.
161
7
 
1
 
! Отговори
БАЦЕ преди 3 години
КЪДЕ Е БАЦЕ? БАЙ СТАВРИ ГО ТЪРСИ!
160
8
 
1
 
! Отговори
БАРНИ! преди 3 години
БАРНИ РЪБЪЛ БРОЯЛ ХОРАТА, КОИТО ГО ЗОВЯЛИ ПОИМЕННО!ОСТАВЕТЕ ГО ДА БРОИ! И ТОЙ Е ЧОВЕЧЕ! И ТОЙ ДУШИЧКА НОСИ!ОСТАВЕТЕ БАРНИ НА ВЛАСТ!~ От Протестиращите!
159
1
 
13
 
! Отговори
МаяМа преди 3 години
Бурята ми отвя шатрата (но всичко е точно) Черепа ми взе бонуса (но всичко е точно) Откраднаха ми сапуна (но всичко е точно) Ударих си главата в палатката (но всичко е точно) Защото снощи правих ком.пот. На Орлов мост заваля порой (но всичко е точно) Осъзнах колко съм т.ъпа (но всичо е точно) Пред Ректората шатрите падат (но всичко е точно) Дъжд, бира, кафе, ра.кия, салат.а, чипс, зехтин, ти.кви, тревааа, горчица, сливиии, у-искиии, балониии Още захар.....още захааар Защото снощи правих ком.пот!
158
15
 
3
 
! Отговори
Яяяяя пак преди 3 години
ЦИК :За Генерал Румен Радев брой гласове2 063 032За Герб 2017 :1 147 292
157
13
 
2
 
! Отговори
ГЕРБАВ ТРОЛ преди 3 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДРУГАРИ! НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ГЕРБ!АПРОПО, ГЛАСУВАМЕ ЗА БАРНИ РЪБЪЛ БЕЗУСЛОВНО! ДО ВТОРО НАРЕЖДАНЕ НА ГЕНЕРАЛ СЕВДЕРЕЗАДА С ИМОТИТЕ!ЧУХТЕ ЛИ?
156
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барнито и мен ме кефеше.Ръце целуваше на Вожда. Хубави изказвания имаше. Има ли фейсбук още?
155
8
 
4
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ! преди 3 години
АЗ ИСКАМ ДА ВЪРНЕМ БАРНИ РЪБЪЛ НА ВЛАСТ!ЗА - ПАЛЕЦ НАГОРЕПРОТИВ - ПАЛЕЦ НАДОЛУДА СЕ ПРЕБРОИМ! ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!
154
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1,1 млн герб гласове 2017 ( включая работата на цецо магьосника)Самият той им даде под 500 000 гласа на следващите избори. А той ги разбира тея неща.Това са 14 процента от имащите право на глас....
153
5
 
1
 
! Отговори
GG преди 3 години
Казваш "***' и всички *** се обиждат ! Много ми е кеф как копате и си късате нервите ! Мизерия само за вас !
152
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е и какво като лаете всеки ден? Кервана си върви,а вие си лайте! Парламент ще видите на кукуво лято!
151
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
196 Това са използвани презервативи, не " балончета". хаджията генчов ги надува зад палатката
150
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да ва светна . На абрамса плочите на купола се правят от отработено ядрено гориво .Като при първите само лист алуминии е опаковал урана защото алуминия разсеива комуникационен заряд. Идеята е да се изнася отработеното ядрено гориво в държави където управляват некомпетентници като герб и нфсб . Затова никоя сериозна страна не ги купува. Ефективни са само срещу зле въоръжени армии с рпг7 . При съвременни заряди нямат големи шансове дори в предната част.
149
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов и Борис Бонев обратни ли са ?
148
10
 
2
 
! Отговори
Барцелоната преди 3 години
Нее, приказва, ама () аз ко знаех По Би Ти Ви не беше лошо, показаха ни къртиците, сички (дълга пауза)Да де, ама те сега като ги закачат и едните и другите, то ша вървът къщите за гости и на единия и на другия Няма как () така да то това им е проблема (пауза) Неее, снощи ги показваха, с цветенца, с такива работи показваха градинарите ама сега съм пратил полицията, и ако се окаже, че и там като при Манолев не са ходили гости, изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш.
147
17
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ СА ОСРАНИ преди 3 години
НАправо приключиха. Мега-ПОЗОР!Ама трябваше да си подадат оставките, когато ги молехме. Сега си разказаха играта. Бахсиму грозната гледка. Деградация. Ужас! Мирише на мъpша!
146
13
 
1
 
! Отговори
Сик Мутра преди 3 години
Да, това сутринта аз съм го разпоредил. Ами стотина-двеста къщи за гости как ще приберем (пауза) Дааа, на Манолев шъ () ще му повдигнат днеска или утре обвинение() те са Ако допре-допре еее, там и кмета, и кмета ще изгорииии така но аз ще изгоря всичко, за да изгори Елена Йончева оттука Един няма да пощадя от наште
145
12
 
2
 
! Отговори
Премиер Крадец преди 3 години
Аз съм като тея старите трактори какво му сипеш, той си пърпори и си върви (пауза) Така че, така й кажи на Цвета Караянчева да обяснява всичко с простoтията си. Иначе раздуйте това, че вкарах така (), това Ка Фе Не по Еврохолд, на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно А това за къщите за гости как се движи?
144
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 174Толкова си тъ п, че не си струва спора. Помниш ли когато Баце въртя крана в Турция и подскачаше като ученичка покрай Путин и Ердоган? Там не откриваха Български поток. Тогава гербавите още му викахте Балкански поток.
143
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селяните начело с Радев,Манолова,Бабикян и сие,вън от пределите на София!