Ден 50: Балони с цветовете на българското знаме украсиха площада пред МС

Обстановката в столицата е спокойна
Обновена: 27 авг 2020 21:30 | 27 авг 2020 21:07, Нели Христова
351

За 50 пореден път се провеждат протести в София и страната. Остават блокирани три възлови кръстовища в столицата. Малко след 19:00 ч. недоволните от властта започнаха да се събират пред Партийния дом и Министерския съвет.

Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме, които ще пуснат по-късно.

Очаква се по-късно протестиращите да поемат на традиционното си шествие към "Орлов мост". 

Междувременно в столицата се организира и традиционният контрапротест. Недоволните от блокадите днес се събраха на пилоните на НДК. Те тръгнаха на шествие до Съдебната палата. Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
1
 
! Отговори
До 262 преди 3 години
Даже Майкъл Блумбърг смята, че не ставате за нищо, хаха.
241
0
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Не съм възхитен от ГЕРБ , но съм омерзен от БСП. С пари за апартамент по времето на Виденов и Гечев си купих фризер на старо. Това не се забравя.За кого да гласувам ?Помогнете.Други партии няма.
240
7
 
1
 
! Отговори
Боец преди 3 години
ЕС и НАТО вън от България!!! Протести и блокади ще има докато диктатора Борисов бъде свален!! Ако трябва и с оръжие!!
239
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олигарси отварят верига пивници- софийски кръстовища.Затова са приготвени и балоните.
238
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фейк новини! Изслушването е формално. Службите отдавна са на ясно за какво иде реч в България. За платените проституиращи мърльовци в София:)))))))))))) говоря.
237
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хихи. Днес в ЕП има изслушване с гости от Венецианската комисия и Европрокуратурата. На 10.9 е насрочено друго. Евродепутатите се чудят с кой ще говорят, защото "нали Бойко подаде оставка"... Всичко отече и се изясни защо РЪБъла се изнесе с 200 вчера.Корабът потъва. Не се оставяйте да ви стъпчат на път към лодките.
236
0
 
16
 
! Отговори
То и метежът преди 3 години
На олигарсите си беше балонВече спукан балон
235
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зверски пребиха Георги Флоров, лидер на контрапротеста в София. Камерите са заснели инцидента.Демократи били протестиращите. Демократи - чушк-иии! Това са ф-а-ш-и-с-т-и с примитивно мислене. Защо искат оставката на Гешев? Криминално проявени и олигарси завлякли България с милиарди ли ще управляват парите от Европа? Много им пречи Европа. Няма да могат да фалират банки и да се крият в Сърбия и Дубай. Страх тресе и Фигуранта. Скоро ще се разкрие всичко и Радев ще си удари г-ъ-з-а в тавана.
234
4
 
21
 
! Отговори
one преди 3 години
Срамота!!!Заради шепа безделници ще сменяваме маршрути, движение, други ще чистят боклyка, който остава след вас.Храната, която хвърляте може да я дарите на нуждаещи се хора, ама откъде толкова мисъл!!!Това ли ви е промяната???Но, този отгоре си знае работата!!!
233
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербаджиите имат склонноста да приписват своите грехове на всеки друг, но не и на себе си.
232
2
 
14
 
! Отговори
'''&# преди 3 години
Тази сутрин, около 1:30 ч. в столицата е бил нападнат и пребит Георги Флоров - един от лидерите на хората, които не подкрепят антиправителствените протести и блокадите в центъра на София, предаде БНР.
231
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 306Да ама ти чу ли, че еврокомисията го каза още по-ясно?Ще разпорят българската прокуратура от разследвания и проверки, и като установят бандитските далавери в нея, и после... нали се сещаш?
230
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден,всички новини по телевизиите, трябва да започват със снимката от нощното шкафче на спящия толуп с въпроса ...откъде са пачките с евро и златните кюлчета...докато Боко мафията не подаде оставка...Гешев,който го прикрива ...също...
229
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ден 50.Остават още има няма 210 дни до март месец.Дерзайте другари. Което съвсем не е лошо за мен.За 210дни доста парички ще спестя.Като се има предвид ,че пиенето и лапачката тук са аванта и надника ми остава непокътнат.Притеснявам се само, чичо Васко да не спре парите.
228
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев го каза много ясно, ако трябва ще изчакаме да свърши Президентскя мандат на др. Радев и после.... нали се сещате. Румене, Румене ще лежиш в затвора , защото се водиш по акъла на Решетников и Нинова.
227
6
 
12
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
За 2 септември съм заделил 25 хил лева, за 500 проституиращи черепчета по 50 лева.
226
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 304Не се прави на улав. Член 1 от Конституцията се стреми да възстанови Бойко Борисов: "Няма кой да управлява държавата освен мене! Кой? Кой друг, ако не аз?"Това са негови думи.БСП вече е управлявала и по времето именно на Сергей Станишев България беше приета за член на ЕС.Между другото, Станишев е роден в СССР и е бил гражданин на СССР.Но вече не, вече е само български гражданин и то много отдавна.А при Бойко какво? Приеха ни в някаква чакалня? За пътническия влак?
225
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оказа се, че докато проституиращи черепчета се въргалят на асфалта срещу мизерно заплащане, Платеното трио си пълнят търбусите в скъпарския ресторант зад Археологическия музей - снимки в ПИК.
224
3
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
И още от моята програма - провеждам нови избори. На тях БСП печели 80-85% от гласовете. Написва се нова Конституция. В нея се забраняват всички партии освен БСП. И се въстановява член първи - БСП е единствената управляваща сила. По-нататък започват масови арести на другомислещи. Бърз съд и концлагер! Или смърт! И конфискация на имуществото! (От наши хора.)Това ли желаете, господин президент? Сбъркали сте кога да се родите. Трябвало е в началото на 20 век, а не в 21 век!
223
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи глупости пишат тези герберастки ***...смешни сте...какъв Путин ,какъв Сталин са ви в ТПГ-тъпите.герберастки.глави, а виж Бойкошенко...наистина скоро ще му видим сметката...В Белене едва ли...ама в централния при бай Ставри може би...