Опозицията в БСП пак без успех за Национален съвет

Четири гласа не стигнаха за събирането му
51

За втори път без успех опозицията в БСП се опита да свика Национален съвет. Четири гласа не стигнаха, за да се проведе легитимен Национален съвет без участието на лидера Корнелия Нинова.

Въпреки това на "Позитано 20" част от червените депутати обсъдиха важни политически въпроси.

"Направи се опит да се състои такова заседание. То беше, за да се потвърди вече изказаната позиция с предложените от ГЕРБ промени в Конституцията", коментира депутатът Калоян Паргов.

"Ние отхвърляме опитите на ГЕРБ да предложи свикване на Велико народно събрание и приемане на уж нова Конституция", каза още Янаки Стоилов, предаде Bulgaria ON AIR.

Опозицията отправи и критики към процедурата за избор на нов ръководител на партията.

От столетницата обявиха, че подготвят и план за действие как да процедират на 2 септември, когато е първото заседание на парламента след летния отпуск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
8
 
12
 
! Отговори
истина преди 3 години
до анонимен 27. Прав си че когато БСП е на власт, винаги държавата затъва в дългове. Не сме забравили виденовото време и заплати 5 долара и пенсии около 2 долара. Беше спокойно защото никой не смееше да каже, че БКП е престъпна партия. Не ти вържа косур. Ти си повреден.
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27За кои години говорош,че е било по- спокойно когато са управлявли Бсп,че не се сещам. Ама да не ги бъркаш с Бкп преди 89,че двете партии нямат нищо общо като начин на управление
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И БСП,и ГЕРБ са за бунището на историята.Фани единия-удари другия!!!!А народът спи дълбок сън!
23
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗащо лъжеш,че в БСП са милионери,та те имат дори дългове,БСП е единствената партия при която България беше хиляди пъти по-добре и по -спокойна,когато БСП управляваха държавата!
22
8
 
13
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 3 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
21
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е интересно привържениците на БСП как се обръщат към милионерите в партията им с ДРУГАРЮ или с ГОСПОДАРЮ.
20
17
 
12
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
аз не съм фен на БСП, даже хич, но не мога да не призная че това е единствената партия, която отговаря на думата партия. Нека видим опозицията в ГЕРБ и останалите. Я си с различно от вожда мнение, я си вън от партията. Диалог - нулев вътре в тъй наречените партии, а ние чакаме диалог между партийте
19
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде ДПС и ГЕРБ да превземат БСП. Още малко им остава
18
8
 
5
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
И ГЕРБ, и БСП са маскари, а ДСБ и ДПС - най.
17
5
 
26
 
! Отговори
А... преди 3 години
...петте милиона задължения към Държавата КОГА ще си върнете? Изобщо каква опозиция може да сте, като Вие дори не можете да си оправите собствената партия, Държавата искате да управлявате?! Що за наглост?! Безочие... как ще искате доверие от хората, с какви очи?
16
9
 
24
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Неща в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е Българска а руска. Не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група.
15
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МИЛИОНЕРИТЕ/МИЛИАРДЕРИТЕ- ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, НО БОРЦИ ЗА РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СВОБОДА НА БЕДНИТЕ, НА РАБОТНИЦИ И СЕЛЯНИ, ЩЕ СЛЯЗАТ ОТ МАЙБАХ, РОЛС ЩЕ СЕ ИЗПОКАРАТ ПОМЕЖДУ СИ, ЩЕ СЕ НАКРАДАТ НА ПАРТИЙНИ ПАРИ, ЩЕ КРЕЩЯТ- ГЕРБ КРАДАТ- НИЕ НЕ, ЩЕ НАСТРОЯТ ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ ЕЙ ТАКИВА ДЕМБИЛИ КАТО БАНБИКЯН И СИЕ, КОИТО ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ ДА ИЗЛИЖАТ ВСЕКИ ДИРНИК, ЩЕ СЕ ИЗБИРАТ ПО МЕЖДУ , АМА ДАЛИ С МАШИНИ/ГЛЕДАМЕ ГИ АКО ТЕ ИЗБИРАТ С УРНИ ЗНАЧИ ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОТО И ЧЕСТНОТО/- МАНИПУЛАТИВНИ ЧЕРВЕНИ ГАДОВЕ
14
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито БСП, нито Нинова са избируеми!
13
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опозицията в БСП на практика работи за ГЕРБ те са си едно и също. Между чекмеджето с пачките на тулупа и куфарчето с пачките на Кирил Добрев заловен на ГКП Калотино по време на Югоембаргото не виждам разлика.
12
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До *** ИмпексоваАми да си изберат един начело,може и заместника на Нинова и да не се карат повече помежду си,а да гледат как да имат полза от тези избори,ако трябва и с ГЕРБ да се разберат,но да не се оставят пак да ги мачкат,уволняват и да се чудят откъде да вземат пари и да затъват в дългове!
11
12
 
31
 
! Отговори
Курнелия Импексова преди 3 години
Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе стига сте се занимавали с вътрешните си проблеми,хората не ги интересуват вашите вътрешни проблеми и кой ще е начело на БСП,гледайте как да спечелите изборите или как да спечелите от изборите,това трябва да ви е целта,изтеглили сте огромни заеми и не знаете как да ги връщате,ГЕРБ ви изпоуволни хората от работа,удари ви бизнесмените и партийните субсидии и сте в шах!Ако не започнете да се занимавате как да спечелите изборите и последователи или как да имате изгода от изборите,ще ви досмачкат
9
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще сбъркате ако махнете Нинова,партията ви ще залезе окончателно,отделно и ще останем без опозиция,ако БСП залезе.Кирил Добрев е добър човек,но като гледам какво говори,той е откъснат от проблемите на хората в страната и живее в някакъв друг нереален красив свят.
8
4
 
21
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Кирил Добрев е същият предател като баща си !!!
7
1
 
22
 
! Отговори
ти да видиш преди 3 години
е тия нали беха еднаквомислещи , с една идея , с една визия и платформа , що се карат помежду си ?!