Ден 53: Протестите са слаби, но събират сили за 2 септември

Три кръстовища остават блокирани
30 авг 2020 21:45, Нели Христова
296

53-и ден на недоволство в София и други градове на страната. Исканията на протестиращите остават непроменени.

Блокадите остават - на площад "Независимост", на кръстовището на Софийския университет и на Орлов мост. Днес протестът имаше по-различен характер - демонстрантите решиха да залепят надписи с хаштагове "Оставка" и други.

От Отровното трио обявиха, че през следващите дни протестите ще бъдат по-слаби, защото демонстрантите ще събират сили за 2 септември, когато е предвиден протест, озаглавен "Велико народно въстание".

Днес имаше протест и във Виена. Там наши сънародници направиха шествие под надслов "Искаме промяна, а не подмяна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез протести има нещо гнило,ако искаш промяна влизаш в парламента вземаш една две глави и Бойко си отива,това с тъпаните палатките и подобни глупости не го разбирам.
208
1
 
23
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
До Анонимен 212 Никой нищо не плаща на троловете от ГЕРБ.На вас комунистите само пари и плащане са ви в главите.
207
3
 
27
 
! Отговори
Чудно преди 3 години
Протестиращите ще събират сили за 2 септември... То много сили трябват да си покажеш простотията и да искаш най провалената партия БСП.
206
2
 
29
 
! Отговори
АХ преди 3 години
"Ще събират сили"Нали протестите бяха масови, спонтанни и неорганизирани?Как така изведнъж масовостта изчезна, а вече има организация кога ще се събират за "голямо" протестиране?Ах, колко жалко е да си "протестър"
205
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние от Карлуково, идваме на протеста на 2 септември.В главата ми шепнат дузина гласове така че ще ме броите поне за трима.
204
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баипреди 3 минути 0 1Троловете на - герб са под всяка статия , явно добре им се плащаИскам да стана и ас - моля запишете и мен имам нужда от кинти##########-----На теб, чичо Васко да ти плаща.
203
22
 
1
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Троловете на - герб са под всяка статия , явно добре им се плаща Искам да стана и ас - моля запишете и мен имам нужда от кинти
202
15
 
4
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
До ПендоТоя *** ПендО откъде го измисли? Защото ПендА е жена. Толкоз ви е образованието на ГЕРБ-аджиите!
201
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...И ТАК ДО МАРТ....ДЕМОКРАЦИЯ Е ...А ПОЛИЦАИТЕ МОЖЕ ЛИ ДА СПРАТ ДА ПАЗЯТ МЕТЕЖНИЦИТЕ...
200
2
 
26
 
! Отговори
ОФ, АМАН преди 3 години
череп, милиарди, резидент, юмруче, ПРОТЕСТИ, МАФИЯ, МУТРИ, КЛОШАРИ, КАТУНИ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРОР, СЪД, ЗАТВОР...
199
2
 
22
 
! Отговори
Пендо преди 3 години
До Пижо :Ще се търкалят червените ви кратуни по жълтите павета!
198
2
 
17
 
! Отговори
До 245 Пижо преди 3 години
Съгласен съм да стане така но при условие, че слугите на Сорос да нямат никакъв шанс за достъп до власт или пизиции във власта. В противен длучай е по фобре да истанат герберите с радикална промяна в управлението
197
31
 
6
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
2-ри септември ще е бъдещият национален празник на България. Денят на революцията, на линча, на победата ;pОставка, съд и затвор за мутрата от Банкя и пуделът му с Каскета!Оставка, съд и затвор за цялата мафия на ГЕРБ и карикатурите от коалицията!
196
4
 
34
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Смешни, жалки, пълен позор........Не разбраха ли, че ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА и цяла България им се смее на кло.шарлъка !
195
1
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
За колко гласа се продаваш, Слави? Къде останаха исканията, които аз подписах в твоята подписка? Ще ми дадеш ли отговор на простичките въпроси: Как с блокади се бори корупцията, беззаконието и мафията? Как замерянето с яйца, риба и домати по сгради ще ни донесе истинска демокрация? Как под ръководството на доказани мафиоти, крадци, пропаднали политици и жадни за власт генерали ще се пребори задкулисието? Как тези протестиращи, озлобени и нетърпящи друго мнение ще строят ново общество?
194
1
 
30
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Вчера прочетох един коментар на Дългия за протестите. Колебаех се дали да му дам шанс на изборите, но размислих. Този човек еволюира от целуване отзад на ББ до "разпни го"! Такива са ми най-противни ветропоказатели. Дразни се, че наричат протестиращите "гейове". Ние сме модерно общество и думата "гей" отдавна не е обидна. Аз знам много обидни варианти на тази дума, но не там и проблема, а това че Дългия се "слага" на протестърите. Защо бе, Слави си затваряш очите за това кой ръководи протеста?
193
3
 
7
 
! Отговори
До 239 Софиянец преди 3 години
Аааййййй, Софиянец! Немой да баде! От куе село си ?
192
2
 
16
 
! Отговори
До 234 преди 3 години
Как пламенно дрклсмираш ! Изглежда ди бил я комсомолски активист или партиен деятел през соца! Ако пък си се родил след 1989 година знапи си доста зомбиран и може и да си активфн протестър от ***
191
5
 
36
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
За съжаление търпеливият българин допусна една конярка от с. Крушовица, един пършивец -Фигуранта и тълпа от дрогирани, нагли проституиращи, командвани дистанционно от Дубай и Белград , да обърнат дуржавата на цирк ! Така е допуснал да паднем и стоим 500 г. под турско робство, после под руско ! Толкова ли е жалък българина ?????????????
190
3
 
49
 
! Отговори
Матрос преди 3 години
А бе, знаете ли , че във Варна имаме една стара подводница,беше потънала , но я извадихме ,за музей. Фигурантът е дал заповед на флота да я подготвят за 3 септември. Тогава Фигурантът, Отровното трио, Нинова,Манолова, Копейкин и още комунисти щели да бягат в Русия с нея. Така са спасявали комунистите от "оня" Гешев, така ще се спасяват днешните комунисти от днешния Гешев. Май само Гешев остана да брани законността в България !