Ден 53: Протестите са слаби, но събират сили за 2 септември

Три кръстовища остават блокирани
30 авг 2020 21:45, Нели Христова
296

53-и ден на недоволство в София и други градове на страната. Исканията на протестиращите остават непроменени.

Блокадите остават - на площад "Независимост", на кръстовището на Софийския университет и на Орлов мост. Днес протестът имаше по-различен характер - демонстрантите решиха да залепят надписи с хаштагове "Оставка" и други.

От Отровното трио обявиха, че през следващите дни протестите ще бъдат по-слаби, защото демонстрантите ще събират сили за 2 септември, когато е предвиден протест, озаглавен "Велико народно въстание".

Днес имаше протест и във Виена. Там наши сънародници направиха шествие под надслов "Искаме промяна, а не подмяна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
2
 
45
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
От какво се изтощиха, че да събират сили?
188
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички или почти всички знаем от историята какво се случи на 9.09.1944 г. С кръв и с помоща на Червената армия БКП завзе власта и изби над 200 000 невинни хора, защото са били богати. После се нанесе в техните къщи и продължи с лагерите за инакомислищите. Сега се чуват същите призиви от децата и внуците на червените убийци. Това ли е нашето бъдеще , вечно убийства и грабежи. Това не е въпрос към другарите , а към нормалните хора.
187
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирка наречен "протест" става все по забавен!!!
186
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събират балами за 2 септ. Събират камъни и метли. Събират и хора по групи във ФБ. Отиване и връщане до София за 10 лв. Проследих всички групи и събрах бройката на заявилите участие в метежа. Има-няма по 103 или 120 човека са заявили от най-големите градове. От Пловдив ще тръгват с влак сутринта.От Смолян ще са с коли.Колко трябва да си наивен и необразован, че да те поведе за носа един Череп, един затънал резидент,едно отровно трио, едни забатачили се олигарси, които преватизираха държавата?
185
1
 
45
 
! Отговори
Добро и лошо преди 3 години
(протестърска версия).Затваряме кръстовища-добро.Пречат ни да затворимСитняково-лошо.Хвърляме яйца и домати,цапаме-добро.Идват да ни изринат-лошо.Предлагаме нова Конституция-добро.ББ също я предлага-лошо.Искамесмяна на системата-добро.Ако друг предлага-лошо.Важното е всичко да ставакакто ние искаме,без значение какво е и колко от народа го иска.Ние се боримна нас да ни е хубаво.На когото не му харесва,да се бори срещу нас,а медиитежизнерадостно ще обявяват за поредните ни мърлящини.
184
3
 
46
 
! Отговори
Доцента преди 3 години
На психично болни хора не трябва да се дава никаква трибуна за каквато и да е кауза. Това са психопати тези тримата заедно с ония шизофреник от боец. Болни хора са на които цялата държава обръща внимание вече 2 месеца.
183
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Събират сили" или пестят субсидиите
182
1
 
36
 
! Отговори
Напред протестъри преди 3 години
Ще предложим на народа да сменим кон за кокошка,Трабант за мотор с кош.Важното е да станат старите,за да седнат новите,според тях по-умни,красивии бедни.
181
3
 
49
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Метежниците събирали сили за 2 септември а Отровното трио и Радев разучавали по кой маршрут най-бързо са избягат в Сърбия а от там за Москва. Също като Георги Димитров и Васил Коларов през 1923 година.
180
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трима *** се вживяват в ролята си на революционери. Смях..
179
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените позитанковци разчитат на група пияндета и наркоманчета да се върнат на власт чрез хаос и тормоз над граждани. Едва ли ще се получи. Шапкарят така и не е разбрал, че комунизмът няма почва у нас и хората помнят Луканов, Виденов, Орешарски...Но то под капата по принцип гънки трудно се задържат. Смешковци
178
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"септември ще бъде май" 02 септември ще бъде 09 септември.
177
3
 
41
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Добро утро:):):)И 4/5 тюфлека наричащи себе си БОЕЦ:):):)
176
29
 
4
 
! Отговори
до 255 преди 3 години
Простотията, която си написал показва нивото на хората поддържащи крадливата власт.
175
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди Борисов протестирахме, интелигентни успешни хора с десни убеждения срещу номенклатурата и червената мафия, неприета от демократичния свят. Помните бяха спряли всички еврофондове понеже жалките червени изчадия източваха всичко в полза на Русия, третата колона....Сега протестират, утааайки, ренегати, анархисти, социалисти и друга лява изметт срещу законната дясна власт призната от света, на която са отпуснати милиарди еврофондове.Радвам се че Борисов успя да постави страната на правия път
174
6
 
28
 
! Отговори
БОРИСОВ ВЕЛИК преди 3 години
Преди Борисов протестирахме, интелигентни успешни хора с десни убеждения срещу номенклатурата и червената мафия, неприета от демократичния свят. Помните бяха спряли всички еврофондове понеже жалките червени изчадия източваха всичко в полза на Русия, третата колона....Сега протестират, ***, ренегати, анархисти, социалисти и друга лява *** срещу законната дясна власт призната от света, на която са отпуснати милиарди еврофондове....Радвам се че Борисов успя да постави страната на правия път
173
3
 
41
 
! Отговори
1-н преди 3 години
Трима правят два милиона на маймуниАре чиба бе чиба
172
2
 
43
 
! Отговори
666 преди 3 години
Явно останалите 20-на протестиращи са в платен отпуск :)))
171
3
 
42
 
! Отговори
Чук преди 3 години
Брей, че той Бойко много ги изтощи тези. Ми те били много немощни. Не знам как ще я карат до края на март догодина...
170
3
 
52
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Благодарение на "протеста" вече знаем как бай *** прави протести ! Първата му работа е да освини с яйца домати и риба националните сгради Парламент и МС ! Все едно те са на някоя партия !