В знак на подкрепа протестиращите днес носеха детски играчки

Част от тях бяха раздадени на полицаите
4 сеп 2020 21:35, Нели Христова
161

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

До 15 септември протестиращите няма да затварят възлови кръстовища в София в знак на добра воля. Те обаче са готови да възстановят блокадите ако това се наложи.

Протестът тази вечер е под надслов "Нас не ни е страх", а протестиращите носеха играчки  в знак на подкрепа към собственика на голяма верига за детски играчки, който по-рано публикува писмо с критики към полицейските действия в нощта на протеста на 2 септември, а часове по-късно започнаха проверки на НАП и Икономическа полиция във фирмата.

Част от играчките бяха раздадени на полицаите с жилетки "Антиконфликт". На площада звуча и песента, която ни представи на детската Евровизия - "Детска планета".

Полицията изгради два пункта за проверка на протестиращи - единият е на ул. "Съборна", а другият до метростанция "Сердика".  В 19:38 ч. протестиращите блокираха бул. "Цар Освободител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: протестдетски играчки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
историк преди 3 години
Серсемчо, скоро в чужбина ще ти запари на ромския антипредник и ще ревеш за България, но в чужбина си имат история как се справят с такива като теб и колелото на историята се върти, жалко че децата ти не са имали избор, защото си им го отнел!Нито един безродник никога в историята не е видял нищо хубаво! Факт!
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Като гредам, край мен всички се позамогнаха"Вероятно сте от заможен софийски квартал. Простосмъртните са все така бедни. Мария Антоанета е казала: като нямат хляб, да ядът пасти! Та така и гербeрите.
45
1
 
2
 
! Отговори
Берба преди 3 години
Десетки играчки? Аз виждам хиляди.
44
3
 
4
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Става въпрос за пари и власт селяни прости!Не става въпрос нито за държавата, а камо ли за вас, които бачкате за 1000 лева, след като всички бизнесмени са си плюли в устата!Който дойде на власт, ще гепи европейските коранрки милиарди и ще арчи милиарди еврофондове и обществени поръчки!Мутрата не е очаквал такова развитие, това му дойде като гръм от ясно небе, щещо с висше пратено от Вселенския Разум, и му разцепи тиквата, а Пеевски и неговите господари можаха да измислят нова конституция!ЦРУ
43
1
 
1
 
! Отговори
серсем преди 3 години
Абе,що цензурирахте думата Т..,Ъ....П..
42
2
 
7
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
До АнонименНе съм от администрацията на ушевите, ама вие протестърите вече станахте много безинтересни, защото вашия протест губи всякакъв смисъл. Няма ли накрая да се осъзнаете?
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно заради компромати (такива като изтеклите снимки) Борисов се е съгласил Гешев да стане главен прокурор. Но след като избраха Гешев започна много мащабна политическа атака срещу Борисов. Росенец беше постановка. После беше провокацията в Президентството. Борисов няма полезен ход.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Градската Шикария си разхожда децата, а Европа трябвало да "реагира" - от баналности стават вече скучни !
39
4
 
4
 
! Отговори
серсем преди 3 години
Боли ме шмайзера за всички до един.Като по *** си гледам живота, далеч от тая помия.Бачкам здраво,радвам се на децата,спортувам,ПИЯ,обикалям света,гледам сеира на" умните "и благодаря на Господ ,че ме имат за *** и заблуден. А,то живота е кратък ,що ли да си давам здравето за нещо с.и Щото можеби някой някой си след мен ще ми благодари?А, на здраве за всички заблудени и *** като мен.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хиполенд продават скъпи ***. Нарочно се оплакват, за да се измъкнат от проверки. Но от данъчните никой не е избягал. Бойкот на Хиполенд!!!
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хиполендер, няма да ти стъпя повече в червената бърлога, ако има други такива моля да ги назовете.
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от простотии
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шайката разбойници на президента е в ареста. До 15 септември няма кой да се въргаля по кръстовищата
34
2
 
1
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
До БАЦО С КАСКАМакедонецо, много си елементарен. Имаш много никове, ама се издаваш с глуростите, които пишеш.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Готината мацка е от ушевите в администрацията, които са получили отговорна задача да спамят всички интернет медии с нелепи измислици и да усмиват фактите и истината!Отделно по мое лично мнение , нормална жена не би се кръстила така в подобен форум, а по скоро някой мъжага на понички ,достоен да се сбърка с Пеевски, който си плаща за мъжка любов.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искат и пуканки да ядат, ама в къщи, че Народа не може да ги гледа повече !
31
10
 
7
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Така е в България. Едни подаряват играчки, а други концесии за плажове на занижени цени.
30
1
 
2
 
! Отговори
супер готина преди 3 години
До Готина мацкаЕ, с това криминално мислене задминаваш и Шерлок Холмс.Гранатите и бомбите са патент на фанатиците.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
101 как да си прецакам бизнеса - като се замеся в политиката, а ние пък ще те бойкотираме.
28
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ходете да слагата минуси в европа папагалине мога и да ви се ядосам, като знам какво ви чака!Бойко изхвърля употребени министри всяка седмица, дали ще мисли за троловете си когато вече не му трябват или когато той не ни трябва и го изхвърлим?!?

Спонсорирани публикации