Нинова: Българското правителство убива икономиката

Оставката на кабинета е спасителна за България, смята тя
5 сеп 2020 16:54, Анисия Иванова
208
Нинова: Българското правителство убива икономиката
Снимка: БСП

"В условия на тежка икономическа криза и още по-тежка социална, която се задава, върху бизнеса, малките и семейни фирми се упражнява неимоверен натиск. Случаят с Хиполенд не е единствен. До нас достигна информация, че на хора, присъствали на протеста, са снемани лични данни и след това са изпращани проверки, включително от фонд "Земеделие”, заяви Корнелия Нинова в Добрич.

„Спрете рекета върху хората. В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива.”, поясни Нинова.

Тя допълни, че има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки за десет години назад, като това е накарало много от тях да се отказват от помощта и са предпочели да затворят фирмите си.

„Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване”, подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат.

Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми и наказателните акции срещу непослушните е удар по и без това сриващата се икономика.

Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.”

Корнелия Нинова се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в рамките на кампанията за пряк избор на председател, където представи приоритетите си за партията и държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
11
 
! Отговори
До35 преди 3 години
Самият Мариан, собственикът на ХИПОЛЕНД ОТРИЧА ПРЕД БТВ ДА Е ИМАЛ КАКВОТО И ДА Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ПЕЕВСКИ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА БИЗНЕСА МУ.
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо БСП и ГЕРБ се мразят като са от едно котило? Смешни сте като защитавате Корнелия:))) Тя е като ББ, няма разлика.
23
6
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Шиши излапва бизнеси преживя ги и ги изплюва фалирали. Под наглия чадър на Прокуратура и служби. Това обяснява защо сме на-бедната държава в ЕС.
22
0
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да пази БЪЛГАРИЯ
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** има програма за светло бъдеще на България. Тя като всяка жена над 60г си смомня за младините. Мечтата да е млада- с късата пола да вършее из жълтите павета, да си сграбчи онзи пай от баницата на кредитните милионери и не 1..а 2 куфара с пари да изнесе както тогава. Мечтае да е премиер. В нейните мечти и представи, който носи мандата-може да *** пачки и да краде. Много и се краде на завалията.Ама времето минава и не прощава на никого.Сега ще си сърба попарата, тя си я надроби. Крадла!
20
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова и Борисов поотделно или заедно ходят на инструктаж в американското посолство?
19
7
 
7
 
! Отговори
Антитрол преди 3 години
*** от власт атакуват този сайт! Се страхуват
18
3
 
18
 
! Отговори
Споко! преди 3 години
Нинова вече приватизира БСП както Техноимпекс.
17
17
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
змията хапе най лошо когато умира герб си отива
16
13
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
герб са мафия хунта мутри
15
6
 
18
 
! Отговори
Хперболизиране преди 3 години
Сега пък хиперболизиране на "хиполенда". Е да, акцията с хиполенда е плод на простички безмозъчни чиновничета.Но пък Руменчо не остана длъжен: той показа рефлекс на истински едновремешен фелдфебел, подпоручик или старшина от соца.Много му се кефих на назидателния тон, на безочието и на дебелокожието.
14
11
 
22
 
! Отговори
Хитър ход преди 3 години
Собственикът на Хиполенд е знаел за проверката.Тогава е планирал какда я осуети и да се изкара жертва.За съжаление планът му сработи иоще един мош.еник със сив бизнес се спаси.От такива като него,олигарсите и страхуващият се от разследване Радев идват атаките срещуГП и контролни държавни институции.
13
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи в условия на тежка икономическа криза , решението е оставка на правителството Браво ! Разбирате ли сега защо Корнелия губи всеки път изборите
12
7
 
29
 
! Отговори
Пепо преди 3 години
Е па, как ще я убива? Вече 30г икономиката се трансформира в пазарна. Другарката Нинова да не би да живее преди '89 все още?
11
4
 
28
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Тази ще си захапе к,тката от злоба и бяс!!Един и същ вирус ги лази с Фигуранта!Единственото общо между тия две ч,уми е далаверата и бясното драпане да не останат без имунитет,защото Каскетя им диша във вратовете и им е приготвил две дебели папки за десерт!!Ще има именувам се и шарен костюм за конкурса златната решетка!!Не могат да свикнат с мисълта,че не са никои и че подлежат на съд и наказание като всеки български гражданин! Дай им да крадът и следи да замитат!Но чичко Гешев е търпелив до край
10
26
 
8
 
! Отговори
любов преди 3 години
Във всички нормални държави държавата помага на малкия бизнес. В България, напротив, убива
9
9
 
30
 
! Отговори
Недолюбена преди 3 години
Когато една жена в разцвета на силите си е недолюбена или с наранена гордост, започва да говори врели-некипели, бабини диветини и др. п.Вредна е за партията си тази лелка. Има хорица, които се опитват да й го кажат - но не вдява. Майната му - вредата за партията й пък е от полза за народа. Колкото по-зле е партийката й - толкоз по-добре за народеца ни мил.
8
6
 
26
 
! Отговори
Както винаги преди 3 години
КН превратно тълкува факти,изважда от контекста истини,говори полуистинии откровено лъже.Смята ли,че полицията има ресурса да снема данните навсички участващи в протеста?Нали са 100 000според БСП?Да,вероятно даннитена нарушаващите обществения ред се снемат,за да им се търси отговорност.Да,прави се ревизия на фирмите по40/60,защото има много фалшиви данни.Що се касае до ББ,той не държи толкова на властта,но държи тя да не отидепри РР,КН и *** им.Видели сме какво става тогава.
7
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До всички *** на БМБ до долу и тези които ще коментират след моя коментар: Никога няма да гласувам за БСП - НО всички четохте новини как данъчни и още какви ли не паразитни служби АТАКУВАХА ХИПОЛЕНД защото изпълнителния директор се опълчи на Диктатора. Какво по силно доказателство на статията без значение кой е казал същото? Четохте ли? Видяхте ли?
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарката Импексова срам няма.На очите си има перде от плюш.Ба-си наглата- хора! То бива - бива да си нагъл, но нейното е болестн.о състояние и вече е хронично. Сега се прави на майка Тереза, но ние знаем и няма да зарбавим.Позор е и за партията си-не само за държавата. На 28г започна да граби с чувалите пари от държавата Техноимпекскурнел.Не са само хотелите в Халкидики.Остров ще купи ако иска. Сина и не учи в Русия, а в САЩ за 400000 щ.д. и лъже, че е на степендия,но за българи няма степендия