Нинова: Българското правителство убива икономиката

Оставката на кабинета е спасителна за България, смята тя
5 сеп 2020 16:54, Анисия Иванова
208
Нинова: Българското правителство убива икономиката
Снимка: БСП

"В условия на тежка икономическа криза и още по-тежка социална, която се задава, върху бизнеса, малките и семейни фирми се упражнява неимоверен натиск. Случаят с Хиполенд не е единствен. До нас достигна информация, че на хора, присъствали на протеста, са снемани лични данни и след това са изпращани проверки, включително от фонд "Земеделие”, заяви Корнелия Нинова в Добрич.

„Спрете рекета върху хората. В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива.”, поясни Нинова.

Тя допълни, че има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки за десет години назад, като това е накарало много от тях да се отказват от помощта и са предпочели да затворят фирмите си.

„Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване”, подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат.

Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми и наказателните акции срещу непослушните е удар по и без това сриващата се икономика.

Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.”

Корнелия Нинова се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в рамките на кампанията за пряк избор на председател, където представи приоритетите си за партията и държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
i kninova kato rradev pravi gratis ujkim izborna reklama na bborisov.
4
4
 
10
 
! Отговори
Корнелче преди 3 години
Нали,ако е вярно това което казваш ,Твойта Еленка първа ще надуе тромбите,че не Фичето,не ОЛАФ,не румънката гл. Прокурор,но и Папата ще пристигне на проверка!По добре пълни една чанта суджук и си идвай!
3
4
 
25
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Лелката, сякаш не е много убедителна... Ха-ха-ха. Пусти глад за крадене, обаче винаги е жив...
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътя ти свършва на 22 септември нинова, няма да ни липсваш.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уволнената за корупция и ученичка на заврения зет като започне и пак ще има една разруха, която ние ще плащаме