57 са новите случаи на коронавирус, един човек е починал за денонощието

32 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 8 сеп 2020 06:02 | 8 сеп 2020 06:01, Елка Василева
74
57 са новите случаи на коронавирус, един човек е починал за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

57 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 1 220 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 17 146, като към момента 4 280 от тях са активни.

Още по темата

12 189 са оздравелите, от които 32 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 773 пациенти, 53 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 677. Един човек е починал през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
3 преди 3 години
Отделно Борисов е дал Български документи да ГЛАСУВА на Българскте избори на - Неусиано де Жезуш Гузмао, който се представя за Сисиньо и да ОТКРАДНЕ Работата и Парите на Българските футболисти.. Борисов, Каракачанов и Валери Симеонов са за РАЗТРЕЛ.. Колкото по бързо ги утрепят, по- добре. Каракачанов е ПРЕДАТЕЛ.. Още като стана министър, трябваше да СЪБОРИ Ислямската джамия в центъра на СОфия пред ЦУМ, както събориха Мавзолея....
30
0
 
0
 
! Отговори
4 преди 3 години
Трябваше да е ЗАКРИЛ и съборил- "" Агенцията за бежанци"' с която араби и турци прехвърлят ислямисти да завземат БЪлгария.. НЕ ни трябва ограда на турската граница, щото турците прехвърлят хора чрез тая агенция и оградата не ги спира.. И за да НЕ се разболееш от китайския вирус НЕ ти трябва маска.. Щото тая маска, като я носиш 2-3 дни и почва да събира вируси и се разболяваш, САМО като я носиш..
29
0
 
0
 
! Отговори
до к.7 преди 3 години
Бензинът при Марешки е определено по-нечист и съдържа повечко влага (вода), газът също съдържа повече вода. Не бих желал да правя пренастройка заради газовото гориво, както и да сипвам спирт, който да разтвори водата в бензина. Който има нова кола и устойчиви на детонация бутала - моля.
28
0
 
2
 
! Отговори
до к.23 преди 3 години
Нищо интересно няма: изследвани са 1220 проби. Съответно намаляват около 3,5-4 пъти броят на новозаразените и на починалите хора (артметично очаквно 4 пъти намалние).Игра с базови (изходни) данни. В чужбина в много страни остава в сила носенето на защитни маски навън.Не може да се противодейства на заразяването от масовото пипане с голи ръце на заленчуците и на неносенето на маски в магазините, особено в моловете и хипермаркетите.Дано през октомври-ноември не скочат заболяванията от лошото време
27
2
 
4
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
Този вирус е поводът да се подчини цялото човечество на една група алчни и болни хора с всички средства,които са готови да глътнат целия свят!
26
2
 
5
 
! Отговори
Ивайло Иванов преди 3 години
До Извод За няколко трилиона да учиш хората да си мият ръцете малко скъпичко излезе... Надяшаш се едно парче плат да спре враг с размери нанометри... Да се молиш и да живееш всеки ден в страх, че евентуално може да се заразиш с нещо си.... Самия вирус избира кого да зарази, а не човека. Освен ковида има хиляди опасностти навън, но природата на човека не е да се крие от тях...Приятелю използвай си малко мозъка и всичко ще е ок :).
25
1
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 3 години
през октомври 2019 година в Кент Великобритания попаднах на млад мъж с видимо обемно увреждане на стомаха от черна чума масов убиец..Момчето нямаше проблеми със здравето и след няколко дни се освободи от опасния обемно увреждащ индивид..ДА се внимава нано и микро мутантите вкл мутафицирани и мутагенизирани се появиха след обемно обсебващо проникващо облъчване вкл на мифки в кухни,болници и другаде.Те не са Black and grey death mass murderers and killers.Масовите убиици имат големи размери
24
2
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov Geolog преди 3 години
Последните седмици по време на репортажи за нагло престъпната диверсия рекламирана като COVID 19 се подават данни за наличие на ЗАРАЗЯВАЩИ ХОРА В РЕГИОНИТЕ ..Примерно на митинги от София подават че e имало най много 300 ЗАРАЗЯВАЩИ ХОРА С СМАРТФОНИ С ТРИ КАМЕРИ С КОВИД ГЕНЕРАТОРИ И С ЧЕРНА ЧУМА МАСОВИ УБИИЦИ В СТОМАШНО ЧРЕВЕН ТРАКТ последните данни са за затихване на диверсията и капсулиране на убииците в телата на заразяващите/само 13 били по опасни
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този вирус голям мързел излезе! Не пропуска почивни дни! Почива си и той!
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
продавам 2.3 милиона задължителни ваксини
21
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирка свършва, скоро.
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами трябва министъра да отменя положението.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, значително по-малко умират през почивните дни от К19.
18
17
 
13
 
! Отговори
Извод преди 3 години
Носете маските където трябва, мийте си ръцете, като се прибирате отвънка и се молете да не пипнете вируса отнякъде. Приятен ден от мен!
17
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
починал с коронавирусъ ,298 починали без коронавирусъ ....за съжаление.И един умрел от коварния вирусъ "Гъша хойня".Това е за вчера.Тъжно е ,че огромната част от българите предпочитат да умрат без да са носители на престижният вирусъ "Ковид-19".
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вироса нещо почна да исдиша.
15
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спомням си началото на пандемията.Главният брифингатор от Банкя (Тулупа), в ляво и дясно до него са петимата други брифингатори и се правят на портокали (вчера изядени). Срещу тях мисирките с маски клепат на фандаци с лижещи въпроси. Езикът на Ива от ПИК е дълъг и стига до халката на Тулупа. Него го е гъдел, но приятен гъдел. Прави се , че не обръща внимание на ПИК и мазно отговаря, уж на други. Борбата за халката на Тулупа се води между мисирока от "Марица" , Беновска и ПИК. И трите страни успяват да ударят по една дълга шпатула на Мутрата - медик.
14
13
 
15
 
! Отговори
онзи преди 3 години
Ковид е измама за да направят отровната ваксина. Не си я слагайте ако искате да сте здрави физически и психически. Срещу човечеството се води скрит геноцид.
13
2
 
15
 
! Отговори
Ххаха преди 3 години
Марешки дано фалираш.
12
4
 
7
 
! Отговори
От таам преди 3 години
Ваксинациите нямало да са задължителни? Да, ама не! И сега в много Европейски страни грипната ваксина е задължителна за здравните работници например(ако не си съгласен следва шут, макар на теория да не е задължителна). Най-лошото е ,че така се убива съпротивата на най- важните хора в тая ситуация срещу безсмислените ваксини и не само. Ако искате да пътувате ще можете ли без Корона ваксина? Ай наздраве!