Граждани пред столичния КАТ, искат книжката на Тити Папазов

Причина стана поредното видео, показващо джипа му в нарушение
38

Граждани се събраха тази сутрин пред столичния КАТ, за да поискат да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния треньор Константин Папазов. Причина за това стана поредното видео, показващо джипа му в нарушение.

Още по темата
Събралите се поискаха да се изяснят обстоятелствата около нарушението на Папазов, заснето във видеото, съобщава Bulgaria ON AIR.

За последния случай на нарушение на пътните правила баскетболният треньор се оправда като обясни, че не той е управлявал автомобила.

Според Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики е важна социалната отговорност, която носят със себе си популярните личности.

Според пътните експерти трябва да бъде направена и ревизия на наказанията, за да се подобри пътната безопасност и спазването на закона.

А кадри на нарушители, заснети от граждани, не тежат в съда, освен ако собственикът им не се яви като свидетел. Константин Папазов отклони поканата нa Bulgaria ON AIR за интервю по този случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тити е като жените. Като прегреши и вади мили очи и рони крокодилски сълзи.
8
3
 
22
 
! Отговори
. Срр преди 3 години
Он и без книжка че кара, споко
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами прави са хората! След като КАТ София СПИ или съвсем съзнателно се прави на улав щото е " ТИТИ Папазов" ! Папазов каза че ще бъде " стриктен" вече спрямо правилника ! Е Да Ама Не както казваше ,пишман " демократа" Бочаров! На тоя да му се вземе книжката за винаги! Такива лабилни личности,ронещи крокодилски сълзи за какво ли не.А НЕ СПАЗВАЩИ правилника като водач на МПС Си е направо Лицемерие! А уж законите са еднакви за всички? Да бе как не!
6
14
 
3
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Xa-xa! Граждански контрол!Няк'ви са се взели насериозно, да раздават медийно "правосъдие".
5
6
 
5
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Бих поискал оставка на катаджийските мутри заради ежедневните състезания с влекачи с полуремаркета - самосвали 44 т, контейнеровози и други подобни, с които се състезавам всеки ден по пътищата на родния КАТ. За разбитите при това надбягване пътища. За разрушената от Четириколесни и Двуколесни МПС природа по планини, гори, езера, реки, поля и по морския бряг.
4
1
 
5
 
! Отговори
С и рака преди 3 години
Коя?Жълтата ли?
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биг Брадър на народа вижда всичко.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще разплачат титето.
1
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече няма да ви оставим да развявате гербавата си наглост както сте свикнали! Гражданският контрол ще е ежечасен!Оставка!