Тити Папазов отърва глобата – друг управлявал автомобила

СДВР се самосезира след като се появи нов клип с неговата кола
4 сеп 2020 18:12, Нели Христова
104
Тити Папазов отърва глобата – друг управлявал автомобила
Снимка: БГНЕС

Декларация, подадена в отдел Пътна полиция към СДВР, отърва Константин Папазов-Тити от поредна глоба и загуба на контролни точки, след като автомобилът му бе заснет как нарушава правилата на пътя. Оказа се, че колата е била управлявана от друго лице, стана ясно на брифинг на Мартин Цурински от Пътна полиция.

Още по темата

"Отдел "Пътна полиция" към СДВР се самосезира във връзка с публикуваното видео в социалните мрежи. В СДВР изгледахме клипа“, заяви на Мартин Цурински по повод разпространения във Фейсбук клип, на който се вижда как автомобилът на баскетболния специалист Константин Папазов е засечен в ново тежко нарушение.

Този път колата непозволено изпреварва колона от автомобили и прави ляв завой на червен светофар.

"Собственикът на превозното средство г-н Тити Папазов бе призован в отдел "Пътна полиция". Същият предостави декларация по чл. 185, ал. 5 от Закона за движение по пътищата, с която декларира на кого е предоставил автомобила за ползване. Водачът е установен. Той също е попълнил такава декларация, че той лично е управлявал автомобила и му е съставен акт за нарушение", каза още Цурински.

"По данни на Тити Папазов, той не е бил зад волана. По данни, с които разполага "Пътна полиция", това е само клипът, който е публикуван в социалните мрежи, автомобилът е заснет отзад и това не ни позволява да видим кой го управлява. Нарушението е преминаване на червено. Законодателят предвижда санкция в размер на 100 лева и осем контролни точки", разкри Цурински.

При последното си нарушение на пътя Тити Папазов на няколко пъти обеща, че повече няма да нарушава правилата. За последните 3,5 г. Папазов има 13 фиша, а общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Другият Тити преди 3 години
Не е верно - не БЕХ и аз.Но ако ногу държите- моа да се разрева
71
0
 
1
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
е затова не ги харесвам Левскарите
70
0
 
4
 
! Отговори
А бе до кога все тоя преди 3 години
Тоя сигурно пак е ревнал и хоп работата се е оправила и някой друг е карал. При следващото преминаване на автомобила му на червено сигурно баба му ще да е карала. Кога най после ще го изтърсят КАТ, че да спре да прави безобразия? Когато удари и убие някой невинен ли? И, тогава какво ще има ред сълзи и ред сополи, ама то няма да върне загиналия. Какво е значението кой е този Тити мити все тая нали уж всички сме равни през закона. Аман от звИзди в кауша и толкова.
69
1
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Добре че има верни приятели .Иначе тоя път щеше да остане без книжка !
68
0
 
17
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 3 години
"автомобилът е заснет отзад" - по светофарите в София е пълно с камери. Да проверят записите в този час на тази дата и със сигурност ще се окаже, че колата се снимата и отпред и се вижда, кой кара...
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баба му е карала, не сложила очилата да види знака. Имала перде на очите.
66
0
 
6
 
! Отговори
Някой преди 3 години
хора се самозабравят и "славата" им на "звезди" по-скоро започва да им пречи,отколкото да им помага?!?
65
2
 
15
 
! Отговори
Логиката е преди 3 години
По тая логика, щя изкара,че колата му е била открадната. Как не се изкара и жертва на отвличане? Кой ще поеме вината?
64
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко това той го прави в името на ЛеФски. Той неможе да мисли за дребилии като закони , когато той мисли за бъдещето на ЛеФски. Той просто много бърза за да работи за ЛеФски. Немога да разбера, как не разбирате това. В края на краищата ще отиде в КАТ, ще се разреве и те хората ще му опростят всички масрафи. Всичко е ЛеФски и сълзи.
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много долен, поне да си беше поел вината като мъж
62
0
 
7
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Пълен ***
61
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пореден пример, как когато имащ пари и популярност всичко ти се разминава. А и е толкова нагъл.13 глоби за 3 години, а колко ли пъти е нарушавал без глоби, десетки със сигурност. Този Тити се оказа голям ***.
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам едно питане, ако не беше карал Тити, а бяха снимали Пешо от Люлин, дали щяхте да пишете за това?
59
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се палите толкова след като се е установило, че не Тити е шофирал? Освен това, хайде да сме честни, кой активен шофьор никога не е нарушавал правилата за движение? Няма такъв. Така, че хайде да не се правим на по-големи католици от папата, а. Когато Тити или някой друг е виновен то той следва да си понесе санкциите, да си плати глобата и няма нужда да правим сензация от това.
58
3
 
30
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Абе Тити ли си ,Мити ли си ,не мие през оная работа ,но си длъжен като гражданин да спазваш правилата ,ако мен ме хванат за това нарушение ще ме спукат от глоби и наказания .А оня от УЛ. Ангел Кънчев все метър минава ,и той е тръгнал отбор като Левски да спасява ! Срам ме от такива !!
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Григор Димитров му взеха книжката за 6 м в Монко,защото е превишил скоростта с 60 км., а в България в най-лошия случай ще ти лепнат парична глоба. Законите целят само събиране на пари от глоби без отнемане на книжката. Взимат се някакви точки които са смешна работа.
56
2
 
42
 
! Отговори
Полицай преди 3 години
При толкова много камери из целия град, не е трудно да се разбере кой е шофирал. Защо ли не вярвам на декларацията на Тити ?
55
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЯ ТРЯБВА ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА!
54
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джигити Тъпазов трябва да му се отнеме час по-скоро книжката преди да е затрил някого при преминаванията си на червено. Този индивид не трябва да управлява моторно превозно средство НИКОГА ПОВЕЧЕ! Но разбира се в територията на Лойко всичко е позволено, стига да си плащаш като поп... Да ни е чесТИТИ
53
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
болен човек! да го лекуват или вържат! незнам, някой не си умират вкъщи! живи и здрави!