СДВР ще следи за реда на "Народното въстание" с повече КПП-та

Няма да се допускат хора с маски и такива, употребили алкохол
Обновена: 9 сеп 2020 15:32 | 9 сеп 2020 15:32, Нели Христова
195
СДВР ще следи за реда на "Народното въстание" с повече КПП-та
Снимка: БГНЕС

От СДВР обявиха, че утре ще се проведат няколко протестни митинга, като два от тях са регламентирани, а един е нерегламентиран. Той е организиран в социалните мрежи. Всички мероприятия ще са на територията на Триъгълника на властта.

За да осигурят обществен ред, от СДВР ще увеличат броя на КПП-тата, които ще наблюдават и пропускат протестиращите до района. При преценка на органите на реда ще бъдат проверявани съмнителни лица и такива с обемен багаж. Забранено е носенето на пиротехника и опасни предмети. Няма да се допускат хора, които са употребили алкохол, както и такива с маски, като изключение правят медицинските маски против коронавирус.

Полицията ще пази входовете на обществените сгради за да се осигури тяхното нормално функциониране.

От СДВР призоваха протестиращите да не се поддават на провокации и да сигнализират за лица, които нарушават обществения ред и да не противодействат на полицията при тяхното извеждане.

"Категорично заявявам, че МВР не използва съдействието на охранителни фирми за обезпечаването на протестни действия", заяви Радослав Стойнев от СДВР, началник отдел "Охранителна полиция" в отговор на спекулациите, че полицаите, арестували протестиращи на 2-ри септември, не са били служители на СДВР. Той обяви, че органите на реда очакват всичко, тъй като има много публикации за провокации на протеста в социалните мрежи.

"Не сме оставили полицаите на обстрела на бомбите, действахме според обстановката", категоричен бе Радослав Стойнев за ескалацията на напрежение по време на протеста на втори септември.

Утре се очаква да пристигнат и автобуси с протестиращи от цялата страна.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си гербаджия в днешно време е, все едно да си от БСП - 1997г. през Жанвиденовата зима.Но, те и ГЕРБ и БСП идват от едно и също БКП.Само им вижте редиците на големите антикомунисти от ГЕРБ.Ченгета, бивши членове наБКП и комсомолски секретари.И тези ми се наричат антиомунисти.Но...на заблуден и промит гербаджия, акъл не можеш му налееш, както каза и техниче лидер- тиква.
60
1
 
7
 
! Отговори
поправителна сесия преди 3 години
Тримата от запаса е български игрален филм/комедия,полувоенна въстанническа драма/от 2020г.на режисьора Васил Божков/Черепа/, по сценарий на пРЕЗИДЕНТА Фърчилко Фърчилков,оператор е Ристю Иванов/Пинокио/от Драгалевската лабораторияза ГМО продукти на неолиберализма.Сюжет: Ян Бибиян,хаджиГЕЙЧО и светлинМИНЕТКОВ са наскоро мобилизирани български протестъри-*** ,пратени на площадите от Черепа да се бият с вятърните мелници на ГЕРБ.За смях и съжаление ШВЕДСКАТА ТРОЙКА е напълно непригодна за въстания!За да се утежни още повече положението са им изпратени на помощ Мая Костинброд
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф и народния съд знаят най добре кои са мутрите в България!Разчитаме на тях!И най накрая да се свърши с тях и прехода!Хахаха
58
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
60% СЪКРАЩЕНИЕ НА ТУМБАЦИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА!РАЗПЛАТА!!ДА СЕ ПОСТАВИ В ИСКАНИЯТА!ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ...
57
5
 
11
 
! Отговори
Ковид 19 преди 3 години
На идващите протестъри им бъркайте по дупките,искайте им ПисИАр тестове,проверка за надрусани с наркотици и конфискуване на всички газ-спрейове и бутилки....А на Отровното трио им ГО НАБУТАЙТЕ изодзади!!!!
56
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
свирепостта им ще ги унищожи!..Все пак сме европейска държава и колкото и да се правят на улави ония в Брюксел за ставащото у нас,балона накрая ще се спука...За съжаление,явно са замислили КЪРВАВИЯВАРИАНТ..За пореден път ще станем ЗА РЕЗИЛ ПРЕД СВЕТА..
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре ще е най голямото въстание!Ще има представители Гинес!
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еничари вън.
53
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спете заблудени гербаджии. Вярвайте на една мафиотизирана мутра, че тя ще ви спасява от комунистите.А, той- тиквата е най-големия комунист.Изобщо не го интересуват идеологии- леви или десни. Той служи на мафията. Приятел е и с хора от БСП и с Доган и с Пеевски.Само заблудените гербаджии не виждат какъв е техния вожд - неук мафиот и илитерат.
52
4
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Октомври ще бъде Месецът на Революцията!! Ще излязат наяве още куп Записи с отвратително съдържание -Те са благодарение на Цвък - Паралено ДАНС е подслушвало всички! Цвък е "припознат' от ЩАТИТЕ ЗА ТЕХЕН ЧОВЕК - ВСЕ ПАК ВСЯКА СЕДМИЦА ТОЙ БЕ НА МОЛИТВЕНИ ЗАКУСКИ В НЮ ЙОРК! Верните хора на ГЕРБ почнаха да го напускат- ТАКА НЯМА ДА ИМА НИЩО СРЕЩУ ТЯХ -но при условие че ЦЕЛУНАТ РЪКАТА НА ЦВЪК!
51
0
 
4
 
! Отговори
Както казва преди 3 години
другаря Паргов новото общонародно деветосептемврийско/+ въстание ще отвлече вниманието от проблемите с вътрешнопартийните избори в БСП. А може би това е целта? Целия български народ да се заангажира с проблемите на боричкашщата се червена олигархия.
50
6
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"нема да са допускат ора с маски,с изключение на "медицинските маски против короната"..?!?!?!?!?!Тиквата е мобилизирал целия РЕПРЕСИВЕН апарат за да попречи всякакси на протестите!..Това си е чиста пробаФАШИЗЪМ!..НИЩО ОБЩО с "Ценностите на демокрацията",едно от които е ПРАВОТО НА ПРОТЕСТИ,гарантирано и от нашата Конституция!..Но какво означава "конституция" за един ДИКТАТОР?..Ами много просто:-Некакви драсканици върху тоалетна хартия....както и очаквах,мутротерора ще стане НЕКОНТРОЛИРУ
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази вечер за въстанието утре ще се раздават АК.Мястото и катуните са известни!!
48
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и ДПС успяха да обединят целия политически и обществен спектър срещу себе си с алчнотиите си. Късно е вече да сеете резединение, народа се обедини. И въстанието утре ще е на целия народ, а отбраната ще е от ей такива олигархомедии.
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете да спорите:Само Нородния съдутре може да каже кои са мутрите в България!Другаря Радеф най после ще назове кои са мутрите поименно!Другото го знаете .....Палачите са известни!
46
2
 
10
 
! Отговори
Как ще преди 3 години
Има три протестни митинга на едно място? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? КОЙ Е РАЗРЕШИЛ ТОВА? УЕФА не разрешава два мача да се играят един и същи ден в един град, за да не се засекат на агитката, а вие ги събирате на едно място? Ако се стигне до размирици, то МВР и Фандъкова ще са виновни.
45
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как утре гербестите олигархомедии ще намерят сред 50-100 хиляди народ трола-провокатор Георги Флоров да се пули и да говори глупости?
44
2
 
12
 
! Отговори
Другари, преди 3 години
от колко часа започва червеното въстание?
43
6
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Имаше едно дело в- което адвокат Марковски го бе казал това -сега чета за правомощията на Общинска Полиция -Никъде не виждам да имат права -освен в големи мероприятия да участват на КППта или за автотрафика или за Нощната Тишина да изгонят някой пияница от улицата!! Изцяло заповедите се издават от Кмета и се координират с МВР!
42
1
 
7
 
! Отговори
Ааа преди 3 години
Тия от провинцията са изпуснали автобуса на 9-ти и ще се появят чак на 10-ти да правят римейк на деветосептемврийския преврат. Смятай колко са зле с организацията тези "възстанници"