СДВР ще следи за реда на "Народното въстание" с повече КПП-та

Няма да се допускат хора с маски и такива, употребили алкохол
Обновена: 9 сеп 2020 15:32 | 9 сеп 2020 15:32, Нели Христова
195
СДВР ще следи за реда на "Народното въстание" с повече КПП-та
Снимка: БГНЕС

От СДВР обявиха, че утре ще се проведат няколко протестни митинга, като два от тях са регламентирани, а един е нерегламентиран. Той е организиран в социалните мрежи. Всички мероприятия ще са на територията на Триъгълника на властта.

За да осигурят обществен ред, от СДВР ще увеличат броя на КПП-тата, които ще наблюдават и пропускат протестиращите до района. При преценка на органите на реда ще бъдат проверявани съмнителни лица и такива с обемен багаж. Забранено е носенето на пиротехника и опасни предмети. Няма да се допускат хора, които са употребили алкохол, както и такива с маски, като изключение правят медицинските маски против коронавирус.

Полицията ще пази входовете на обществените сгради за да се осигури тяхното нормално функциониране.

От СДВР призоваха протестиращите да не се поддават на провокации и да сигнализират за лица, които нарушават обществения ред и да не противодействат на полицията при тяхното извеждане.

"Категорично заявявам, че МВР не използва съдействието на охранителни фирми за обезпечаването на протестни действия", заяви Радослав Стойнев от СДВР, началник отдел "Охранителна полиция" в отговор на спекулациите, че полицаите, арестували протестиращи на 2-ри септември, не са били служители на СДВР. Той обяви, че органите на реда очакват всичко, тъй като има много публикации за провокации на протеста в социалните мрежи.

"Не сме оставили полицаите на обстрела на бомбите, действахме според обстановката", категоричен бе Радослав Стойнев за ескалацията на напрежение по време на протеста на втори септември.

Утре се очаква да пристигнат и автобуси с протестиращи от цялата страна.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРАДЛИВОТО УПРАВЛЕНИЕ КОЛКО ЩЕ ОТМЪКНЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЗА ОЩЕ 6 МЕСЕЦА РОБИЯ НА ДПС ЗА КВОРУМА И НА МАРЕШКИ НЕ МИ СЕ МИСЛИ ХАХАХА ЗОРА Е МНОГО ГОЛЕМ АБЕ МНОГО АЛЧНИ ХОРА ИМА В ПАРТИЯ ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО И СВЕТОВНО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. ЗНАЙТЕ ЧЕ В КРАЯ НА КРАИЩАТА ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ КАКТО И ТЕЗИ КОИТО НЕ СА АЛЧНИ И НЕ КРАДАТ А СА СИ ЖИВЯЛИ ЖИВОТА ЧЕСТНО СПОКОЙНО И ПОЧТЕНО, РАЗБРАХТЕ ЛИ ГЕРБАВИ ЛЪЖЦИ? С краденото не можете да си купите съвест и мозък. Нещастието ви е жалко!
40
6
 
3
 
! Отговори
мда преди 3 години
Калеко Алеко е платен герберски ***.Това е положението, Пенке ле!
39
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Изглежда си на тежки наркотици.Не лъжи хората тук, че току виж някой пъпчив пубер вземе, че ти повярва и после вземат та му осучат *** около врата.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше вече да има нов министър на вътрешните работи и цялото сегашно ръководство да дава показания. Утре вие сте излишни господа, пазители на мафията. Оставете хората спокойно да протестират и да изметат всички провокатори, които ги дразнят и убиват. Ако решите, че трябва да пазите крадците и убийците на българския народ, един ден ще го разберат децата ви
37
3
 
1
 
! Отговори
бай ганьо гербавТРОЛ преди 3 години
До Калеко АлекоМалко моментални лайкове си си сложил само 7, дай, ти можеш, редакцията ти го позволява прасни си барем десет хиляди
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 35Е трябваше миналия месец, във августовските жеги, да се разхлади народа! Тогава да бяха пуснали водното оръдие!Сега не е толкова горещо.
35
5
 
4
 
! Отговори
:-) преди 3 години
До Калеко АлекоА ТАКА *** А ТАКА ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ ЗАРАБОТВАШ ОТпростентуцията и да хвалиш мутрокунсткунцията хахахах
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е поканил щатската полиция!Тя носела на бой!Хахаха
33
2
 
6
 
! Отговори
До Ф.С.В. преди 3 години
Добре ли сте?
32
0
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
"Народния Съд"кога да го чакаме?:):):)
31
9
 
2
 
! Отговори
:-) преди 3 години
След лютивите спрейове, палките, блъсканията с щитове, ударите с боксове, и изкараното водно оръдие, ще има ли употреба на оръдието, за да се поизкъпем хахахахаНАРОДА СЕ НАДИГНА НЯМА КОЙ ДА ВИ СЕ ПЛАШИ, КЪДЕ ЩЕ СЕ ДВИЖАТ ПРОВОКАТОРЧЕТАТА СТЪКЕВЦИ И ФЛОРОВЦИ.. ТЕ ПРЕЗ КОЕ КАПЕПЕ ЩЕ СЕ ПРОМЪКНАТ ПАПАПАПАХАХАХА.
30
1
 
9
 
! Отговори
ами сИга? преди 3 години
Как ще хвърлят камъни и ще казват, че друг ги хвърля?Ни можи така
29
7
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ами той 9-ти септември мина другарки и другаре, товарищите Ви с танковете не дойдоха, така че за какво "Народно въстание" иде реч..Народа ще каже тежката си дума на изборите през март 2021 г. и тя едва ли ще се хареса на бабикяновците, хаджигенчовците, сестрите Галеви и моарските тюлени с гумените лодки..Що се отнася до фигуранта той тепърва ще доказва пред родната Темида обвиненията си с/у съдът, прокуратурата, правителството и цялата държавна администрация, които той нарече "Мафия и Задкулисие
28
8
 
1
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
До 27 -Това са хора бе Полицейска Школа! наети с един елементарен физически ИЗПИТ_ Те нямат такива Права ! Реално трябва да викат Истинска Полиция !! Да не говорим за Закона на Личните данни -те дори нямат такава подписана декларация!
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко!Президента ще следи за правата на въстаниците!А полицаите не са от неговите!?
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз народ съвсем е изфъщял, щом чакат на руски фигурант шпионин, арменец и крадлив адвокат да им решат проблемите.Ще дойдат други, още по- гладни от тия.
25
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТРОЛЧЕАТ, НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ ТУКА, ТЯ РАБОТАТА НА ББ Е ЯСНА - ВЗЕЛ-ДАЛ, АМИ ВЛИЗАЙТЕ В ДЖОБСА И ПОЧВАЙТЕ ДА ТЪРСИРТТЕ, ЧЕЕЕ...
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО МАРИОНЕТКЕ ти си свършил за политиката. Защо се инатиш, нима искаш Цветанов да ти отмъкне цялата партия а не половината ...
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Ми ти изброи всички охранителни структури и всяка една има право да изиска от всеки да удостовери самоличността си с документ.Или целта ти е да има задържани граждани, затова ли ги подвеждаш с нагли съжи, че и с големи букви?Ще ти набарат ай пи адреса и ще ти свири *** като войнишка тръба.
22
3
 
5
 
! Отговори
ВЕЦ преди 3 години
Да направим заедно с гражданите на Половин България -един МОЛЕБЕН за Дъжд- хайде Господи -напи-кай ни!!