Спипаха шофьор, който дължи глоби за над 10 000 лв.

Водачът е бил заловен при рутинна проверка
12 сеп 2020 08:56, Елка Василева
38
Спипаха шофьор, който дължи глоби за над 10 000 лв.
Снимка: архив, БГНЕС

Пловдивските пътни полицаи хванаха 45-годишен шофьор с рекорден брой глоби за нарушения на пътя. Патрул на "Пътна полиция" спрял за проверка лека кола на Асеновградско шосе.

След справка в базата данни униформените установили, че мъжът, който е турски гражданин, но живее в Пловдив, е системен нарушител и има над 50 невръчени електронни фиша, възлизащи на 9 700 лв., предаде Нова тв.

Отделно водачът има 4 констатирани нарушения за превишена скорост.

"Актовете за всички извършени административни нарушения са връчени на водача, като само за неспазването на скоростните режими според Закона за движението по пътищата гражданинът на Турция ще трябва да плати 3 000 лв, а шофьорската му книжка ще бъде отнета за 12 месеца", коментира началникът на охранителна полиция комисар Виктор Празов.

От ОД на МВР Пловдив напомнят,че ще продължат със строгия контрол и безкомпромисните си действия към нарушителите на пътя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
депортация на всички бежанци
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само днес щяха да ме блъснат 4 пъти за 2км каране. Не знам какви са им безкомпромисни действията, но резултат - нулев. Тука е див запад за шофьорите. Който е по-нагъл, той минава. За другите адреналина, страха и нервите.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тити сълзата?
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТарикатГолЕм герой си, няма що!Такива хвалбари като теб, за които правилата са само писани думи без смисъл, когато опре ножът до кокала, се молят и плачат по съдилищата. Аман от простаци, хванали Бога за шлифера и живеещи сред нас като аборигени със собствени закони. Out of civilization.
30
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
Кмета на Бургас- Крадливия Митьо ходи да краде желязо отнякъде и после го продава на Общината и правят метални огради... Кмета и тия около него, ЯВНО доста са стояли по Затворите, щото сега са почнали да превръщат и Бургас на затвор с тия огради...
29
1
 
7
 
! Отговори
Оня там преди 3 години
Познавам такъв клиент, също от турски произход. На купил е 10 коли за цялата си рода, на негово име, защото може да си го позволи и през два дена плаща по 500 лева фишове, ама не е карал той. Може случая да е такъв и тука
28
0
 
2
 
! Отговори
... преди 3 години
До Тарикат до 23Само да ти кажа - пишман тарикат си ти, да знаеш.
27
2
 
21
 
! Отговори
... преди 3 години
Ако дължиш на банка 200 лв и не ги платиш - дават те на ЧСИ. Ако дължиш на кат 10 бона - никой не те закача и си джиткаш спокойно. А казаха че ако имаш неплатени глоби и ще ти се отнеме книжката. А на тоя глобите са от години 100%, ама няма проблем човека да си има книжка и да си кара и нарушава правилника. Тити Папазов 2.
26
4
 
11
 
! Отговори
Bon преди 3 години
А той не е ли от стачкуващите?
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А досега къде са гледали,по точно къде са спали.Но за такава държава-такива служители.
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За такива нагли шофьори чужденци трябва в закона да е предвидено депортация изабрана за влизане в страната до 5 години.Строг ред и дисциплина иначе ще се подиграва с нас.
23
7
 
14
 
! Отговори
Тарикат до 23 преди 3 години
Данък на кое да ми обвържат бе Кирчо? Като съм се написал "тарикат", очевидно съм такъв. Не плащам пенсионни осигуровки, не работя на официална заплата, нямам официално в регистрите собственост на мое име в България. Неофициално съм 50 години пред теб. Аре по леко с Германия, че те с 10 пъти по голямо население имат 10 пъти по малко държавни тътразулници.
22
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от тарикати. Затова всички фишове с данъците трябва да се обвържат, за да няма оттърване, а не разни да се правят на отворени. Искаме да е като в Германия ама без закони и спазването им няма да стане.
21
18
 
8
 
! Отговори
Тарикат преди 3 години
Какви са тия фишове за по 200 лева бре ?!?! Май за калинки ни вземат КАТ, а ?! Ей точно заради лъжите и наглостта им, аз глоби на КАТ не плащам!!! Бях натрупал към 1000 лева за паркиране без да съм опасан с колан, за непуснати светлини в ярък слънчев ден, ей такима неща. Заядох се, три години карах като мишка. Давност мина, аре сега КАТ да ми види един конкретен пръст. Силно изпънат!
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като са го спипали какво? По какъв начин ще го накарат да си плати тия глоби? Очевидно че няма да ги плати, а като него са хиляди - глоби плащаме само баламите, които и без това рядко нарушаваме, а джигитите си събират фишовете в колекция, и си карат както си знаят
19
4
 
19
 
! Отговори
Shark преди 3 години
До Да да. Абсолютно правилно. Това не е по темата, ама си е точно така. Като се е казало, че пешеходците са с предимство, те това предимство го приеха като свобода да правят каквото си искат. Вярно е, че пресичат където си поискат, дори някои не се и оглеждат, върви си по тротоара и решава да пресече. Някои дори на червено пресичат. А за влаченето на пешеходните пътеки не искам да говоря, имам чувството, че нарочно го правят. И не ми разправяйте сега за възрастни т.н, знаете кво имам предвид!
18
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имах работа в КАТ и минах през сектор глоби и оная на кишето вика *** господине вие карали ли сте я тая кола от 10 години нямате глоба викам че трябва ли да имам тя вика ми малко са такива като вас правете си изводите вместо похвала получих упреци че че не съм съвместен гражданин и не правя нарушения за да ме глобят
17
0
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Честито, шестица от тотото! А пък тоя с глобите не го мислете, вероятно има транспортен бизнес и това е резултат от турския манталитет на група шофьори с коли които са на негово име. Значи има и пари да си ги плати.
16
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да връчват и спипват КАТеричоците електронни фишове къща не хранят. Не може двойка толкияци в края на смяната да делят една бимберица, а доайените на рушветчилъка и мурафетчиството да плащат с карта. Срам голям.
15
1
 
16
 
! Отговори
Софиянка преди 3 години
Всичко е добре. Утре всеки е застрашен да го ударят и може и да убият. А мутрите, баровци и вечно богопомазани какво ще ги правим. Те пак ще са над закона. Преди много години ни обучаваха за шофьори, а сега им дават книжки. Това е проблема.