Нинова: Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха!

Соцлидерката получава над 81% подкрепа за председател
Обновена: 13 сеп 2020 16:37 | 13 сеп 2020 16:37, Веселина Йорданова
222
Нинова: Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха!
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова, която е получила над 81% гласове от прекия избор за председател на БСП, заяви, че изборите за председател са показали консолидирана и единна партия.

"Всички внушения, че БСП се разцепва, раздира се от противоречия, всеки момент ще се раздели, просто приключиха на вчерашния ден. Партията доказа, че е в удивителна кондиция, но това не е просто кондиция за един човек и единение зад един човек. Това е одобрение на курса, който БСП провежда в политиката в последните четири години и е желание той да продължи по същия начин", посочи тя.

Още по темата

Освен Нинова кандидатите бяха заместникът й в партията Кирил Добрев и депутатите Валери Жаблянов и Красимир Янков.

От Централната избирателна комисия за избора в партията обявиха, че всички с право на глас са около 80 900. Получени са над 50 жалби, като най-честите са: нарушаване на предварителните споразумения в някои от общините, изборните помещения и тяхната подмяна, което е довело до късното започване на изборния ден в дадени секции.

За 26 септември е насрочено заседание на 50-тия Конгрес на БСП, на което трябва да бъде избран Национален съвет и Общопартийна контролна комисия.

По думите на нинова членовете на партията са доказали, че БСП е най-демократичната, модерна, европейска, лява партия.

Сама, без професионална администрация, без заплащане, доброволно БСП направи показно как се правят избори, посочи тя. По думите й високата избирателна активност - близо 70 процента, е безпрецедентна за България във всички видове избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още по темата: БСПКорнелия НиноваЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
163Дясна партия може да води добра социална политика, също.Освен това, нашите леви винаги са крали от държавата и са се облагодетелствали от нея, без да направят нищо, да напълнят хазната.
153
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е такава неука коко.шка, че сама срива БСП от години. Браво за избора
152
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Общо взето мафията така е впила пипалата си във всички държавни и обществени структори, че се получава феномена в най-бедната страна в ЕС да няма лява партия, която да защитава правата и интересите на най-бедните.БСП-то само на хартия се водят леви.
151
4
 
18
 
! Отговори
До 160 преди 3 години
Можеш ли да обясниш какво точно срина ГЕРБ на държавата и в какво състояние я пое,за да я срине ?
150
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беларус !!!
149
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова има наистина държавническо поведение.За да измъкне държавата от кашата обаче трябва политически грамотен народ.Въпроса е дали си струва да оправя сринатата от ламята герб държава,за кого? Пак за тия *** дет сега крепят борисофф???Разни мижитурки, подмазвачи и нагаждачи- за тях ли да оправя държавата? Не,не съм съгласен,моя съвет е да не си мърда пръста за тях,нека си сърбат попарата дет са надробили
148
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо се пише за тия? Те отдавна са умрели.
147
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи пак са се опитвали да им саботират изборите но не успяха.Поздравления за Нинова, как издържа на толкова нападки, като гледам как Борисов използва цялата държава да я отстрани от пътя си,а тя сама, без финансиране,отрязано нарочно от герб, как издържа не знам. Цяло чудо е че има такъв човек останал в БГ. Айде и скоро да е Премиер, че тая банкинска мутра не се издържа вече, хванал се е за кокала и няма пускане ,братче- те това е ояден тлъст комунист.Не им се давай, Нинова на тия фашаги.
146
2
 
7
 
! Отговори
За рев си е! преди 3 години
Назначен милиционер-милионер капиталист от другаря Луканов:Ха на здраве,Нинова Честита победа!А какви времена бяха,а?Само активните борци против капитализъма и фашизъма с народни пенсии бяха над милион!Вземи тези 5 лева да пиеш една студена вода щот синчето изяде 240 000$ в САЩ пари нема,а и Турските тиражии на младо налитат!!
145
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
точно това е за което скачахме 90-та, това е което трябва да бъде всяка една партия по света. Избор директно от хората, а не от разни "комисии", "бордове" и прочие.Нинова устоя на всякави атаки и от герб, и от станишевците в бсп. Един от малкото грамотни хора останали в БГ.Браво и успех!!!
144
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се е угоила
143
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това само комунистите го могат, партия та им полтава, обвинява ха се взаимно в измами, а днес, сякаш нищо не е било.
142
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така може да лъже само една убедена социалистка - приватизаторка:)))
141
3
 
13
 
! Отговори
Г-жа ЛЪЖА... преди 3 години
"Сама, без професионална администрация, без заплащане, доброволно БСП направи показно как се правят избори, посочи тя. По думите й високата избирателна активност - близо 70 процента, е безпрецедентна за България във всички видове избори."А кой, кой ще ни каже къде са парите на БСП...
140
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И пак ще ви размажем на изборите. Затова е този отчаян вой, за оставка от вас.Дори на предсрочни избори, пак ще ядете бой от ГЕРБ.
139
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
148 Глупости, толкова години манипулирани избори, посто не е възможен. Не можете да приемете истината, че ГЕРБ ви размазва на избори.
138
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова: вие виждате не това, което виждате.
137
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНикакъв факт НЕ Е, ГЕРБ не е печелил НИКОГА избори,а изборите бяха манипулирани и купувани в тяхна полза,да не говорим и колко бесепари са били заплашвани,притискани, следени,заснимани от герберите,за да не гласуват и агитират за БСП,цели населени места са били смазани от герберите и са гласували под страх!БСП и ДПС трябва да управляват,никакво ЕНП-ГЕРБ повече!Нинова ще е новия лидер!
136
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да е жива и здрава! и премиер министър да я видиме! льотчика президент, а корна премиер! народе!
135
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е добре дошла за ГЕРБ. Пак ще яде хурката на следващите избори по традиция!------Затова ли в Снайпер пише,че Бойко пак е въртял интриги и е ходил да се среща с посланичката на щатите и друг техен човек ,за да се иска да си дръпнат хората и да спре протеста срещу ГЕРБ?Този мина през труповете и кръвта на стотици хиляди хора,за да граби България и се задържи на власт,но повече избори НЯМА да спечелят!А ЕНП трябва да се забрани в България поне за 10 години,за да миряса народа от тези