Нинова: Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха!

Соцлидерката получава над 81% подкрепа за председател
Обновена: 13 сеп 2020 16:37 | 13 сеп 2020 16:37, Веселина Йорданова
222
Нинова: Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха!
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова, която е получила над 81% гласове от прекия избор за председател на БСП, заяви, че изборите за председател са показали консолидирана и единна партия.

"Всички внушения, че БСП се разцепва, раздира се от противоречия, всеки момент ще се раздели, просто приключиха на вчерашния ден. Партията доказа, че е в удивителна кондиция, но това не е просто кондиция за един човек и единение зад един човек. Това е одобрение на курса, който БСП провежда в политиката в последните четири години и е желание той да продължи по същия начин", посочи тя.

Още по темата

Освен Нинова кандидатите бяха заместникът й в партията Кирил Добрев и депутатите Валери Жаблянов и Красимир Янков.

От Централната избирателна комисия за избора в партията обявиха, че всички с право на глас са около 80 900. Получени са над 50 жалби, като най-честите са: нарушаване на предварителните споразумения в някои от общините, изборните помещения и тяхната подмяна, което е довело до късното започване на изборния ден в дадени секции.

За 26 септември е насрочено заседание на 50-тия Конгрес на БСП, на което трябва да бъде избран Национален съвет и Общопартийна контролна комисия.

По думите на нинова членовете на партията са доказали, че БСП е най-демократичната, модерна, европейска, лява партия.

Сама, без професионална администрация, без заплащане, доброволно БСП направи показно как се правят избори, посочи тя. По думите й високата избирателна активност - близо 70 процента, е безпрецедентна за България във всички видове избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още по темата: БСПКорнелия НиноваЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе щом цялата гербераска *** ще си почупи клавиатурите от тролене,значи Корни ще им причинява и занапред големи ядове.
133
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да - Радев ще обере енергията от недоволните, тоест неуспелите хора в политиката и от БСП и ще направи нова партия.Вече има нареден кабинет>>>> Роднина-пилот-роднина-пилот-до роднината га-дже пилот-роднина-пилот-на пилота майка му.Това е от мен. Чао
132
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравявам Нинова,пожелавам победа на Нинова и на изборите и да бъде новия водач на България,също пожелавам победа и на ДСБ!
131
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, ГЕРБ се радва на Нинова. Най-добрият избор за нормалните хора. Нинова подържа БСП на санитарния минимум. Иначе Радев ще разцепи БСП, не някой друг.
130
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно 90 хил ли са членската маса? И с този подход се гласят да спечелят избори в държава, която от повече от 30г. всяко охлювче живее с идеята че е важен. На 100 хил. важни, плюс рода, службогонци под БСП шефове макс. 500 хил на избори ще мобилизират.Всичко над тази цифра е купен римски вот.А за тежкия полулизъм и манипулация в която са изпаднали, че дори и себе си надъхват,не ми се пише. Той е очеизваден, за всеки леко умен индивид.
129
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберското истерясване определено гали сетивата.Беснейте,шайкаджии.Корни ще ви помага в бесуването.Айде,къш при ***.
128
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е добре дошла за ГЕРБ. Пак ще яде хурката на следващите избори по традиция!
127
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милион и двеста хиляди гласа получи ГЕРБ на предишните избори! Това е факт! Пишете глупости и плюете жлъч ! И тази квота е стигнала за да управляваме! Точка.
126
5
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Другари цоциалисти!Да ви е честита новата председателка на Партията, гордата собственичка на "Мираджио термал спа резорт" в Халкидики!Да ви е жива и здрава, пък ако стане и премиер, до края на мандата и ще купи и хотели в САЩ, че Рафаел Нинов да има някаква собственост там... Да е на хаирлия, товарищи!
125
12
 
6
 
! Отговори
За размисъл ако има преди 3 години
К.Нинова доказа, че е единственият лидер на полит. сила, избран легитимно и демократично. Всички останали са най-типични кариеристчета, грабнали властта в резултат на апаратни игри, договорки и неособено чисти комбинации. Този избор в БСП е събитие за България, което се премълчава от хора, неможещи да преодолеят собствената си завист и злоба. Жалки хорица, които не притежават най-важното - достойнство. А човек без достойнство ражда само лъжи и мерзости, понеже е близко до нивото на ***.
124
3
 
12
 
! Отговори
Стига чекмеджета преди 3 години
Само НЕинтелигентен човек ще разбере, че тези видеа с чекмеджета, банкноти, кюлчета са наредени! За да влезеш в стаята на Премиера на европейска държава това не е случайно, това е замислен план подплатен с много пари!Влизаш, пълниш чекмеджето с фалшиви пачки напечатани на принтера, слагаш кюлче, отваряш и снимаш, това е! И понеже знаят колко им е акъла на бг стадото те знаят, че повечето ще се хванат!Кой ще държи 1 милион в чекмедже, ама моля ви, това трябва да си много наивен да повярваш!
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак си се напил приятелю и пишеш за милиони глупости!
122
2
 
9
 
! Отговори
пенсионерка преди 3 години
Ем какви внушения бе Нелче, факта че Миков не е гласувал дори, за какво говори....Хайде не на нас по-възрастните тия...Знаем ви суроватката.
121
7
 
0
 
! Отговори
Ахахаха преди 3 години
И ГЕРБ и БСП са чао! Идват нови поколения, който не искат да живетя в праисторическата епоха....
120
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е те така се самоизбират и в Русия,задължително 80% гласували за!
119
8
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.... преди 3 години
Значи за мутрата и ШАЙКАТА му са гласували 1 млн. другите близо 6 млн. са на площада всичките против него....ама от тоя милион половината вече са пренасочени към ЦВИНОКИО!!!!Ще кажете ам има и ОП.... тея па вече въобще не са обединени, а и се оттекаха повечето в тоалетната!!!!!
118
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честито бабо Марто! Ще доразсипеш партията на шумовината! Това искахме,това стана!
117
1
 
4
 
! Отговори
bkp преди 3 години
другарите Радев и Нинова полоЖиха цветя пред паметника на героите загинали в борбата с руското влияние л. Живкова, Луканов и ил. Павлов
116
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с това чекмедже! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя женапилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП повече ми напомня на капиталистическа партия и в никакъв случай социалистическа!