Борисов обеща: По 50 лв. отгоре към пенсиите, докато има пандемия

После ще има индексация, увери премиерът
523
Борисов обеща: По 50 лв. отгоре към пенсиите, докато има пандемия
Снимка: Правителствена пресслужба

Пенсионерите ще получават добавка от 50 лева месечно, докато има пандемия, след това ще има индексация.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред местни жители в село Лесидрен, община Угърчин.

Още по темата
"Докато има пандемия, ще бъде така. Вчера говорих с началника на синдиката. Мислим за вас, но не може едновременно и да индексираме, и по 50 лева отгоре да даваме, защото за радост вие сте много, това са по 108 млн. на месец", каза той.

"Щом свърши пандемията, вчера говорих със синдикатите и социалната министърка, ще го направим и това", обеща Борисов.

Възрастните хора ще получат по 50 лв. и през октомври, стана ясно последно, като добавката ще струва на бюджета 105 млн. лв.

В село Лесидрен работещите са над 250 души. Инфраструктурата тук е подобрена през последните години – ремонтирани са улици, площада и паркът. Хората виждат тези положителни промени и ги оценяват. Скоро до района на Лесидрен ще стига и АМ "Хемус", от което всички ще усетят удобството, заяви Борисов.

В селото политическите партии са в разбирателство в името на общото благо. Съединението прави силата и всички трябва да разберат това, смята премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
453
5
 
8
 
! Отговори
До Стига с тия бе преди 3 години
***, утре и ти ще станеш пенсионер, тогава ще ядеш само асфалта на Боко, а може и дъртият му х.., защото друго няма да има, това което ние оставихме, вече ще свърши, а нищо ново не е направено!
452
5
 
13
 
! Отговори
Идиот! преди 3 години
Тези пари отдавна трябваще да са си постоянно към пенсиите, защото близо 10 години не беще включвана инфлацията(според швейцарското правило), и то точно заради този толуп, а сега се прави на "щедър", уж той раздавал!? След пандемията ще преизчиляват пенсиите и се очаква ръст с 10%, които всъщност са крадени от ГЕРБ пенсии за тези десет години. По скоро да се маха този толуп, че народа съвсем ще изперка, това не е живот!
451
13
 
2
 
! Отговори
Стига с тия бе преди 3 години
Пари за пенсионери... само се прахосва на вятъра. Тея освен да са отговорни за комунизма, друго не са направили. По добре да се изхарчат за асфалт и пътищата. Трябва да се строи държавата, а не да се подхранват заумиралите
450
5
 
9
 
! Отговори
тьньо преди 3 години
"Свобода или Смърррт" Явно 50 лева струвате !!!!
449
2
 
1
 
! Отговори
До 300 преди 3 години
Партията на безпартийните на младия премиер схарема ще спечели изборите като се създаде
448
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако пенсиите се индексират, по 50 лв ще получат най-ниските пенсии. Останалите биха получили повишение от 80, 100 и до 180 за най-високите пенсии. Борисов не дава, а краде от пенсионерите.
447
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БАИКО Благодари се че не са ти отнели достъпа дирниците....
446
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демек ги дава или да кажем обещава тия пари пожизнено щото пандемията не и се вижда скоро края пък и нов световен ред ще се създая.
445
5
 
7
 
! Отговори
До462 преди 3 години
не се заплаща по европейските стандарти-при нас на един изработен лев работникът получава около 25 ст. докато в Европа съотношението е на един изработен лев - 50 евроцента, можем да си предствиме защо е така################В Европа никога не е управлявала БКП-БСП.
444
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 44Става въпрос за минималния доход под който човек не може да живее нормално - жизненият минимум определен за страната на човек е над 680лв в момента-нещо което не може да се постигне не само от повечето пенсионери, но и от 71% от населението!При положение, че труда и в момента не се заплаща по европейските стандарти-при нас на един изработен лев работникът получава около 25 ст. докато в Европа съотношението е на един изработен лев - 50 евроцента, можем да си предствиме защо е така
443
2
 
3
 
! Отговори
БАИКО преди 3 години
за6то ме блокирате зна4и и вие сте като него
442
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е голям стратег и политик.Направо изкърти опозицията с този ход.
441
3
 
9
 
! Отговори
До 445 преди 3 години
455Бръмбарпреди 5 минути 2 1Тоя изцеди и бюджета и излишъка. Ще остави държавата на червено за другарите. Или пък не?######Нормално ,нали и другарите така направиха навремето.Всичко се връща на този свят,заедно с лихвите.Корнито и другаря Радев нали са мераклии да управляват. Да заповядат .И да направят българите ,милионери ,като тях.
440
7
 
1
 
! Отговори
БАИКО преди 3 години
до м 420 тия 50 лева са от задалзнителните които се дават от ес неса по милост от всеви6ния наглец
439
1
 
1
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До 441Ще ти се......
438
4
 
4
 
! Отговори
Бръмбар преди 3 години
Тоя изцеди и бюджета и излишъка. Ще остави държавата на червено за другарите. Или пък не?
437
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не случайно последни от Османската империя се освобождаваме. Виж Лесидрен.
436
1
 
2
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До АнонименЩе ти се...
435
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам ме е от Лесидрен!
434
1
 
1
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Какво сега ще правим? Ще сложим данък върху поднесените цветя, ама имам препоръка в смисъл айде за госпожите добре цветя като ще плащаме данък още един, ама на мене никой цвете ми не е поднесъл, един път ми поднесоха една кофа с два литра латекс, че да си довърша работата и някой ми я открадна. То малко като на Тодор Колев една песен за чистачките. Ама няма проблем, колко е данъка за една кофа латекс, пък той който я е свил да си я сложи отзад имам предвид да си я боядиса. Човек е оцелял, защото

Спонсорирани публикации