Четвъртото "Велико народно въстание" започна с малко "въстаници"

Очаква се да няма ескалация на напрежението
Обновена: 3 окт 2020 18:18 | 3 окт 2020 17:40, Камелия Цветанова
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна четвъртото "Велико народно въстание". Движението по бул. "Цар Освободител" е спряно.

Към 17 ч. обстановката е спокойна. Протестиращите все още са малко, съобщи БНР.
Още по темата


Очаква се да няма ескалация на напрежението.

Полицейското присъствие е засилено.

Исканията им остават непроменени - оставка на премиера Борисов, на главния прокурор Иван Гешев, предсрочни парламентарни избори.

Протестно автошествие срещу управлението на страната блокира движението в района на граничния пункт "Дунав мост" при Русе.  Участниците в недоволството спряха автомобилите си в кръговото кръстовище край "Дунав мост". Протестиращите заявиха, че блокадата ще продължи до 18.00 часа. Екипи на полицията пренасочват трафика по обходни маршрути.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
23
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Бойко печели изборите с плащане на ромите, които гласуват, в ЦИК се изхвърлят бюлетини, други се задраскват нарочно, ако не са за Бойко. Бойко е премиер на ромите.
54
3
 
17
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, Фигурант войвода ще вдига ли юмруче, нека комедията да бъде както си требва по време на вастанйьето хахахахахахаах.
53
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Цветан Василев невинен, обаче избяга в Белград, Васил Божков невинен, и той избяга, чак в Дубай! КТБ гръмна, Национална лотария гръмна, а те невинни! Друг им е виновен!
52
15
 
9
 
! Отговори
Тук само мазохисти преди 3 години
Подкрепящи Бойко. Изглежда Ви харесва СиКажийска мутра Бойко да си пълни шкафчета с нашите пари, да си поръча жрици на любовта, за това сме най-бедната държава. Румъния със същите пари има над 200% увеличение на брутния вътрешен продукт, а ние 30%, колкото малка Черна гора за последните 11 години. Ще свършат парите от ЕС, а ние ще сме изпуснали влака да станем нормална европейска държава.
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СкукА. ДосадА.
50
14
 
7
 
! Отговори
До "Малко факти преди 3 години
"Народът" НИКОГА не го е избирал тоя бандит! Той ВИНАГИ манипулативно е издиган и "назначаван" чрез манипулирани и фалшифицирани избори!Така че по полека с фактите и обичането
49
5
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Извънредно положение,за това бягство питай, тиква воевода.
48
9
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не е нужно да си Гербер, не нужно да си герберски ***, не е нужно да харесваш ББ, за да разбереш, че платените олигархични ***, не са велики въстаници!
47
8
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Извънредно положение,твой бойко не е ли комониз,или той е от добрите ***,и даже,тези споменати от теб,ако дойдат на власт,ще е по-добре,няма да са назначавани от кръстовищата и бензиностанциите,или както казва ,от кол и въже.
46
6
 
19
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, Череп войвода що избега в Дубай и изостави вастанйьето, щото е престъпник или щото му е ладно в БГ-то?!?!?
45
12
 
23
 
! Отговори
Малко факти ! преди 3 години
Вече 10 години слушаме как Бойко е пътник и как си заминава, после идват избори и Бойко пак ги печели ! Народът си го обича !
44
10
 
19
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, ще разберете що е въстание като се съберем пред Фигурантството, момента наближава, не го ли импийчнат до Нова Година нещата ще тръгнат лавинообразно, тогава ще видите кон боб яде ли....
43
5
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Полицаите и мсирките са повече от великите въстаници Божкови!
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако ше е вастании дай кат хората - с факли пушки мушки боеве ааа ууу так кат в историита де га учихме у даскалу
41
6
 
26
 
! Отговори
ГЕРБерската измет. преди 3 години
Ми защо да организираме нещо, седим си на биричка и ви гледаме сеира.Демокрация е - пищете си, ревете си, пишете си глупости по лозунгите - пък март месец живот и здраве ще се види кой-кого..
40
5
 
19
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, след десетки загуби *** са готови да подкрепят депсарите и грантаджиите седеррасти само и само да не е ГЕРБ. Бесепето на Нинова никога повече няма да види власт, то е ясно, ако ще да пусне още дузина земеделци като Славчо или фигуранта Румен Рубладжийски. Импийчмънт за руската тояжка, вън аграр, антибългарин, руска тояжка!
39
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антинародното изтезание на марионетките и заблудените от тарикати,бабикянки фалшификати ,мазни *** от миналото ,пропопското росенско бойкики ударили камбаната, запасени с народни яйца за мърсуване с" противниците" .Жалка деградация!
38
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова много страх прозира чрез постовете на членовете от ГЕРБ, просто панически страх.Няма да му се размине на вашия вожд, ако ще да се насерете и да удряте минуси до края на света. Той си отива, а с него и вие. Заминава в затвора заедно с Гешев. Протестите няма да спрат докато не ги вкараме в затвора, бъдете спокойни герберчета :D
37
6
 
31
 
! Отговори
Петър Гергов преди 3 години
Цялата наркоманизирана и алкохолизирана безработна *** в България, може да я видите на т.нар протест!
36
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберска из мет, защо не организирате и вие нещо, а само щракате по клавиатурата?Никой не бръсне за слива няколко български хронични неомарксисти събрани на площада.