Ден 87-ми на протест: Скандиране на площада, молитва пред "Св. Ал. Невски"

"Отровното трио убедено, че Европа видяла и чула недоволните
436

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На четвъртото „Велико народно въстание“ недоволните граждани за 87-ми път искат оставките на Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, честни избори и служебен кабинет.
Още по темата

Адв. Николай Хаджигенов от „Отровното трио“, организатор на протестите заяви, че колкото и да са много властта няма да ги забележи на площада.

„И няма да ни чуе, че сме тук, но всички, които сме тук и в целия свят 86 дни, ще знаете, че сме били тук. В Холандия вали проливен дъжд и там са се събрали 50-ина българи да протестират”, добави Хаджигенов, цитиран от БГНЕС.

„Европа ни чу и видя. В понеделник преди заседанието проф. Минеков ще бъде в ЕП, подготвяйки поредната диверсия. Резолюция относно върховенството на закона и основните права в България, така се нарича една от основните точки на заседанието в понеделник. Евродепутатите ще обсъдят продължаващите протести в България, посочи Хаджигенов.

„Нужни са ни уши и опашки не само свински крачета и в тенджерата към тях ще прибавим и тиквите на тези нещастници, бъдете сигурни, че скоро това ще бъде, каза проф. Велислав Минеков.

Заляхме ЕП с писма, фотоси и видеоматериали, нека да видят какво се случва в България. Ние наистина отворихме очите и ушите на Европа. Научихме ги да ни слушат, ние искаме да сме достойни членове на този съюз, а не нещастно племе за кой ли път. Ние сме народ, отбеляза още Минеков.

Хората решиха, че ще кацнат на Марс, а ние още се борим за асфалт, каза Арман Бабикян, след което прозвуча традиционно химнът на България.

След 21.30 ч. протестиращите тръгнаха на шествие към храм-паметника „Св. Александър Невски“, „за да се помолим за успеха и бъдещето на България и да забравим миналото, наречено Борисов“, подчерта още Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
333
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двете вещици от снимки 9 до 12 правят вуду магия на Борисов.Няма такъв филм и книга дори от Стивън Кинг. :D Вещици поръчали.Куклата пробождат с игли и нареждат африкански заклинания.Тези от протеста искат да превърнат България в бананова република.Това ако се случи другаде-ще си копат гроба сами.Магии и то вуду ритуал спретнали нещастниците.Брутална наглост е това.Вие отвращавате хората от протеста, който реално е кампания на Радев,след като ДАНС намери секретни докум.при Милушев и го разкри
332
3
 
19
 
! Отговори
до Калеко Алеко преди 3 години
Калеко Алеко, така е-само с петиция нама да стане. Петицията е за реакция.Тези безумци лъжат Света за събитията в България.Ние просто реагираме на лъжите им.Но в Европа, САЩ и ЕК знаят истината за протестите.Знаят повече от България какво се случва.Те имат агентури-всичко се знае и се следи.Ако някой мисли, че ще излъже посланиците на САЩ, Германия, Франция и ЕК - просто е наивник или зако.равял лъжец.Той Сбабикян като е бащата на фалшивите новини-кой ще му повярва? :D Истината е силна.
331
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МЕТЕЖНИЦИ ВОНЯЩИ НА ЧЕРЕПИ...ИМАМ ВЪПРОС- СЕГА МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ГЕРБ ПАК ЛИ ЩЕ СА НА УЛИЦАТА..И ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС- КОГАТО ЕВРОПА СПРЕ ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КАТО 2008Г ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ ПО ПРОГРАМИ ИСПА, ФАР И САПАРД ПАК ЛИ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ...
330
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дните на мафията в България са преброени,колкото и да се стараят нейните главозамаяли се *** от паричките,които получават...корабът с кюлчетата на герберастите потъва и спасение не дебне отникъде...който крал крал...Борисов отива в затвора...
329
3
 
18
 
! Отговори
Другари протестъри преди 3 години
Супермен прилича на г-н Радев. Сигурно е правен от проф.Минеков. Голям талант!
328
2
 
12
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
"Отровното трио убедено, че Европа видяла и чула недоволнитеИмаше една много мъдра поговорка господа протестъри, евро-утописти и евро-наивници."Никога не играй по свирката на този, който свири в съседното село".За 15 години тъй ли не разбрахте, че Европата я боли халогена за България и НЯМА да ни оправят, ако ние не си подредим къщичката?!
327
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой е тоя Минеков, някой знае ли? А Бабикяната? А оня надменен адвокат?Протестът няма подкрепа на народа по една много проста причина: Въпреки, че управниците ни са корумпирани и нагли, в момента те нямат читава алтернатива.Това го знаят и Триото, знаят го и комунистите, затова са тия метежи, защото знаят, че ще окапаят на изборите и народа не ще Нинова и Кутев.
326
8
 
5
 
! Отговори
Не играйте по евро.. преди 3 години
Хахахаха няма такива ***, честно :) Има ли някой, който да вярва, че Европа иска силна България?! Ако ви интересува отговора, погледнете историята, кой подписа Берлинския конгрес, кой раздели България на две? Ми точно "Великите сили" в Европа.Тая Европа има интерес от слаба, разединена и зависима България, затова сеят раздори и дават гласност на комунистите в европарламента, дето по- принцип никой не ги бръсне. Гледат тук да стане като в Украйна и Беларус, това иска Европата, евронаивници!
325
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка бе, колко още трябва да протестират хората за да се разкарате.
324
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов още ли не е подал оставка...утре Минеков в Брюксел ще му разкаже играта и егото на мафиота Борисов няма да издържи и той ще пукне от безпомощта да остане на власт...
323
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Бабикян, Хаджи Генчо и другия реват срещу Българското правителство???---------ЗА ПАРИ----------ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА-------- МНОГО ПАРИЧКИ
322
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арман Бабикян, Хакимян, Кевоrкян----- всички са от един дол дренкиБабикян тръгнал да събаря Българското Правителство, Предлагам на Протестиращите Проект за Знаме-----ЧЕРЕПА С ДВА КОКАЛА НА ЧЕРЕН ФОН------------ОТРОВНОТО ТРИО ДА ГО ВЕЕ
321
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арман Бабикян да отиде и защити родината сии ако трябва да даде живота си за нея - надалиседи в ХУБАВАТА ДЪРЖАВА България И ИСКА ДА Я СЪСИПЕ
320
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Айде тези българи в чужбина да не се събират там, а да дойдат тук и на родна почва да решават бъдещето на България! Мерси от протести на хора, обърнали гръб на държавата си и гледащи само своето бъдеще!
319
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Попитали радио Ереван: - Кога ще подаде оставка Борисов ?Отговор:- Когато се чества шестмесечният юбилей на 4'тото "велико народно възстание" !
318
0
 
20
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Жалко Минеков жалко отровно трио и сие.Вие за сетен път изгубихте човешкия си образ и се чудя дали не трябва да ви прегледа психиатър.А колкото до ЕС миродавно не е само мнението на социалистите под влияние на Милиончева и Рада дълбоката и платените *** но Путин.Срамота и позор за вас!
317
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикяните вече сами си гледат архивни филми от "възстанията":какви левенти четници са биликак самодви са им в палатките раните превъзвали, Череп ги е с мехлем помазвал, а Фигурант ги е кат борци възпявал !!!
316
0
 
22
 
! Отговори
те са болни преди 3 години
Тези хора паднаха много ниско, разбрахте ли какъв ритуал- магия правян на премиера? Изцяло загубиха човешкия си образ. Жал ми е за тях. И тези хора искат да управляват България? Та те са с болни мозъци.
315
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокурорите кога ще се произнесат за снимката с откраднатите пачки евро от Борисов и за записите сПКП и заплахите за убийство на евродепутат...оставка на тиквата и каскета,който го прикрива...
314
0
 
22
 
! Отговори
izh преди 3 години
Минеков бил професор. Ще паднем от смях ако му разгледаме продукцията с която е станал проф. Неговата и на рода му. Айде журналисти, нали се пишете разследващи. Ама не ви стиска, знаете у кого са парите. А моралът в тази страна не се котира като стока