Четвъртото "Велико народно въстание" започна с малко "въстаници"

Очаква се да няма ескалация на напрежението
Обновена: 3 окт 2020 18:18 | 3 окт 2020 17:40, Камелия Цветанова
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна четвъртото "Велико народно въстание". Движението по бул. "Цар Освободител" е спряно.

Към 17 ч. обстановката е спокойна. Протестиращите все още са малко, съобщи БНР.
Още по темата


Очаква се да няма ескалация на напрежението.

Полицейското присъствие е засилено.

Исканията им остават непроменени - оставка на премиера Борисов, на главния прокурор Иван Гешев, предсрочни парламентарни избори.

Протестно автошествие срещу управлението на страната блокира движението в района на граничния пункт "Дунав мост" при Русе.  Участниците в недоволството спряха автомобилите си в кръговото кръстовище край "Дунав мост". Протестиращите заявиха, че блокадата ще продължи до 18.00 часа. Екипи на полицията пренасочват трафика по обходни маршрути.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите са си направили ченгеджииска държава ;) Да развием ченгеджизма вишизма дъртофелието на държавна ясла и еврогейзма .Останалите трябва да разберат че България не е тяхна родина ,а душман
254
7
 
2
 
! Отговори
!?!?!?!?!?! преди 3 години
Слави - ПРЕЗИДЕНТ!
253
4
 
1
 
! Отговори
Радка -селската преди 3 години
ШМАТКА - Вий не вервате, ама ше ви разкажа играта. Такова государство /ДЪРЖАВА/ - нема да има.
252
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПЕТИЦИЯУважаеми дами и господа,Изпращаме тази петиция от името на хиляди български граждани, обезпокоени от опитите за преврат срещу законно избраната на демократични избори власт в България, който се извършва с подкрепата на българския президент Румен Радев, инсталиран след съмнения за намеса на кремълско лоби у нас и директно предложение от страна на генерала от ГРУ Леонид Решетников, както и редица обвиняеми и подсъдими олигарси, преследвани от държавното обвинение на РБългария.
251
2
 
3
 
! Отговори
Отворено писмо преди 3 години
Напишете в търсачката на Гугъл:Отворено писмо до Европейската комисия, Европейския парламент, посланиците на САЩ, Германия, Франция, представителството на ЕК в СофияОтивайте и подписвайте петицията-който иска разбира се.... Който има основания да я подпише... Отидете в Петиция дайте подкрепа да се види, че в България не е това, което се опитват да изопачат олигарсите подгонени от прокуратурата.Ще се запознаете с текста на Отвореното писмо в интернет.
250
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати и въстанието. В Русе са наели ***.н с каруца да блокира Дунав мост, а в София е пълно с жълти книжки и пияници за безплатна бира. Срам и позор .
249
2
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Ко стана пак бря, комунистчета руски? Хванахте ли пак на Боко чадъра, а?
248
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не ви вярвам уважаеми протестиращи
247
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" ... Европа вече вижда ... " Нищо не вижда, вижда че е пълен резил. По световните новини нищо, ама нищичко за България.
246
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо младите позволиха, да ги купят с парите на червени каси, притежание, на Черепа, Цвъки от Белград и др, които бягат от правосъдието?Защото са наследници на комунисти, антибългари, от БКП/БСП/ДС, ДБ.
245
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
136Корупция има навсякъде, дори в любиния ти запад. Там големи банки перат милиарди, например.Но ГЕРБ се борят с корупцията, отстраняват свой хора, при доказана такава,докато БСП и компания, ги прикриват и никога не признават корупция сред свои.
244
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
140 Управлението на държава не е Конкурс за красота, или избор на флуенцар.младите,безотговорните,марш на Терминал 2,щом искаш,тъкмо, да се дообразовате. Ако ви стиска.
243
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
150 Зад тези млади, които тропат с крак и искат"Оставка, сега, веднага", стоят бащите и дедовците им, от БСП и компания.Стои Черепа, Василев, Решетников, Путин, това ни подготвят разглезените млади, учили с нашите пари на запад.Нямат търпение, да правят кариери в БСП, в управлението, дали България ще е в орбитата на Русия, не ги интересува.
242
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от организаторите вика че били 100хил на площада. Такива ли лъжци искат да сменят Боко?
241
8
 
30
 
! Отговори
Гешев преди 3 години
Нито е народно, нито е велико! Жалко и смешно е!
240
7
 
33
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
ПИТАЙТЕ НАРОДА ДАЛИ ИСКА нИНОВА, фигуранта и решетников
239
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мхмТози площад събора не повече от 1400. Ти виждал ли си 70 000 на едно място какво е? Никога не сте били повече от 2000.
238
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въстание означава въоръжена борба. А те да се събрали около микрофона и разни изкарани от нафталина субекти като Къци и Инджова се правят на интелектуалци и некав изкуфял им пее песни. Ква оставка ще ви даде някой бе?
237
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирка на тримата глyпaци продължава с всичка сила.
236
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЪСТАНИЕ с молебен и към Годпод и към европейския съюз... искаме Нинова, а с нея и фигуранта, Решетников, Пеевски... всъщност искаме към Москва да бъдем, а не към ...