Отново голям скок - 785 са новите случаи на коронавирус

Над 1 300 души са в болница, 8 души са починали през денонощието
Обновена: 14 окт 2020 09:18 | 14 окт 2020 06:05, Елка Василева
423
Отново голям скок - 785 са новите случаи на коронавирус
Снимка: архив, БГНЕС

785 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие при изследвани 5 819 проби. Това е около 13,49 на сто от общия брой изследвани за денонощието. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 82; Бургас - 31; Варна - 27; Велико Търново - 12; Враца - 11; Габрово - 2; Добрич - 8; Кърджали - 20; Кюстендил – 6; Ловеч 6; Монтана - 19; Пазарджик - 16; Перник - 9; Плевен - 12; Пловдив - 87; Разград - 19; Русе - 19; Сливен - 16; Смолян - 6; София област - 11; София (град) - 259; Стара Загора - 35; Търговище - 6; Хасково - 14; Шумен - 39; Ямбол – 9.

Още по темата

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 25 774, като към момента 8 712 от тях са активни.

16 139 са оздравелите, от които 164 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 1 307 пациенти, 64 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 923. Осем души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Компютрите и смартфоните ошашавиха хората ! - искахме да сме информирани за всичко , ами честито , сега вече сме предостатъчно информирани как вируса ще ни хваща и повтаря и потретва и спасение няма отникъде.А спасението е единствено в главите ни обаче от информация вече не можем да мислим !
323
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Световна конспирация ли? Две *** си вървели, преди Коледа, и едната казала на другата, "Говори се, че за Коледа щели да ни колят!", а другата и рекла, "Не вярвай, това са конспирации!"
322
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските са само средство за дресировка! Погледнете отвън един преминаващ трамвай, автобус, ...как стадото е с наденати намордници, и всички гледат зомбирано и уплашено!Гадна и гнусна гледка! Населението е хвърлено в ИНДУЦИРАНА КОМА от телевизора, превърнато е в скотонаселение! Страх ви ет глоби ли!? Ми, хвърлете всички маските, и тогова никой не може да ви глоби всичките! А, ако се харесвате с намордници, носете си ги, но те са само прелюдия, после идва страшното!
321
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярват, че има хора, които изобщо не могат да мислят и за тях вирус няма, всичко е измама, това е световна конспирация и т.н. дивотии от този сорт, но се оказа, че има.
320
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските не пречат на дишането. Не знам как е при тичащите, но в нормалния живот не пречи на дишането.
319
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е лесно и на бременните жени.Една позната от НР, която след месец трябва да роди, се оплаква че не може да диша. А и поради някаква здравословен проблем има много лош дъх, които дори самата тя усеща. Така че не можем да обвиняваме всички за не носенето на маски.
318
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На медиите в световен мащаб са раздадени общо 50 милиарда USD (от Световната Банка и МВФ, които после отделните страни изплащат с лихви) за да извършват МЕДИЦИНСКИ ТЕРОРИЗЪМ, нон-стоп 24 часа, 7 дни в денонощието, и да всяват страх сред населението от несъществуващ смъртоносен вирус Covid-19 и измислена пандемия от престъпната СЗО, която е на хранилка от фондацията на психопата Бил Гейтс!!!
317
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кървавите ръце на чалгарите на Слави се протягат към властта.
316
1
 
8
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
-Е КАТО Е СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ-ЗАЩО ВЗИМАТЕ ПАРИ БЕ?-ЗА МЕНЕ ТОВОА СИ Е ЧИСТ БИЗНЕС.-ЩОМ ИМА ПАРИ В НЕЩО Е БИЗНЕЕЕЕЕЕЕС-ТОЧКА.-АЙДЕ НАПРАВЕТЕ ГИ БЕСПЛАТНИ ТЕЗИ ТЕСТОВЕ-ПРЕМАХНЕТЕ ПЪТЕКИТЕ-ДА АМА НЕ-ПАРА ТРЕБЕ ДА СЕ ВКАРА.-ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ КАЗВАТ-НЯМА ЛЕКАРСТВО.-НЕМАМ ДУМИ.
315
5
 
9
 
! Отговори
Covid-19 HOAX преди 3 години
Правителствата по цял свят, лоялни на Глобалистите от Световното Правителство в Сянка, в момента водят война с/у собственото си население (а, не едно с/у друуго, за територии), целта е ДЕПОПУЛАЦИЯ на населението, дори му се отнема изконното право по рождение, да диша свободно кислород, като го унижават да носи мръсни, бъкащи от милиони бактерии парцали на устата си да си диша собствения отрабоден от тялото отпаден въздух! ХВЪРЛЯЙТЕ МАСКИТЕ И ДИШАЙТЕ СВОБОДНО! БЪДЕТЕ НАРОД, А НЕ СКОТОНАСЕЛЕНИЕ!
314
4
 
6
 
! Отговори
до 342 от славянин преди 3 години
За 1200 лева на калпак и на 200 процента ще запълнят отделенията, за пари всичко се прави!
313
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който има поне две активни мозъчни клетки, които до си комуникират една друга, ще разбере, че Covid-19 е ОГРОМНА ИЗМАМА! По един и същи сценарии се манипулира населението, от Н. Зеландия и Австралия, до България. Всяко послушно (на новия Световен Ред) правителство си има Щаб от точно една шепа хора, пет човека, които въвеждат едни и същи мерки, по един и същ сценарии, дори в градския транспорт в Н. Зеландия зад шофьора е опъната лента да не се сяда на първите седалки! Манипулират се пробите!
312
3
 
7
 
! Отговори
Ричард Алибегое преди 3 години
Най-важното сега е да запазим кръчмите и наргиле-баровете отворени и без никакви ограничения! Да спасим ресторантьорския бизнес! Това е дълг на всеки българин!
311
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж нямало проблем пък какво е всъщност положението . В Бургас на 100 процента са запълнени леглата , В Шумен направо болницата пред закриване - кой лекар болен , кой иска да напуска . Щели да търсят пенсионери , кой нормален човек ще се хване да оправя бакиите на управляващи и несериозно отнасящи се хораКой знае , как е в по-малките населени места
310
6
 
6
 
! Отговори
факт преди 3 години
От както се появиха тия от щаба и зараените станаха повече от населението на Републиката.
309
12
 
4
 
! Отговори
до 327 от славянин преди 3 години
''Важното е дискотеки и ресторанти да работят.Също така мачове и тенис турнири да се вихрят.Този вирус ще ви измете като народ.Скоро и с каски ще ходите ама ще е късноооо.''Спокойно, ние не сме патологични параноици като вас, нито с каски, нито с маски ще ходим, отстъпили сме ги на вас, ако искате и противогази и скафандри ще ви отстъпим!?
308
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гост 330 Естествено , че ще е друг резултатът , много повече ще са позитивните
307
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дрън дрън, *** продължавайте си по сценарий, никой не ви взема на сериозно, мерки няма да спазваме за несъществуваща епидемия, вие си продължавайте да видим кога ще гризнете дръвцето ..
306
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е дискотеки и ресторанти да работят.Също така мачове и тенис турнири да се вихрят.Този вирус ще ви измете като народ.Скоро и с каски ще ходите ама ще е късноооо.
305
9
 
6
 
! Отговори
до 329 от славянин преди 3 години
''И във Франция ,Англия,Чехия и т.н. ли лъжат за многото случаи? Засрамете се и спазвайте поне елементарни мерки като дистанция ,маски и дезинфекция.''И какъв им е проблемът да лъжат!? Най-малкото лъжат като наричат новоотритите - ''новозаразени'', те може да са заразени отдавна, но понеже сега ги откриват ги наричат ''новозаразени''! Това според теб какво е, не е ли лъжа!? Лъжат, мажат и ни манипулират по цял свят с ''най-чиста съвест''! А човек когато вижда че го лъжат, не вярва на лъжците!