Побой, избити зъби – 5 години младеж чака справедливост

Нападателите са си на свобода
15 окт 2020 10:12, Ния Христова
31
Побой, избити зъби – 5 години младеж чака справедливост
Снимка: Pixabay
Преди пет години момче е било обезобразено след жесток побой. Защо все още няма повдигнати обвинения? 
 
17-годишният тогава Кирил Балабанов е пребит пред дискотека в Бургас от осем криминално проявени мъже. Някои от тях дори са лежали в затвора. Нападателите избиват зъбите на момчето, след като им казал, че се качва в таксито, което той е извикал, припомня Нова ТВ.
 
"Предните зъби бяха много лошо изместени. Успяхме да запазим единия, все още съм с протези. Лечението беше много скъпо и все още продължава", споделя пострадалият.
 
Кирил и негови приятели излизат от дискотека и си поръчват такси. При пристигането му обаче друга група се насочва към колата и тогава се случва разправията.
 
"Те буквално нахлуха в таксито. Последва молба от моя страна да го напуснат. Мъж, видимо по-голям от мен, се приближи и се обърна към мен агресивно. Замълчах, за да не влизам в конфликт, и му обърнах гръб. Той явно се почувства засегнат и ме удари, аз му отвърнах, след това всичко стана много бързо", разказва Кирил.
 
Освен с юмруци, мъжът е ударен и с тъп предмет. От побоя той е останал с множество физически и психически травми. Инцидентът има свидетели и безспорни доказателства, но делото все още е при дознател. За пет години двама разследващи полицаи са напуснали, сменил се е и наблюдаващият прокурор. От прокуратурата са категорични, че разследването вече е на финална права и скоро ще бъдат повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На бас, че са цигаРи...
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Слаба ти е математиката мутрите управляват от кажи речи 30.
27
0
 
9
 
! Отговори
5 г. преди 3 години
още при дознател. Ми по-добре чакайте да му излязът нови зъби. Чувала съм за 100-годишни, дето им поникнали.
26
0
 
6
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
На бас, че са ...
25
3
 
16
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Държавата е разграден двор просто пред колапс, тъжното е, че вместо да линчуване виновните ние надуваме с*вирки и фанфари и ги молим да подадат оставка! Линч на площада трябва ! Българинът разбира само от далавери и от бой!
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХФПо принцип избират по слабите физически, то като видиш някой здрав мъжага гледаш да го избегнеш :)) Простотия, това е, 8 човека да бият някакъв 17 г. с жълто около устата, сигурно е било голямо геройство за тях :)
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Делото било към края си. За 5 години хората атомни централи строят.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите управляват в България от 11 години и половина, така че има да чака справдливост младежа.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам дали са били колумбийци но в последно време властта им е и пуснала края правят каквото си искат и като ги хванат заплашват с дискриминация че ще съдят държавата
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя си е късметлия - съседа чака 12-13 г. присъдата над бияча му, дето му счупи ченето, без въобще да бъде предизвикван - бил го объркал с друг....
19
2
 
18
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
Едва ли съвсем за нищото са го били, но като се замисля има такива типове, могат да ти направят проблем само защото си ги погледнал "лошо". Въпроса е че тези типове обикновено не се заяждат с хора които са физически - ръст, мускули и тн. на тяхното ниво, а с доста по-слаби от тях. Корави, но комплексирани типове, които по някакъв начин не са щастливи от живота си и си го озкарват на други.
18
0
 
1
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
До МКIIМда, и червените са проблем, и сините и пембените !!!Лично аз не съмпривърженик отдавна наниот една партия !!!
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пет години разследване!? Били на финалната права!2 Я прокурорите и разследващите полицаи да си върнат заплатите за тези пет години, може рязко да им се приработи, а??
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътКато не харесваш България и българите, не пиши на начия език. Пиши си на твоя език. Обаче ми се струва, че твоя език е онзи, с около 90-100 думи и без писменост.
15
0
 
26
 
! Отговори
ННН преди 3 години
НАПИСАНОТО ОЩЕ ВЕДНЬЖ ДОКАЗВА ВРЬЗКАТА НА ПРЕСТЬПНОСТА С ВЛАСТТА В ЛИЦЕТО НА ПРОКУРАТУРА.СЬД И МВР.
14
9
 
12
 
! Отговори
МКII преди 3 години
До ДДРонегЗа съжаление в България, червените *** на два пъти бяхте пощадени, вместо ликвидирани и затова сме на това дередже. Но тази грешка ще бъде поправена съвсем скоро.
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Непрекъснато се случват такива неща поради тази причина е разумно дискотеките и нощните клубове да се избягват.
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Бургас още живеят сякаш са през 90-те, не са се развили и грам от тогава :) Не знам какъв им е манталитета, но тези побоища и избити зъби ставаха често през проблемните 90-те :)) Все пак не ги оприличавам всички бургазлии с това, въпреки че мразят варненци, по необясними за мен причини :)
11
9
 
19
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
биячите не са случайни. Обикновено при подобни дела правосъдието действа бързо. В случая това са синчета на местни велможи- ченгета, прокурори. Сега този след изтичане на давностния срок, защото те очевидно към това се целят - да осъди тая скапана, с*лска държавица за 100 000 ойро щети и готово.Никога не съм харесвал БГ и българите. Никога.
10
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От на Радев електората