Петима от персонала в дома за стари хора в Баня са с коронавирус

27 са новите случаи в Сливенско за денонощието
21 окт 2020 16:20, Анисия Иванова
5
Петима от персонала в дома за стари хора в Баня са с коронавирус
Снимка: БГНЕС

В Дом за стари хора в новозагорското село Баня сред персонала са потвърдени пет случая с COVID-19, съобщава на сайта си Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ - Сливен.

От тях един е при медицинска сестра, двама санитари, работник кухня и общ работник. Изследван е целият персонал по повод контакт с болни на COVID-19. Разпоредени са противоепидемични мерки и изследване на всички потребители. Всички положителни са изолирани на домашно лечение, контактните лица са поставени под задължителна карантина.

Общо новодиагностицираните с коронавирус в област Сливен през последното денонощие са 27, по данни на Единната информационна система. От РЗИ съобщават още за един заболял учител от община Нова Загора, който е поставен на изолация в домашни условия. Поставени са под карантина всички контактни.

В областта на домашно лечение са 357 души, хоспитализираните пациенти са 51, разпределени в община Сливен - 30, Нова Загора - 16, Котел - двама и община Твърдица - трима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Металните пари бяха заменени с хартиени пари и хората се страхуваха от хартиените пари.Хората вече обичат хартиените пари, те са новото им стабилно злато и не искат пластамсови пари.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който сериозно още вярва в короната, наистина е овца. Междувременно се правят планове за отменянето на хартиените банкноти и монети по цял свят. Пояснение за овцете : Когато нямаш физически пари, а всичко ти е "ОнЛаЙн", лесно могат да ти спрат кранчето, ако станеш неудобен. Няма как да се защитиш. Също така, познайте какво още идва - огромни кредити, дето държавите по отделно ще теглят от едни банки. Всичко заради "короната". Да ви е честита новата религия.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късметлии с масов имунитет.