Полицаи в Бургас излизат на протест за по-високи заплати

Ако не бъдат чути исканията им, готвят масов протест в София
27 окт 2020 07:20, Анисия Иванова
36
Полицаи в Бургас излизат на протест за по-високи заплати
Снимка: БГНЕС

Пореден протест на служителите на МВР. След Кърджали, Варна и Шумен днес униформените ще се съберат в Бургас.

Поводът за недоволството е, че останаха извън списъка на държавните служители, които ще получат до 30% увеличение на заплатата - една от мерките, предвидени от държавата за служителите на първа линия.

34 са институциите, които са включени в министерското постановление. МВР обаче остава извън тях. Това предизвика напрежение сред полицаите, които от март месец насам работят на извънреден график.

Ако не бъдат чути исканията на служителите на МВР, те готвят масов протест в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътувам с градски транспорт на работа, значи и аз съм на първа линия, искам ранно пенсиониране, 20 заплати и повишаване на заплатата ми!
6
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз поне не съм видял държавен хрантутник, еле пък милиционерон, който да разчита на заплатата си. Тя не се пипа, карат само на усвояване. Не случайно няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. Но да реват за пари и парцалки са първи, след интегриращите се хасматици.
5
0
 
20
 
! Отговори
Хахах преди 3 години
В Перник някаква мутра отвлича хора за да им слага чипове в главите,при подаден сигнал полицаите отидоха при похитителя да му се молят за гуми!
4
0
 
32
 
! Отговори
Наглеци преди 3 години
Вземете им прослуженото време на тия наглеци, ранното пенсиониране, 20те заплати при пенсия, 40те дни отпуска, порциона и тогава увеличение!!! Няма такава наглост!!!
3
0
 
39
 
! Отговори
Ушатите преди 3 години
Знаят ли изобщо къде се намират?На 40%от работещите в частния сектор намалиха заплатите(в моята фирма с 20%),тези безочливи нахалници увеличение искат.По тяхната логика,всички са на първа линия и могат да претендират за увеличение-учители,продавачки в магазини,шофьори,и др.Направо съм потресен от това нахалство
2
25
 
2
 
! Отговори
Красимир Станев преди 3 години
До АнонименОще не си си отворил очите и хейтиш. Не искам да си представя мъката на която са подложени близките ти като живеят с теб.
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагли търтеи