Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!

Президентът заяви, че се чувства в отлично здраве
377
Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!
Снимка: БГНЕС

Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове.

Това коментира президентът Румен Радев в Хасково, където присъства на деня за демонстриране на способности на тактическо учение на полигона Корен.

"Това е целта на режисирания скандал - да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ“, заяви държавният глава.

Още по темата
Радев каза пред журналисти, че в момента е в добро здравословно състояние, предаде БНР.

"Чувствам се в отлично здраве. Спазвам стриктно предписанията на РЗИ и относно тестване, и относно карантиниране. По закон има ясно определен орган, който е оторизиран и компетентен да налага и да отменя карантина, това е РЗИ. Следвам стриктно правилата - така е разпоредило РЗИ, така изпълнявам абсолютно всичко", посочи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
24
 
1
 
! Отговори
до Гошо преди 3 години
За да е непартиен трябва да лиже на Бойко седалищото ли бе?Герберче, недоклатено, ненаядено?
212
0
 
17
 
! Отговори
Деси казала преди 3 години
Румба! Искаш ли да направим тройка?Не, не съм намерила момиче.Харесах си един мъж.
211
1
 
11
 
! Отговори
Разтревоженгражданин преди 3 години
Боко е ДУРАК НЕПРОСЪВЕТСКИИИ. НЕ ОТПУСКА ПЕРО ДЕСА...
210
0
 
22
 
! Отговори
Само преди 3 години
В третия свят го управляват военни. Показателно...
209
1
 
28
 
! Отговори
Бюджет преди 3 години
На пресконференция в Министерски съвет в късния следобед представител на Министерство на финансите показа документа, с който администрацията на президента дава своето становище без забележки.Вторият мъж на първата дама,даже не е прочел проекта за бюджет,но се изказва отново неподготвен.***,сър!!!
208
2
 
33
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Румене, скандален си. Няма такъв партиен президент като този.
207
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя и икономист ли стана.Само реве като тъща.Да излезе и да каже "Нещата трябва да са така,така и така",а не само да реве!
206
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е срам за България. На път е да каже ,,Да живее Коминтерна!".
205
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана с твоето "служебно" правителство бе, Му...о? То ли щеше да приема бюджета без Народно събрание, или ти като върховен "цар" си и Парламент, и Министерски съвет, и Прокуратура? Ти щеше да поканиш Божковци, ЦецоВасильовци и Прокопчовци в служебното правителство да определят бюджета и да провеждат избори, на които да възцариш Ицо Бойкикев, *** и прочие изм..т, ЕС да спрат всичко, извоювано от Борисов, както беше при Станишев и Орешарски, и да виете до Бога, че Боко ви е обрал?
204
1
 
36
 
! Отговори
Готиния преди 3 години
Бойко може и да го плюете обаче което обещава си го спазва 650 лева мин.заплата,300 лева мин.пенсия ,двойно увеличение на учителски заплати казано спазено ,може да не е много но е спазено а другите само знаят да лаят без нищо и да докопат кокала
203
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще им направи презентацийка с бюджет:D Видял Радев в PowerPoint две букви PP и помислил, че това е знак от съдбата.Влюбил се в програмата като бил студент и онзи ден питаше студентите дали знаят за програмата PowerPointРумен пауър пойнта :D кво ли си вика пауър е нещо яко.. трябва да ша.шна студентите с моята програма. Да.. ама студентие работят с онлайн облак. Гледаха го като паднали от Марс. От къде да знае, че деца на 10г.учат програмата?Той децата си заряза..Разбира от всичкология :D
202
2
 
10
 
! Отговори
Готиния преди 3 години
Тия *** *** не разбраха ли че никой не ги иска на власт
201
3
 
2
 
! Отговори
Ай стига ве преди 3 години
Продажници гледайте ко става в Бг стига сте гледали другите дворове на държавите .Лоша черта на Българина.Смазани сте тотално.
200
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато беше болен екс шефа на кабинета му Методиев - Радев излъга, че не бил контактен.Сега пак не е контактен уж... само в контакта е бръкнал... от това се тресе - не е от злоба и завист.
199
1
 
11
 
! Отговори
Що реват мурзилките? преди 3 години
100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапваните от мутренските медии "учиндолеца от Село Тодорово", Кри-Сталинка Георгиева "Свети отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР бутик Болшевик, Бил Гейтс.... този, тоя, тоа....олиГарх с Ниско IQ...да беше завършил барем едно висше....,четирима евроТъпутати и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите.
198
22
 
2
 
! Отговори
Ми то преди 3 години
всичко е изорано какъв бюджет. Пилеят пари без отчет. Никой не знае кой граби по-вече.
197
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратителен е зеления чорап! Пред него ББ е страшен симпатяга.
196
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 207 - 209"Той зеления чорап не е бил комунист, за разлика от ББ и повечето в ОПГ ГЕРБ".Син на началника на Енергото н Арманли, известен като Гошо Комуната.Член на БКП 1982 - 1990г., когато армията е деполитизирана.Без съответния тъмночервен произход и членство в БКП няма как да припариш до училището в Долна Митрополия.Комунистът се разпознава по лапането, промития мозък, манията за величие и власт, злобата, завистта и реваншизма. Ха познайте кой е най-големият *** в България!
195
1
 
26
 
! Отговори
Кой лъже преди 3 години
Президента или щаба на БНА и щаба на ВМА за ковид карантината, а президента се крие зад шкафчето на Борисов и бълва ЛЪЖИ даже и Нинова не го чува.
194
1
 
18
 
! Отговори
Разоряващата ДЕСА преди 3 години
ДА..... А пари за бугати..