Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!

Президентът заяви, че се чувства в отлично здраве
377
Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!
Снимка: БГНЕС

Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове.

Това коментира президентът Румен Радев в Хасково, където присъства на деня за демонстриране на способности на тактическо учение на полигона Корен.

"Това е целта на режисирания скандал - да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ“, заяви държавният глава.

Още по темата
Радев каза пред журналисти, че в момента е в добро здравословно състояние, предаде БНР.

"Чувствам се в отлично здраве. Спазвам стриктно предписанията на РЗИ и относно тестване, и относно карантиниране. По закон има ясно определен орган, който е оторизиран и компетентен да налага и да отменя карантина, това е РЗИ. Следвам стриктно правилата - така е разпоредило РЗИ, така изпълнявам абсолютно всичко", посочи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
3
 
1
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Константин Иречек:Свидетелство за това са тукашните вестници, които в Европа са съвършено без пример по своя си див език и стил. Няма възторг, няма самоотвержен патриотизъм, няма горещата любов за истината и за доброто, няма съгласие.(рядко можеш да намериш тука няколко души приятели: единът мрази другия и няма помежду им съгласие)....
232
5
 
2
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Константин Иречек:Българите са много неопитни и самонадеяни; със своите детински неразбранщини бъркат развитието и бъдещността на Отечеството си. Всеки иска да стане министър. Във време, гдето всички трябва да се заловят за усърдна работа, за да уредят и възвисят Отечеството си, занимават се с дребни лични препирни.
231
0
 
17
 
! Отговори
Психоаналитик преди 3 години
Наистина потискащо е да знаеш, че си никой, че те мразят, че никой не те уважава, да усещаш че си плюнка и фигурант ! Народът усеща кога иска някой да го изклати - вече не можеш да го накараш да се надупи на един Фигурант ! Трябва да говорим за Фигуранта вече като за политически вмирисан труп !
230
12
 
2
 
! Отговори
Т А М ВАРНА преди 3 години
зНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ТОЗИ САЙТ И ЗАЩО ЛЕЕ ГЕРБЕРСКА ПРОПАГАНДА...
229
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
рАДЕВ СИ Е ГЕНЕРАЛ ОТ КАРИЕРАТА А бОЙКО НЕЗАКОНЕН МУТРОГЕНЕРАЛ НА дОГАН...
228
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нЕОТРЕМОНТИРАНАТА КИЛИЯ НА иВАНЧЕВА ЧАКА кАРАЯНЧЕВА
227
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КЛНито един в най-новата история на САЩ.Иначе, мен ме е срам, че има някой, който защитава Фатми при явно анти-българската роля, която играе.
226
0
 
11
 
! Отговори
Генерал-жалко е… преди 3 години
Генералите трябва да служат на народа като го пазят и защитават, а не да го управляват. Генералът е свикнал да се подчинява на командите на висшестоящите. Кои са му началниците си отговорете сами, може би даже не всички са в България.
225
10
 
1
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 3 години
герберски сайтове след изборите ще останат с олигарси дубайци
224
16
 
1
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
За противниците на генерал Румен Радев.9(девет) американскипрезиденти са били генерали:Джордж ВашингтонДуайт АйзенхауерАндрю ДжаксънУилям Харисън Закари ТейлърЮлисис ГрантРъдърфорд ХейсДжеймс ГарфийлдФранклин Пиърс.Гласът на съвестта идва във всякакви форми. Простотията, чиетолице е Негово Премиерско Величество и всичките му "почитатели", няма място в цивилизована Европа. Срам ме е, че Борисов е най-доброто, което българският народ може да излъчи да го управлява.
223
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
олигархосайтовете на герб защитават крадливия си олигархобюджет... нормално ама никой ви не верва
222
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Соц аграр
221
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Противен фигурант! Няма ли да иси затвори най-после миризливия плювалник?
220
2
 
19
 
! Отговори
Муунчо Радев преди 3 години
Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...
219
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чорапа пак изсъска нещо на контра тип "Нинова" и после се оттегли да почива...Един нормален ден на "Дондуков" 2.
218
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев винаги е контра, никой вече не го слуша.
217
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Хасково освиркаха ли Фигуранта или изобщо не разбраха че е бил там, много е невзрачен, наистина.
216
0
 
37
 
! Отговори
Румен е гол преди 3 години
Румен Радев болшой ученний!Абе ЕЙ! Няма ли кой да каже на тази мутричка, че Бойко си изпълнява обещанията и сега народа живее в пъти по-добре от времето преди ГЕРБ.Народа още помни гладните години по времето на развития социализъм и безнадеждността след социализма!
215
5
 
0
 
! Отговори
На базата преди 3 години
писанки ви четат коментарите и ви търсят цаката.Ша ва мачкат.
214
4
 
11
 
! Отговори
БУДНА СЪВЕСТ преди 3 години
БОКО, ТИК.ЕНИКО, ДЕСИ БЕЗ ДАНТЕЛЕНИ КЮЛОТИ ЛИ ЩЕ Е, БЕ. ПО ВОЙНИШКИ ***. НЕ ТЕ Е СРАМ. ЕДИН БЮДЖЕТ НЕ СИ КАДЪРЕН ДА СГОТВИШ. ВЕДНАГА ДА СЕ ОТПУСНАТ ПАРИ ЗА ВТОРАТА ДАМА, ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ЗАМЕРЯМЕ С ЩРАУСОВИ ЯЙЦА, СНЕСЕНИ ОТ БАБИЧКЯН.