Радев с критика: Нямаше подготовка, виждаме панически действия!

Президентът: Пазете се и не разчитайте на телевизионни спасители!
Обновена: 3 ное 2020 20:13 | 3 ное 2020 16:11, Веселина Йорданова
513
Радев с критика: Нямаше подготовка, виждаме панически действия!
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев заяви, че многократно е призовал правителството да подаде оставка, защото по думите му то не може да води страната през коронакризата.

Пропуснато беше ценно време, за да се направи необходимата подготовка, сега виждаме панически действия, заяви Радев пред журналисти.

Още по темата
Според него, докато се разхождало по магистрали и мислело за оцеляването си, правителството пропуснало времето за отговорни действия.

Призовавам хората да спазват мерките, да се пазят - тях и своите близки, да укрепват своя имунитет и да не разчитат на телевизионни спасители, заяви Радев.

Президентът каза, че връченото му предписание от РЗИ за карантина е изтекло снощи. Той призова да подкрепим лекарите и медицинския персонал в тежкия момент.

Радев ще разговаря с германския си колега по темата за преговорната рамка на Северна Македония с ЕС.

Членството на Северна Македония е изключително важно за нашия регион и България винаги го е подкрепяла, но трябва да имаме ясни гаранции, че нашето единство като българска нация и нашето културно-историческо наследство няма никога да бъдат поставяни под въпрос, посочи президентът.

По думите му не можем да дадем европейска легитимация на омразата към България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


513
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
1
 
29
 
! Отговори
ако той управляваше преди 3 години
нямаше да слуша Мутафчийски (завижда му) и пролетта щеше да стане страшно, без капацитет за тестване, без лаборатории, нямаше да можем да идем на море лятото, зашото щяхме да умираме от страх от тази нова болест. Парадоксално, нмо именно заради строгия генерал, можахме да се порадваме на лятото.
311
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-354,грешиш,в тиквата е по-вече.
310
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много злоба има този човек в трудни дни за България.
309
2
 
32
 
! Отговори
генерал-майор Петров преди 3 години
Румба, само да ми паднеш в ръчичките ще ти дам аз един вирус ли, ковид ли
308
1
 
40
 
! Отговори
Чук преди 3 години
А ти с какво помагаш бе, Клепоух! Нали искаше да излезем от хипнозата!
307
1
 
41
 
! Отговори
70г. преди 3 години
ПЕНСИОНЕРА- ПРЕЗИДЕНТ -СЕДИ КАТО ЛЕШОЯД И ЧАКА ДА СЕ ПРИСЛАМЧИ КЪМ ВЛАСТА !!БДЕТЕ :ЧЕ ИСКАТ ДА НИ СГОТВЯТ РУСКИТЕ АГЕНТИ!!
306
1
 
39
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Безумният и глупав винаги търси вината в другите, въпреки че той е направил белята. И "послушните нормални" - уви! - се изсипаха по площадите за зараза.
305
1
 
38
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 3 години
Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...
304
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам,когато ровете на ГРОБ измрат от вируса,кой ще стои на амбразурата и ще брани Боко тиквата от народната любов...или дотогава и него няма да го има...
303
3
 
38
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Нищо не вижда Радев. За ескалацията на заразата сме си виновни ние гражданите и подвеждането им от такива като него.Никоя здравна система неможе да устои,и най вече такава рехава като нашата.За всичко сме си виновни ние. Масово неспазване на мерките.Неговия принос е отрицателен и по добре да се скрие.Става смешен вече,ако не и трагичен.
302
1
 
26
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Най-добрия пилот сред президентите, и най-добрия президент сред пилотите.Който гласува без да мисли, мисли после как да се спаси от избраното чудо.Дано грешката е повод за размисъл и поумняване .
301
1
 
41
 
! Отговори
@ @ @ преди 3 години
Тоя плужеek, командван от куп трътлecти червени лeлки и руски емисари, с поведението и злобата си, тотално обезсмисли и срина тази и без туй никому ненужна държавна институция. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен безделник , подстрекател с основание наричан Фигурант, както и антуража му от метреси, баджанаци и доносници на ДС ?
300
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, чух да предлага никакви мерки за справяне с кризата. Само вайкане и вайкане, като някаква плешива баба
299
1
 
36
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Зеленият чорап пак се изказа неподготвен...Ами дай да видим твоят план за борба с вируса бе нищоправецо! Иначе е много удобно от време на време да показваш като плъх глава от дупката си и да сееш омраза...
298
1
 
20
 
! Отговори
M преди 3 години
Нападението е най-добрата защита ..
297
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РР, я кажи, да се посмеем, как те изритаха от Талин. Сигурно и това са панически мерки, или паническо активно мероприятие
296
1
 
18
 
! Отговори
Др. преди 3 години
Защо пак не пишете за пис,ар теста на радеФ, а? А какво говори той за нас другарите е супер много важно. Чакаме с нетърпение да говори и говори,няма значение какво
295
3
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тоя па най-големия паникьор. Марш в Масква, ***!!!
294
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помните ли че първия случай на К-19 беше в Габрово, ден след като президента в нарушение на разпорежданията на правителството проведе митинг на Шипка. Излиза, че виновника за разпространението на вируса, сега търси друг виновник
293
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радеф нищо не прави, само дрънказащо не свика кризисния шаб?защо не спазва карантината?защо не призовава за спазване на мерките за защита от к19?