Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?

Политолог: Все още може да има и предсрочни избори
Обновена: 3 ное 2020 14:13 | 3 ное 2020 10:10, Веселина Йорданова
320

Всичко може да се случи, все още може да има и предсрочни избори. Това коментира политологът и изпълнителен директор на "Галъп" Първан Симеонов в студиото на "България сутрин".

Според него обаче е все по-вероятно да има редовни избори. Симеонов коментира, че най-логично изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Манолова в политиката.

По думите му идват избори и всички играчи на политическата карта се преориентират в предизборен режим, което е нормално и не трябва да ни учудва.

"Имаше моменти, в които хората бяха на различни кръстовища - всеки си имаше различна барикада. Но врагът беше общ. Генералната репетиция беше миналата година на местните избори в София. Въпреки че оставка няма, много трудно ми се вижда Борисов да бъде припознат като основен управленец в страната в следващите години. Това е един от успехите на протеста. ДПС също успяха да ударят управленския модел. Те по някакъв начин успяха да изтласкат статуквото", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

Симеонов изрази мнение, че традиционно българското общество е срещу управлението си. Либералната общност подхождала с известно политическо високомерие към всички останали. Мая Манолова пък успяла да намери своето място на площада едва в последната фаза на протестите.

"Най-важното за мен е докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов. Другото голямо нещо е президентът Радев. Всеки авторитет в обществото се оказва в някакъв момент застрашен. Президентът като че ли остана единственият авторитет, който остана на плюс. Хората, които не обичат тая власт, ще продължат да не я обичат. Аритметиката ще остане същата в крайна сметка", допълни той.

Изпълнителният директор на "Галъп" прогнозира, че вероятно от ГЕРБ ще продължат да раздават пари до края на управлението си. Коронакризата щяла да намали някои от различията в обществото. Автентичният лидер на протеста в най-силната му фаза бил Христо Иванов, а не Отровното трио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
5
 
! Отговори
чик-чирик преди 3 години
Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?---------------Отговора на въпроса Ви от Арменското радио е:Зависи от броя и качеството на Предизборните Концерти на Ку-ку Бенд и балет Магаданс из страната!!!!!-))))))
189
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек като се замисли в чалгата се възпяват десни политики и див капитализъм. Трябва да си много ***, за да се надяваш на "лява" политика от чалгар.
188
5
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Какъв авторитет е президентът?! Този се срина тотално, даже и Деса му би шута! А, Слави е поредният "месия", който ще излъже можеби само младите! Ние от години не гледаме просташкото му "шоу"!
187
3
 
9
 
! Отговори
Докъде... преди 3 години
...можело да стигне ръстът на Слави? При 80+ % чалагари в родината ни - възможностите са безгранични...Е, когато чалгата замени мутрите на власт, е тогава какво "шоо" ще ни зашоши.....думи нямам ;)
186
1
 
11
 
! Отговори
Петко преди 3 години
И този е ,,политолог", колкото аз съм съм арабин.
185
9
 
13
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Аз пък минавам тук за малко да се поподигравам на бившите протестърчета сега вече безработни лентяи:):):)Кво стана бе,нали щяхте да висите на площада до Оставката?:):):)Горихте миналата седмица маски,сега протеста спрял заради Ковида:):):):)Жалки мишленцаааааааа:):):)
184
7
 
22
 
! Отговори
ОХ БЕ преди 3 години
Стига с тоя *** маркуч сте ни занимавали. Хич не ме еня за него ??? Пълно падение е, че изобщо му се обръща внимание !
183
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стане ли слваи пример ши настанат тежки времена.по улиците ше има убийства кражби грабециШе се върнат мутренските времена!Когато майките със страх пращаха синовете си в гимназията,защото знаеха че идват мутряги и ги взимат за групировките сиЩе се гърмят с джипки по улицатаЩе има пак хора с по 15 души охрана и автомати около врата!
182
3
 
6
 
! Отговори
До Мразя ГЕРБ преди 3 години
Като те слушам - явно заблудения си ти !Писна ми от наглеци с акъл колкото на синигер окото да се правят на "умни и интересни" в мрежата !
181
12
 
5
 
! Отговори
Вярно ли е? преди 3 години
Сайта е Гербаджийски?
180
0
 
7
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
имайки предвид , че глупосттта е безкрайна и ходи по хората е невъзможно да се даде отговор
179
19
 
11
 
! Отговори
Мразя ГЕРБ преди 3 години
Колко жалки хора има все още, които подържат тъпата крадлива Тиква. Или сте същите крадци или *** заблудени от нагъл, *** и крадлив лъжец. Слави е 100 пъти по умен от Тиквата, независимо дали ви харесва или не. Самата Тиква каза ,, Слави е умен човек" Можеби му завиждат хората, затова говорят лошо за умният и подкрепят глупавият. А можеби усещат глупавият по близо до тях.
178
1
 
3
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
ТОВА Е ВАЖНО!!Доброто сигурно превъзхожда поне три пъти злото, цялото срещу цялото с всичките му там галактики и светове, защото те си пречели доста и нищожни и доле и при пряк сблъсък губели! Пред..али планетата ни, ВИКАЙТЕ ДОБРИ ИЗВЪНЗЕМНИ НА ПОМОЩ НА ТАЯ ПЛАНЕТА, стига с тоя БОГ само него да молите! Той не може всичко и сигурно на много далечен свят отишъл и нищо не чува!
177
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност въпроса е, докъде може да стигне дългия ам-гъл за пари?! А всички знаем колко е алчен!
176
0
 
18
 
! Отговори
Лъжат умишлено преди 3 години
Като оставим, че социолозите уидурдистват данните и това е известно, има нещо, което те не публикуват -- а без него все едно нищо не са направили.Какъв е броят на неотговорилите. Ако от четири запитани -- трима отговорят уклончиво "абе я си ....", то каква валидност има това което е отговорил четвъртия.Трябва да се има предвид, че разумните хора попадат в тези трима, които отговарят "абе я си..."Четвъртия е или щастлива червена бабичка или неудачник които се щастливи че участват в нещо.
175
8
 
2
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
От църквата извършват страшни предат.елства в момента, и за другите светове раздават информация, тиквата подменила повечето църква, тя и преди не е била много хубава, но сега е отвратителна!
174
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като извадим управлеченската и3мeт о последното дъно дето заседнаха или от Бездната тогава ще дойдат да си мерят простите пекински патици със Слави. А както всички знаем на прости пекински патици се набива виетнамско чудо във всички отвори.
173
5
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
Злите много трудно могат да се скупчат за срещу сам човек, но доброто си е разпростряно и срещу доброто по-могат цялото да го дърпат надоле, не е чак толкова нищожно злото, има си и мрачни години или месеци и дни! И пак малко си пречат един на друг, то и затова дори сега, лято срещу зима, денят превъзхожда около двойно нощто въпреки скупчването на мрачна вълна и нищетата, то ще се съмне, ще се види!Има малко и предателства и др.светове,църквата много мръсн.а.
172
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пзртията на Слави е в ролята на *** на тези избори. Много е интересно до къде ще стигне!
171
2
 
14
 
! Отговори
Спомням си преди 3 години
Първан други ги приказваше в средата на юли.Беше сигурен, че септемри-октомври ще има предсрочни избори.И когато опонентите му в телевизионните студия изказваха съмнения относно предсказанията му, се подхилваше ехидно и се държеше все едно е хванал Нострадамус за шлифера.Писна ми от измислени политолози от продажни социологически агенцийки да казват това което им е угодно (и на тези които им плащат) и да се обръщат като влашка престилка в рамките на няколко седмици.Е как да му вярвам сега ?

Спонсорирани публикации