2 301 новозаразени през денонощието, 56 души са починали

Новите регистрирани случаи са 26,4% от изследваните проби
Обновена: 8 ное 2020 07:39 | 8 ное 2020 06:25, Елка Василева
214
2 301 новозаразени през денонощието, 56 души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

2 301 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие при изследвани 8 702 проби. Това е 26,4%  на сто от общия брой изследвани за денонощието. Това показват данните от Единния информационен портал към полунощ.

Най-много заразени има в София - 853, във Варна - 271, в Бургас - 128, в Пловдив - 144.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 74 485, като към момента 49 048 от тях са активни.

Още по темата

23 805 са оздравелите, от които 369 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 3 715 пациенти, 271 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 1 632. Петдесет и шестима души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бакттерялната инфекция е следствие от К19 и затова се дават антибиотици за да не се развие. Тоест всички бактерялни инфекции се лекуват с антибиотици
173
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***-лоум.ни са защото работят в кухнята и не спазват мерките.Крият се като мишки и дебнат ако някой влезе да не ги види без маски-------Ти пробвала ли си да работиш на горещина и влага с маска? Мало умната си именно ти.И не ми говори глупости за Радев, защото нямам нищо общо с него.
172
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен До Гергьовден? ама надали те са за цял живот вече сме поробени не виждаш ли.
171
0
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Има ли кой да ми отговори - 178???
170
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 181И казваш като минем 8000 на ден, ще извади маркуча и ще ни пре... и ще изгаси огъня?
169
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оцелелите получават до март +50 кьм пенсията
168
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега вижте, Баце е пожарникар, и то отличник в професията си. Пожарникаря кога почва да гаси? Когато огънят се разгори хубаво. Вие искате Баце да действа когато има само пушек, е няма как да стане тая работа. Трябва да подминем 8000 заразени на ден и тогава ще видите как майсторски се гаси пожар. До тогава се пазете сами.
167
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като измрат бабите и дядовците, тогава и маските стават излишни. Колко трябва да се чака? До Гергьовден?
166
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 177 "Преполовихме грипния сезон"Шегуваш ли се?
165
2
 
7
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Наистина са прекалено много починалите заради един вирус. Може ли някой да каже дали умират от бактериална инфекция??? Защото, ако да - тогава даваните антибиотици не работят. Ако не - тогава лечението с антибиотици е напълно погрешно.
164
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да пазаруват когато им е определено и да спрат да се мотаят останалото време и да ровичкан навсякъде без изобщо да им дреме и от Лидъл да отиват да ровят и в Кауфланд. Дори да носят маски точно те не спазват дистанция и буквално се навират в хората, свалят си маската и се изкашлят в опашката и пак си я слагат ми да спазват дистанция това че има човек маска не отменя задължението да спазва дистанция. Мерката да се прецезира но в този вид е дискриминация на работещите и другите по младите хора.
163
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преполовихме грипния сезон.Да, вирусът се разпространява. спазвайки личен пример човек може да се пази, без локдауни.Ако човек му се разхожда навън, може да се разхожда Болниците могат да наемат допълнителен персонал. Училищата останаха отворени. След седмица ще видим излекуваните и ще видим че правилният избор е да се избегне локдаун.
162
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е този зелен коридор - след като и през другото време на деня ще могат да обикалят?ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ЗА НАС РАБОТЕЩИТЕ. АЗ СЪМ 2РА СМЯНА ОТ 11ЧАСА.ИЗЛИЗАМ ОТ ДОМА СИ В 10ЧАСА. ИМАМ 1 ЧАС ПЪТ ДО РАБОТАТА.КОГА ЩЕ СИ ПАЗАРЯВАМ? КАТО ЦЯЛО В СЪБОТА КУПУВАМ ЗА ЦЯЛАТА СЕДМИЦА ПРОДУКТИ.НО ХЛЯБ НЕ МОГА ДА ВЗЕМА ЗА 1 СЕДМИЦА.ДЕФАКТО ТОВА СЪС ЗЕЛЕН КОРИДОР Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ЗА НАС РАБОТЕЩИТЕ.ПЕНСИОНЕРКА Е МАЙКА МИ.НЕ ИЗЛИЗА.СТРАХУВА СЕ.НО ДРУГИТЕ КАТО ГЛЕДАМ ОБИКАЛЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ПО ЦЯЛ ДЕН.
161
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв зелен коридор ви гони като по цял ден обикалят?Зелен коридор да се разбира само за 2 часа и то не когато ние работещите можем да си пазаряваме-тоест до 10 часа.Защото като съм 2ра смяна дефакто само вечер след работа ще мога и то в Лидл или Била... другите ще са затворили.Не може да им давате зелен коридор и те да си джиткат по цял ден след това!Безцелно обикалятс маски под носа.Пенсионери са по цял ден в градски транспорт.Ходят за по-евтино из други квартали и не спазват зелен коридор.
160
1
 
10
 
! Отговори
8 преди 3 години
на първо време за пенсионерите -зелен коридор ! Следващият имкоридор ще е "въздушен " т.е. при Святаго Петра !
159
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ейй ама стига с тия ученици : от днес (а трябваше преди 8 месеца) всички онлайн, министъра вън и всички учители които не могат или не искат. Какви го мислят че грип за 2 месеца, тея вируси ще ни лазят един след друг повече от десетилетие и няма никакъв шанс за връщане към старото архаично училище. Всички тия сгради използвани за у-ща или ще бъдат срутени или ще станат гаражи, отворете си очите това е еднозначното бъдеще без старата училищна система.
158
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички тези учители от ковид ли умряха? Сигурни ли сте? От друго вече не се умира днес.
157
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале колко наплашени и истерясали успяха да напълнят коментарите! Думи нямам. По- добре да се гръмнат сами, отколкото да живеят във вечен страх от короната! По- добре ужасен край, от колкото ужас без край...
156
9
 
12
 
! Отговори
до 168 преди 3 години
***-лоум.ни са защото работят в кухнята и не спазват мерките.Крият се като мишки и дебнат ако някой влезе да не ги види без маски. Когато получават стоката ги виждаме без маски са дори при контакт с шофьора докато разтоварват и подписват документите. Получават фактури. Това не става с подхвърляне. Те пипат кашоните.Носят ги и имат допир с фактурите. НЕ НОСЯТ МАСКИ ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТ.КОЙТО НЕ ВЯРВА В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ВИРУСА Е ***-ЛО-УМЕН.ТАКЪВ Е И ВОЖДА ВИ РАДЕВ. КОЙТО ОТРИЧА ВИРУСА Е ПСИХОПАТ!!!
155
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вълчев да си подава оставката!

Спонсорирани публикации