Новото летище Бранденбург "Вили Бранд" посрещна първия полет на "България Еър"

Всички полети на националния превозвач до Берлин вече се осъществяват през междунароното летище
10 ное 2020 17:07, Красимир Ангелов
12
Новото летище Бранденбург "Вили Бранд" посрещна първия полет на "България Еър"

Тържествено бе посрещнат първият полет на "България Еър" на новото летище Бранденбург "Вили Бранд" (BER) в Берлин. Полетът се изпълни на 8 ноември и бе отбелязан със специална фотосесия, която премина под мотото #helloBER.

Всички полети на националния превозвач до Берлин вече се осъществяват през междунароното летище Бранденбург "Вили Бранд". То бе официално открито миналата седмица и е свързано с директна железопътна линия до центъра на града, което дава на всички пътници възможност да стигнат до него бързо и удобно.

Освен до столицата на Германия, националният превозвач има удобни и редовни полети до Франкфурт.

Билети може да закупите на уебсайта на авиопревозвача, през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: БерлинБългария Еър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
Берлин-Бранденбург преди 3 години
Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за дъртия комунист Вили Бранд, личния секретар на който беше уличен като СССР шпионин
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа защото летя с леон еар ха ха ха .майтап ве уили
5
2
 
2
 
! Отговори
V преди 3 години
Берлин е бил граничен пункт между Бранденбург и Прусия. Сега Прусия я няма по политически причини .А иначе на тия дограмата им хлопа и не дават парашути .Обаче по големия проблем е че качат Каракачанов без да са го питали дали е ходил до тоалетната и рискуват да претоварят самолета и живота на пътниците :) Иначе не са лоша компания .Особено ако имаш камикадце наклонности :))) Луди фенове са на Андреас Лудиц :)))
4
0
 
6
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Леището е "Берлин Бранденбург". Идеята за построяването е от началотона 90-те. Строителството започва 2006, първоночално е трябвало да заработи някъде 2011. Бюджетът от 2 млрд се увеличава на около 6 млрд. Закъснение с 9 години.... Когато немците правят нещо добре нямат конкуренция, когато се издънват също...
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4 - горе долу да. Реално го разшириха, Направиха 1-2 нови писти, и нови терминали с/у Шьонефелд (който остава като Т5 и поне засега Райан ще го използва)
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е май бившето летище "Берлин - Шьонефелд", което беше на столицата на ГДР?
1
3
 
12
 
! Отговори
Теодор преди 3 години
Как така Вики Бранд?! Расисти такива! Не можахте ли да го кръстите Мохаммед Шафик, или Мустафа Ибpик туй летище?! Така тъкмо ще направите нещо и за бежанците!