3 414 новозаразени през денонощието, 38,4% от изследваните

Оздравели са 873 души, 72 души са починали
Обновена: 13 ное 2020 06:01 | 13 ное 2020 06:01, Елка Василева
167
3 414 новозаразени през денонощието, 38,4% от изследваните
Снимка: архив, БГНЕС

3 414 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие при изследвани 8 885 проби. Това е 38,4%  на сто от общия брой изследвани за денонощието. Това показват данните от Единния информационен портал към полунощ.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 90 725, като към момента 61 168 от тях са активни.

Още по темата

27 587 са оздравелите, от които 873 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 4 768 пациенти, 284 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 1 970. Седемдесет и двама души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нагледен пример за ганьовстанска простотия. Седя пред баничарница, избирам закуска, зад мен идва един, залепи се на гърба ми, дтръгне се, кашля ми, изсекна се някъде зад мен------- Как така седиш пред баничарница и избираш закуска? Ти в инвалидна количка ли си? Аз мисля, че като се избира закуска пред витрината, се СТОИ.
101
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 112Е така де, никой не знае как да стане, ама и със затваряне няма да стане, щото като затворят в Германия компенсират хората, ама тук всеки трябва да го понесе на собствени сили. Затова тук не е опция затварянето. Единственото, което можем да направим е да се стараем да ограничаваме заразяването до възможностите на здравната ни система. И това добре може да се получи чрез затварянето на училищата. Виждаш, броя регистрирани заразени се задържа на едно ниво.
100
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 113"Абе ся като нещо е нацистко не значи че не е вярно. Само е малко нацапано от имиджа на нацистите. Обаче това не го прави невярно."Те тия които си тролят, те си търсят само поводи. Ако мислиш, че им дреме или са по-малко радикални, жестоко се лъжеш.
99
1
 
2
 
! Отговори
Д-р Коронис Кауза преди 3 години
До анонимен 50Тези мерки в Гърция не са от преди две седмици, а от края на лятото. Резултатът от тях е видим, нали?
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ся като нещо е нацистко не значи че не е вярно. Само е малко нацапано от имиджа на нацистите. Обаче това не го прави невярно.
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 106"Ами да, надминали сме ги защото те започнаха да затварят отдавана по малко, а ние нищо не затваряме. Ама това не значи, че нещо са овладяли. Нито пък значи, че у нас някой ще се навие да затвори каквото и да е."Не са се затваряли "по малко". Германия затвори фитнеси, кръчми, и забрани големи събирания на 2 ноември. Преди това всичко си работеше. В сравнение с нас са много по-добре. Ами, хем ревем, че правителството не затваря, хем, никой няма да затваря. Как да стане?
96
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мола ви са ба. Стига ба. Немам сълзи да рева веч
95
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ти пък да не мислиш че ББ като се е изцепил с този нацистки лозунг и знсае че е нацистки. Чувал го е някъде някога и решил да се направи на интетересен ама ....срам
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107Ами ако помниш имаше разни куриозни форми на бунт в някои страни през пролетния "локдаун". Примерно се сещам в Германия имаше някакви, които ходеха да облизват предмети в магазини и обществени места, за да показват, че вирусът не бил опасен... Та откaчалки си има навсякъде. Няма смисъл да идеализираш хората ..все пак са просто хора.
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107Псуваме държавата, ама българчето не си ли смени чипа, нищо добро не ни чака. Иронията е, че като иде в чужбина българчето е по- ниско от тревата и спазва стриктно всички правила.Върне ли се в България, почва да гледа лошо, да наглее, маските изведнъж почват да му пречат и да го заразяват.
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
преди малко описах една моя случка пред баничарница и един храчещ дебббил зад гърба ми на няма и метър. Това сигурно и в Швеция го има , а??? Нада ли. Но като гледам че има и минуси слижени значи съм прав Ганньоввщината ни е превзела.
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 101Ами да, надминали сме ги защото те започнаха да затварят отдавана по малко, а ние нищо не затваряме. Ама това не значи, че нещо са овладяли. Нито пък значи, че у нас някой ще се навие да затвори каквото и да е, и сам виждаш. Само в азиатските страни има реално овладяване на заразата. Тук не се получава.
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 103"абе човек стига писа глуписти, за какви по строги мерки в Бг говириш. Това е всичкито с пижелателен характер, къде сравняваш самосъзнанието на балканец и скандинавец. Приземи се бе човек"Човек, това, което говориш се отнася до нас самите. С други думи, не си тръсете други причини за ситуацията.
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 98/102Ами, щом е така Бойко да ви затваря. Явно като не става с убеждение ще стане с тояга.
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе човек стига писа глуписти, за какви по строги мерки в Бг говириш. Това е всичкито с пижелателен характер, къде сравняваш самосъзнанието на балканец и скандинавец. Приземи се бе човек
87
1
 
5
 
! Отговори
до 98 преди 3 години
и как ги владеят в Гермсния, сигурно със мерките на Швеция. Да ама не, с тоягата. Знаеш ли че на сума и българи в туристическия бизнес на Германия връчиха билети за Бг до март догодина. Затварят пич а не слушат като тук разни кисмати Ричардовци как кръчмата щяла да фалура. И цялата икономика на кръчмарите се крепяла.
86
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 90"Първо, че нищо не владеят, същия леш си е и при тях, и второ имат си повече лекари, затова още не са пропищяли и те."Владеят и то доста добре. А повечето лекари не предотвратяват повечето заразени. Не можете ли да разберете: в Германия има 25 хил случая на 80 плюс милиона. Ние имаме 3500 на 7 милиона. Това значи, че ги надскачаме почти 2:1. Надскачаме даже и шведите, а уж имаме по-строги мерки от тях. За това не ви е виновно правителството.
85
1
 
8
 
! Отговори
да бе вярно преди 3 години
верно че този вчера се изцепи, Работата прави свобода. Пуснете си някой клип от тубата с кадри от войната , концлагера Аушвиц и ще го видите този лозунг на швабите.То е като банята в конц лагера, пише баня пък вътре газова камера.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимно 97Надушил е че сте от една порода
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 82/87"Шведите вчера отново си признаха че нищо не владеят. 4000 зарсзени дневно какво му владееш. В Ю Корея може да се каже владеят, ама Ганьостан и Корея е различно като Слънцето и Луната"В Германия също ги владеят. И какво се репчиш. Явно за теб си е нормално всичко което става в Ганьостан. Аз нали това казах, че мерките не се спазват.