Борисов: Няма недостиг на лекарства, има презапасяване!

Държавата платила за всички бъдещи ваксини
158
Борисов: Няма недостиг на лекарства, има презапасяване!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма недостиг на лекарства, но има презапасяване.

Той добави, че за всички бъдещи ваксини срещу COVID-19 държавата е платила. "Излезе ли добра ваксина - ще я имаме", увери министър-председателят.

Още по темата
Той посети кмета на Пловдив Здравко Димитров, който се лекува от COVID -19 в местна болница.

Здравко Димитров излезе пред болницата, за да разговаря с премиера. "Пробвайте го за антитела и да идва още днес. Аз си го изкарах, с голям зор", коментира Борисов.

Премиерът беше на посещение в завод край Пловдив. Заедно с него бе и министърът на икономиката Лъчезар Борисов, който връчи два сертификата за инвестиции на представител на завода.

Инвестицията е за 260 млн.лева, а икономическото ведомство ще подпомогне проекта и със съответната инфраструктура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
4
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
И нали да перефразирам Тодор Колев - и след мъглата, мъгла и след мъглата - килим - и след килима ареста и след ареста одържавяване и затвор. Вижте каква хубава логична верига!
113
2
 
1
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Не ме разбирайте погрешно господин Премиер - в смисъл аз много зачитам и уважавам човешките права, обаче над тях се крие една голяма истина за общенствения интерес и има хора нарушаващи и двете и аз затова ще си позволя да формирам една българска нова поговорка от 21 век: Когато килима заработи и килима проговори всичко става ясно!
112
3
 
9
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Не е ли време Тиквата да посети Винету?
111
2
 
8
 
! Отговори
Борисов преди 3 години
Не е вярно, че сте гладни, има свинска мас, аз това ям! Адвокат каза, че тези и диоти са за затвора!
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо в аптеките вече не дават по , блистер от скъпи лекраства?! Ако хората нямат пари да дадат да *** ли?! От кога е това разпореждане,и кой го нареди? Използват се различни тайни и коварни похвати ,за да се увеличава смъртността в БГ.
109
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ако 26 толкова ли не можеш да вденеш, че изобщо не става дума да се теглят заеми за оръжие, когато умираме от болести?Трябваше просто да се изтеглят заеми за лекарства, апаратура и ваксиниКакво ми натрапваш тези глупости?Ако Тиквата и ко не бяха правили далавери с самолетите и какво ли не, сега щяхме така потурчените пари да купим всичко нужно и дори лекари да си внесем ако трябва, парите щяха да стигнат. Италия внесе Руснаци пролетта. А ние лишем подметките на американците и им палщаме
108
1
 
6
 
! Отговори
??? преди 3 години
Не че преди тоя беше много наред, но след вируса нещата са неспасяеми и за него и за нас...Същото като при Тръмп. От една и съща белина са пили.
107
2
 
13
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
НЕВМЕНЯЕМ СИ БОЙКО.Е ТАКА ЯСО СИ НЕВМЕНЯЕМ
106
2
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
"Пробвайте го за антитела и да идва още днес. Аз си го изкарАх, с голям зор" Тоя клоун е суперербап в България, но само го вижте каква е мижитурка в чужбина. Курц му предложи кафе и той щеше са се изпусне, докато обясняваше, че има торта сахер.
105
2
 
23
 
! Отговори
толуп преди 3 години
IQ теста наистина е показал отрицателен резултат. Ама яко отрицателен!
104
3
 
24
 
! Отговори
V преди 3 години
Спешно трябва да се смени властта .Иначе продължаваме да копаем дъното .Човек който инкога не е работил а е въртял бухалнката ,после е търкал на държавна ясла пбюрата .Да не говорим че е политическа пр.ости.тутка .Та тоя дето никога не е работил сега вика ,,работете,, .Ми нали той пречи на много хора да работят .Да се маха вече че не можем да отлепим от дъното а гледай колко дълг натрупа.
103
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя, все хората са му виновни!
102
5
 
4
 
! Отговори
До 108 преди 3 години
Точно! България не е Китай! И българите не са китайци! Аз съм много гнуслив и дори не искам да се разболявам с тяхната Китайска болест, аз нямам нищо общо с тия мизерници, да си боледуват те там от нея!
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
106 е това е друга тема.аз не харесвам ни гъсеници, ни мухи. Обаче ако ги избием, умират птиците и ще умрем от глад и ниеПриродата си знае работата.Те са си там, ние сме си тук. Докато не ни закачат, не следва да ни нитресуват особеноОбаче фактите трябва да си останат факти, без да ги изкрривяваме с емоции
100
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да се качи на една кола да обиколи строителните обектида се запознае с работниците да пита от какво имат нужда как върви работата -- нямаа няма и да има такова нещо
99
1
 
2
 
! Отговори
До 104 преди 3 години
Добре, дори и да си прав. Не ти ли прави впечатение каква държава е Китай всъщност?
98
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В една пета от болните от ковид остават трайни психически проблеми. Очевидно че Борисов е в тая пета. Освен джипката, асфалта и непрекъснатото самохвалство нищо друго не му ражда мозъка.
97
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
101 какво като има лаборатория бе човек???САЩ имат 1700 военни лаборатории.Чувстваш ли разликата.Да има лаборатория и да там са събрали образци китайците и са ги изучавали. Но не са разработвали там този вирус.Истината е друга и тя е доказана с факти. Този вирус е военна разработка на САЩ
96
1
 
4
 
! Отговори
До 95 преди 3 години
Не проумяваш ли, колко развратна и отвратителна е тази държава?
95
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
97 добре, надъхан си силно.А САЩ какво са? Само бели елфи и ангели?Кой извърши единствения световен акт на ядрен геноцид в историята на света в Хирошима и Нагазаки? Напълно негнусните за теб САЩ, налиА защо разработват химическо оръжие и не го унищожават, въпреки по договорни обещания. А защо събират генетичен материал от всяка нация, за да могат да я унищожат с подходящи биологични оръжия. Това до колко не е гнусно за теб?Ти спокойно може да си бъдеща жертва, включително милиони хора.