Борисов: Няма недостиг на лекарства, има презапасяване!

Държавата платила за всички бъдещи ваксини
158
Борисов: Няма недостиг на лекарства, има презапасяване!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма недостиг на лекарства, но има презапасяване.

Той добави, че за всички бъдещи ваксини срещу COVID-19 държавата е платила. "Излезе ли добра ваксина - ще я имаме", увери министър-председателят.

Още по темата
Той посети кмета на Пловдив Здравко Димитров, който се лекува от COVID -19 в местна болница.

Здравко Димитров излезе пред болницата, за да разговаря с премиера. "Пробвайте го за антитела и да идва още днес. Аз си го изкарах, с голям зор", коментира Борисов.

Премиерът беше на посещение в завод край Пловдив. Заедно с него бе и министърът на икономиката Лъчезар Борисов, който връчи два сертификата за инвестиции на представител на завода.

Инвестицията е за 260 млн.лева, а икономическото ведомство ще подпомогне проекта и със съответната инфраструктура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ситуацията е извънаредна, вместо да се занимавате с милиционерски хватки, разпечатвайте военните запаси с лекарства, както пролетта изкарахте 200 тона спирт от там и истерията със спирта свърши.
73
0
 
0
 
! Отговори
Симоооо ЕЙ СИМОООО преди 3 години
То килимчето и други неща разбрало - то е такова любознателно килимче, то разпитвало и разпитвало и разбрало, че разни абсолютни удобни и неграмотни хорица са били поставени на мястото на едни други хора, килимчето разбрало и за свещенниците с линкълните и за разни едни такива подлъгвания на болни и стари хора да им приписват дарения. Бе то на килимчето единственото му престъпление, че било образовано и любопитно ...
72
1
 
7
 
! Отговори
101 преди 3 години
Баце бърже ще намали не вярващите в ковид. Гледайте само какви поражения върху мозъка нанася.
71
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е във война с Ковид-19. А кабинетът на Борисов харчи милиард за военни кораби.
70
1
 
4
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
Не е добър ден нощ е ама е светло.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не разбирате писачи по форуми и фурми, Сичко е платено от фурмите да ковид ваканция в Австралия или ов. Бали, бибитко ви казва ама не чувате като ви се говори. Освен магистралите ето ВИ и акции от цветни метали, казвам го лично аз бибитко I , много се оядохте това е проблема я 14 дни на водичка да видим ще издържи ли ковидчето.
68
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много си *** бе 60. Не се ли сещаш, че изкупуват, защото не са сигурни дали дълго ще са здрави и са сигурни, че като са болни, лекарства няма да има.Точно това става всеки път, когато се развие някоя епидемия.Хората не се презапасяват, те се запасяват с надежда да оцелеят, защото са загубили абсолютно всякакво доверие към тази власт и към търгашите в здравеопазването.
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банкянския изкормвача във вихъра си,добре че вчера охраната му дръпна волана иначе щеше да изпотрепе сума ти народ!
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А лекарят само теб те чака.
65
1
 
5
 
! Отговори
.. преди 3 години
И в същото време: "Прокуратурата се зае с недостига на лекарства"... Никакъв синхрон дори с каскета, а обикновено единият лъже, вторият маже.
64
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се спре продаването на лекарства без физическа книжна рецепта незабавно, за два дена всичко ще се нормализира. Брутални глоби за аптеките.
63
0
 
2
 
! Отговори
Симоооо 2 Симеонеее преди 3 години
Искаш ли да ти разкажа историята за летящото килимче. Имало някога едни умнициииии .... мислели, че са много умнииии, а целият народ ги нарекъл 40 разбойници и технилия лидер Али Баба 2 ама за имената нямам място. Та летящото килимче обиколило всичките 40 разбойника и ги пооматало в себе си да си кажат какво откраднали, каква беля направили, какви закони написали, кои хора убили. И ще кажеш голяма работа килимче - а поседи един два три часа в килимчето ииии или тотално ще врътнеш шайбата или...
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как се изказа - ще има за всички - и уж има места по болниците, уж има лекарства, даже и той лети по въздуха с болни, много ще ме извиняваш - ама май трябва да излизаш в пенсия и държавата ще се погрижи - има достатъчно клинични пътеки
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко каза по новините - "всички сме минали ковид-а, аз си го изкарах у нас". Смех.
60
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид 19 каза бибитко да си ходи, не става за нищо.
59
1
 
9
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Герберунгел кога започна да се практикува телефонната медицина ?
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ има недостиг на лекарства! Това презапасяване да не е било даром дадено? Или производството на бг добавка авирон примерно е с лимит на производство от държавата? - нещо като кубиците минерална вода? Как вируса го е изкарал с голям зор? - всеки ден онлайн ни се показваше. Освен ако не е бил болен. Този човек не се усеща? Няма ли някой близък да му го каже
57
0
 
0
 
! Отговори
Броя до три Симо ... преди 3 години
1. Какво направихте с онези 62 милиона на година - кажи на бати Гешев. 2. Искам да подшушнеш на бате Гешев - кой написа двата закона за делегираните бюджети и за училищата под общината и общинска собственост - ама криворазбрано умишлено и кажи на бате Гешев тоя бял ден да не види и да бъдат пренаписани тия закони. Подозирам, че е същия мозък с "ниската относителна трудност" Кой тоз умник бе? Дали да не си ти? Ако не си кой е?3. Еднакви нормативи и еднакво отношение и еднакво заплащане!
56
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тая телефонна медицина без нормална рецепта, се създаде възможност напълно здрави егоисти, немислещи за болните, да могат да изкупуват лекарствата, сами сте си виновни, не Бойко.
55
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото здрави изкупуват лекарствата, елементарно, след това ще ги изхвърлят.