Черен петък по време на пандемия: Как ще пазаруваме?

Заради COVID-19 кампаниите започнаха по-рано и основно в интернет
15 ное 2020 20:57, Красимир Ангелов
8

Черен петък в условия на пандемия. Едно от най-очакваните събития за любителите на пазаруването наближава. Официално той е последната седмица на ноември, но заради COVID-19 кампаниите започнаха по-рано и то основно в интернет.

Специалистите отбелязват и важната роля на техническата подготовка, за да се поеме очаквания огромен трафик в интернет.

Подобни проблеми виждат и любителите на традиционното пазаруване. Това потвърждава и Силвия Чапарова, която е маркетинг мениджър на голям търговски център в столицата.

"Хората имат нужда от физическа търговия и няма да заложат само на онлайн търговията, хората имат нужда да влязат в търговски център и да преживеят това веднага да купят подарък за себе си или своите близки, да се подготвят за Коледа", коментира тя пред Bulgaria ON AIR.

Но не липсват и предизвикателства, с които трябва да се справят. Въпреки тях обаче едно е сигурно - ловът на оферти ще продължи.

Вижте още в репортажа на Натанаил Раичков

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Натанаилчо, хората имат нужда от физическа търговия. Направете чернияпетък един цял месец и го слейте с новогодишните празници.Дайте на хората поредни номера, разделете ги на четни и нечетни и ги пускайте в моловете по график - един ден четни, следващия ден - нечетни :)
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще си пробутат залежалата стока.Хората искали ,, физически,, да пазаруват?Да не би да се ,,пазарим,,.Цените са фиксирани.Още повече,че в шоурума не винаги могат да те упътят.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя трик отдавна не работи. 70% отстъпка на 2 неща в целия магазин, а всичко останало на по-висока цена. Не, благодаря.
5
1
 
7
 
! Отговори
Който е жив преди 3 години
Ще пазарува.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом се готвите за черен петък, значи лъжете, че сте бедни. Не че е нещово, просто поредното доказателство, че масово лъжете, че сте бедни.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали гледате бе още може цък цък.Аз ще си гледам стария телевизор
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми попитайте ония де играят по старите телевизори да спират пандемия е но искат да печелят от една година е дано един лев не изкарат жалки са може да ги цъкат колкото си искат цък цък или ония в кръчмите цък цък пияници цък цък
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
14 дена след черния петък ще се види резултата в Ковид19 статистиката на новозаразените.То пък един черен петък!Преди дни вдигат цените и на петък 13 пишат уж едни табели 70% и ти дават реалната цена. Малко са нормалните търговци да ти предвагат реално намаление от 70%.