Отново палатки пред Народното събрание, този път ги разпънаха полицаите

Униформените настояват за 30% увеличение на заплатите
146

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Поредните палатки на протестиращи под прозорците на властта. Този път ги разпънаха полицаите.

По този начин най-големият полицейски синдикат СФСМВР продължава с протестите срещу недооценяването на труда на служителите в МВР и приноса им в борбата с епидемията и последствията от COVID-19.
Още по темата


Служителите на реда разоложиха палатките пред вход на сградата на Народното събрание. Те ще останат там за една седмица.

В знак на протест с искане за по-високи заплати всеки ден в обедните почивки членовете на синдиката ще се събрат на демонстрация пред работните си места.

От синдикалната федерация продължават да не са съгласни и с идеята на депутатите от ГЕРБ парите от детските надбавки, които правителството предложи да са за всички, да бъдат дадени на полицаите и смятат, че това е опит за разделение на обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
6
 
! Отговори
Чочи преди 3 години
А пък аз съм маргинал и обичам да плащам 30% на родната милиция да ме гази!!!
49
0
 
10
 
! Отговори
Финансист преди 3 години
Хахаха, полицаите протистират срещу Бойко Борисов. Време е да изпрати против тях жандармерията. Може и с танкове да отидат за да им разтурят протеста.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Струва ми се ,че вече във магазините ще пазаруват само Доктори, Полицай , Учители и Съдий , а останалите ще бъдем из магазините, като туристи
47
1
 
12
 
! Отговори
бай онзи преди 3 години
Ще мина да се изпикая довечера на палатките ...да не им е студено
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
15 procenta varchu po-chistia vazduh, kato poizmre naroda ste ima poveche chist vazduh za dishane ;)...niama iztrebiteli, niama tankove, niama raketi, niama diselovi italianski, ispanski, germanski, angliiski vozila s mrasna gaz, niama tovarni i patnicheski kvartalni vlakove...abe super chist vazduh stot karame samo eco asansiori i drugi eco liftove...i poveche suha shuma ste ima v bankite...;)
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия хубавите плакатчета тримата *** ли ви ги донесоха? Оня големоухия с юмручетата още ли не е доприпкал?
44
1
 
15
 
! Отговори
ДА преди 3 години
До KromСмешен си!Какви права!?Аз съм пенсионер и работя,за да оцелявам.Пред кого да си търся правата!?!А тия всеки път като ревнат и Боко им вдига заплатите.А повечето не напускат,защото ще вземат 20 заплати при пенсиониране и то ранно!За какви права говориш!??!
43
4
 
6
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До KromВъпросът е, че не е този начинът да се търсят правата - чрез манипулации и насилие! Може в момента да има много по-нуждаещи се от решение на правата им. Всеки трябва да бъде сигурен, че нещата са под контрол и има справедливост! Не сме бебета, че да трябва да заплачем за да ни нахранят...Ако имаш проблем, може да го заявиш по нормален служебен начин за да се разреши, не с натиск и демонстрации...
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко са 30% искайте 80% бе! Може и 300% да искате, няма ограничения :)
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бяха лато Еничари и Бутаха Палатки през ноща , а сега със свой Палатки търсят своят дан !
40
0
 
6
 
! Отговори
крадци преди 3 години
До АнонименДа правят своя бардак с откраднати палатки,ужас....
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това същите Палатки на Гражданите ли са където ги бутаха и товареха във Камиони Три часа през ноща и озкарват от складовете си ????? Беше Не законно Гражданите да вдигат палатки, а е законно Полицаи да ги вдигат ...закона май е врата през поле и на кой как му изнОси !
38
0
 
14
 
! Отговори
Мислете куки преди 3 години
С всяка своя постъпка, полицай те все повече губят доверието и подкрепата на народа/не че са имали такова де/Нужни са драстични реформи и съкращения и промени и тогава може да пойскат пари, сега е наглост и нахалство след всичко случило се в държавата.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Терористите от МВР не дават друг да сваля правителства освен тях. МВР се е превълнало във професионална рекетьорско превратаджийска изнудваческа шайка. Мутрите от ИД пасти да ядат пред МВР.
36
6
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Аз не виждам защо полицаите драматизират толкова отказа на правителството от идеята за детски добавки на деца от богати семейства. Грозно е изказването, че това ще стане заради техните претенции. Управляващите така и не разбраха, че не може да се говори, че ако дадат перите някъде, няма да могат да ги дадат на друго място - всяко преразпределение на парите се прави по тяхно решение и само те са отговорни за това! Не може да се внушава вина на полицаите в случая и те да се чувстват отговорни!
35
12
 
2
 
! Отговори
Krom преди 3 години
За мен мнението на много от тук списващите е непонятно! Хората си търсят правата. Ама на Вас не Ви вдигали заплатите? Ами дами и господа, търсете си правата? Защо изливате злоба върху тези хора? Честно казано, не мога да го проумея. Нещо като "..я не сакам да съм добре, сакам дето Вуте да е зле..". Що за мислене? Сякаш много от Вас искат да мръзнат по улиците, да тичат да се занимават с *** от всякакъв характер?
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДианаИзбраха неподходящо време да ги натиснат, щото в крайна сметка си защтитиха гробарите, впечатлението че са против народа се увеличи :))) Но все пак не забравяйте че те са длъжни да ги защитават, друг е въпроса че можеха да заемат друга позиция :)
33
0
 
19
 
! Отговори
ДА преди 3 години
Аааа,не така!Сега ние да ги бием ли тях!?Къде е закона!?
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сте го заслужили. Хората вече не викат полицаи, а се оправят сами, защото знаят, че си губят времето.
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те поне да си вършиха работата както трябва. В България освен съдебната система се видя, че и полицията е безполезна срещу "силните на деня" - визирам случая от заведението в Пловдив миналата седмица.