Синдикат в МВР се възмути от решението за детските надбавки

Противопоставянето на полицаи срещу деца е провокация, смятат от СФСМВР
15 ное 2020 17:50, Красимир Ангелов
79
Синдикат в МВР се възмути от решението за детските надбавки
Снимка: БГНЕС, архив

Най-големият полицейски синдикат у нас - СФСМВР, изрази огромно възмущение от мотивите на правителството за отпадане на идеята всички деца да получават детски надбавки заради увеличението на заплатите на работещите в МВР.

Още по темата
В своя декларация полицаите заявяват, че и те са родители и изразяват гнева си, че униформените са били противопоставени срещу децата. Синдикатът счита това за провокация и се заканва да потърси сметка и поиска извинение от вносителите на закона, съобщава Bulgaria ON AIR.

Както е известно управляващите се отказаха от първоначалното си намерение да има месечни надбавки за всички милион и 250 хиляди деца догодина, като посочиха, че спестените от това 205 млн. лв. ще отидат за обещаното от премиера Борисов допълнително увеличение на заплатите в МВР и част от обещаната добавка от 600 лв. към заплатата за всички лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До безаброзие,не милицията,а слънцето ти,взема парите на децата.
60
5
 
2
 
! Отговори
безаброзие преди 3 години
Престъпната милиция краде от парите за децата. написано е в законопроекта-парите се взимат то децата за да има за милицията.
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-лошото е, че наистина са родители. А би било добре да не са. Тоя ген не трябва да се размножава!
58
4
 
8
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Тюфлеците в униформа, са и лицемери!
57
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно два етноса са любими на кафявият вожд.Роми и полиция.Всъщност те са си от един и същи етнос.
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наглеции не засрамихте се и на децата парите да откраднете? Като не ви изнася заповядаите в частния сектор от тъмно до тъмно се работи при нас. За да има истинска полиция трябва уволнение и реални конкурси за наи добрите кандидати като в Румания.
55
0
 
2
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Киртак, голям цензор си, затова си киртак.
54
5
 
14
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , СРАМ РЕЗИЛ И ПОЗОР СИ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД !!!
53
3
 
16
 
! Отговори
Немойте да преди 3 години
се косите, и вие и децата щъ пийте по една студена вода. За парите си има чекмеджета - дупетатски, министерски, банкерски...
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Minuva42"Европа няма изгода от високи заплати в България.За това скоро Източна Европа няма да излезе от руслото на евтината работна ръка."Това е истината. Полезните изкопаеми на България са мозъци. Няма нефт който да копаят в България, но за сметка на това добиват мозъци под формата на лекари и инженери които да им идват наготово без разходи за отглеждане и обучение.
51
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмеджетата на гуци и баце пръщят от милиари
50
6
 
28
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Следващият път като МВР платят за билборд в който да показват колко им се различава заплатата от заплатите на полицаите в западна и централна Европа, да се поинтересуват и за разликата на всички останали заплати в България.Най-много пищят тези, които не плащат данъци. Лесно е да се каже - увеличете ни заплатите, като си на бюджетна издръжка!
49
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избори идат и банкянския бидоноподобен кофпомпаджия, прочел на винету корицата до половината, но опукал четири тона суджук произведен по специална рецепта за хипертоници, обгрижва хелектората си. Трябва да се въдят на воля и живеят безгрижно. Сега е перфектно да си ромей-полицай. Ще има хем детски, хем увеличение на заплатата.
48
2
 
20
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Европа няма изгода от високи заплати в България.За това скоро Източна Европа няма да излезе от руслото на евтината работна ръка.Всичко останало, което ви говорят е лъжа!
47
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я всички на 500 лева заплата, за да има за децата, е, не вашите деца.
46
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никъде в ЕС заплатите на хората в държавния сектор не са толкова мизерни. В България всички заплати трябва да се увеличат поне тройно, като в частния сектор, така и в държавния сектор.
45
5
 
23
 
! Отговори
копуват души и избор преди 3 години
До аааНикъде в ЕС в момента не увиличават заплати на чиновници и държавни служители,заради кризата даже ги съкращават за икономия а у нас обратно и после пари за децата и възрасните нямало.....
44
4
 
13
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Добре де, как не могат да го разберат. Има едни ограничени пари. Ако дадеш за едно повече то няма да има за друго.
43
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И лекарите и учителите веднага да,да се откажат от увеличението на заплатите и да работят за 650 лева, за да,има за децата..., пардон за чекмеджетата.
42
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите трябва му да върнат парите, защото и за тях мутрите твърдят, че са взели парите на децата? Според едни умниците тук най-добре ще е всички да сме на минималната заплата, за да има повече пари за чекмеджетата на мутрите.