Активисти ВМРО–ДПМНЕ изгориха българското знаме

Случаят е от Скопие и бе излъчен от местна телевизия
19 ное 2020 20:12, Красимир Ангелов
175
Активисти ВМРО–ДПМНЕ изгориха българското знаме
Снимка: Facebook

Активисти на най-голямата опозиционна партия в Северна Македония - ВМРО – ДПМНЕ, публикуваха клип как горят българското знаме.

Още по темата
Митинг в защита на Гоце Делчев като "македонски национален герой" в Скопие

Клипът е качен на сайта на организацията на ВМРО в квартал "Гази Баба" на Скопие. Излъчен бе и по македонската Нова ТВ, съобщава bTV.

Под клипа с подпалването на националното ни знаме активистите са написали текст "Отговор на общата история".

Проявата е поредната отявлена антибългарска проявя в Скопие. По-рано днес председателят на Надзорния съвет на Мaкeдoнcкaтa инфoрмaциoннa aгeнция (МИA) e oтcтрaнeн от поста зaрaди вулгaрнocт и oмрaзa към Бългaрия.

Това решение на македонските власти идва след негова обидна публикация и използване на език на омразата по адрес на вицепремиера и външен министър на България Екатерина Захариева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
27
 
4
 
! Отговори
Ястребител преди 3 години
До АтакистАбсулютно съгласен. Баш-българинът Плюфнелиев дори беше обявил че "Господ е българин!" преди доста години. Българската сифилисация е най-древната не само на нашата планета, но и във вселената. Защото според български историци българите са създали сифилис-ацията дълбо преди вселената да бъде създадена и трябвало да изчакат в паралелната вселена, докато българинът бай Господ от Кзичене работил върху създаването на тази нашата вселена.
86
7
 
13
 
! Отговори
Мъкедонец преди 3 години
брате бyгаре, тие дето горят знамето ви не са македонци а албанци, дето имат интерес от кавга между назе като братски народи. Ние истинтите македонци ви обикаме
85
22
 
3
 
! Отговори
Македонец преди 3 години
"Умни" булгари повечето от нас не искаме в ЕС, искат неумните и полиитците за престиж пред неумния електорат. За какво ни е ЕС да станем по-бедни от преди като вас ли ? Не искаме нито вас нито покрепата ви за робство в което сте изпаднали вие. Айде у лево !
84
15
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 3 години
Джордж Уошингтън също е българин, което прави цяла америка българска земя. Това е историческо доказан факт!
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На снимките поредния провален руски "продукт".
82
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами това са македонски ***!Даже може да боравят със запалка:-)
81
10
 
0
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
След 5тата ядрена война ще останат само българите. Е тогава ще ми е спокойно.
80
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омразата към България и българите е повсеместна .Болшинството от хората там откровено ни мразят.Цяла Македония е осеана с паметници и плочи на загинали макета от бугарските окупатори.А,нито една плоча -възпоменание на загиналите ,,макета" от 25год. .сръбско управление.Тогава вдичко е било по "мед и рози"Сърбите не им признават църквата ,но няма да видите и една обида срещу сърбите.
79
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятайте ако ги бяхме пуснали в ЕС тия. Обаче и нашите власти са виновни, че не дават повече гласност на положението в Северна Македония. Да си знаем за какво става дума.
78
20
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 3 години
Бъллгарите са най-дрвената цивилизация на планетата. Всички известни исторически личности са с български произход. Дори е доказано, че Дева Мария е от град Кюстендил, заселила се в Палестина едва след брака и с Йосиф. Истинското име на Йосиф е Йонко, той е българин от София!
77
2
 
19
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Подобни неандернталски изпълнения са характерни само за *** от Македония и Сърбия. Веднага да бъдат разкрити и в затвора, иначе ЕС през крив титовски макарон .
76
2
 
10
 
! Отговори
Леле до 84 преди 3 години
Да, френско производство тип франзела във вашите анални отверстия :) Макар че ще ви хареса, бредвид факта, че във Версай не е имало длъжност ибри-к-чия хаха
75
23
 
3
 
! Отговори
Ястребител преди 3 години
Достатъчно е да се прочетат само десетина коментара на българите и веднагически става ясно защо "българин" е тежка диагноза. Ама много тежка. Не знам дали има друго такова племе с нулев капацитет, но интергалактични претенции нейде другаде из галактиката. На земята със сигурност няма.
74
12
 
2
 
! Отговори
до 76 преди 3 години
Много си зле Тонке туй е все едно теб да те пита някой ти що не отидеш в Македония с пожарния да им издърпаш ушите на долните макета. Изгарят ти знамето и нищо не можеш да направиш, ама се биеш у гърдите колко си велик пък как ви напсуваха министърката.
73
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Белград и Москва се дирижират тия работи.А грагяните на мафефония са мноу прости.Не може да дразниш лъвове.
72
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Леле до МехмедФранцузите могат да натиснат едно единствено копче- на вибраторите си...
71
15
 
3
 
! Отговори
Тюрк преди 3 години
Квартал "Гази баба" - хаха.. всичко е турско до Виена бе ашляци а вие за какво се карате!
70
3
 
22
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
До 68Тази министърка - калинка, се оказа със железни топки. За разлика от теб, маке. А и е убавица. Както всеки българин. И за това ви взимаме жените.
69
1
 
23
 
! Отговори
Истината е само 1 преди 3 години
Хората в РСМ не помнят ли, че България:- ги призна за държава и лобира и ДРУГИ да ги признаят, за да не ги изколят сърбите като другите от СФРЮ- спаси икономиката им от колапс с отваряне на пристанище Бургас за тях след гръцкото ембарго 1994- спаси ги от разкъсване от албанците (танковете освен оръжие бяха и "знак" към албанците, който те разбраха)- спасява хората от глад възстановявайки им гражданството за да работят тук или в ЕСФакти много, РСМ какво прави? За това-ВЕТО ЗАВИНАГИ!
68
2
 
12
 
! Отговори
Леле до 72 преди 3 години
Извинете, посочете кои народи и къде уважават турците ? За Пакистан ли да се вайкаме сега .... еееее!... добре, ето: мъка, мъка хахаха

Спонсорирани публикации