Активисти ВМРО–ДПМНЕ изгориха българското знаме

Случаят е от Скопие и бе излъчен от местна телевизия
19 ное 2020 20:12, Красимир Ангелов
175
Активисти ВМРО–ДПМНЕ изгориха българското знаме
Снимка: Facebook

Активисти на най-голямата опозиционна партия в Северна Македония - ВМРО – ДПМНЕ, публикуваха клип как горят българското знаме.

Още по темата
Митинг в защита на Гоце Делчев като "македонски национален герой" в Скопие

Клипът е качен на сайта на организацията на ВМРО в квартал "Гази Баба" на Скопие. Излъчен бе и по македонската Нова ТВ, съобщава bTV.

Под клипа с подпалването на националното ни знаме активистите са написали текст "Отговор на общата история".

Проявата е поредната отявлена антибългарска проявя в Скопие. По-рано днес председателят на Надзорния съвет на Мaкeдoнcкaтa инфoрмaциoннa aгeнция (МИA) e oтcтрaнeн от поста зaрaди вулгaрнocт и oмрaзa към Бългaрия.

Това решение на македонските власти идва след негова обидна публикация и използване на език на омразата по адрес на вицепремиера и външен министър на България Екатерина Захариева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давайте по-често по телевизиите осквернени български паметници и гробища, горене на европейско знаме и т.н. от наричащите се македонци. Да се показва и в европейския парламент, че някои там имат нужда да видят на какво казахме НЕ. А макетата след едно поколение може и да се оправят. Пък може и да не, техен си проблем.
66
1
 
18
 
! Отговори
Леле до 68 преди 3 години
Горят знамето извън родна територия, псуват министъра ни извън България . Защо не опитат в България? Да не стане като онова меме във фейса преди време : на снимката е Зоро, който държи винкел и отдолу пише че видиш зоро!. Щом ни псуват сме на прав път :)
65
23
 
1
 
! Отговори
Ястребител преди 3 години
Това е резултатът от безумието на пияния мужик, който на пияна глава тръгна да раздава държави на племена, некадърни да управляват дори един катун! Какви са тези измислени държави като Мацедония, Гърчолякистан, Црна Гора, БулГЕЙристан, Сирия, Кипър и пр. дивотии?! Пак ще трябва агата да запасе кривия си ятаган и да дойде да тури в ред и порядък балканския батаклък.
64
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Макетата са много долно племе! Но за всичко са виновни сърбите. С насилие и геноцид им наложиха да мразят всичко българско. Аре у лево с тия македонци. Вето до дупка и ЕС през крив макарон за тях!
63
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващият път да извади от скрина на баба си и дядо си и българските паспорти да изгори. Кръвта си е кръв
62
39
 
4
 
! Отговори
Йеп преди 3 години
Вие българите заслужавате точно това отношение. Вие самите лъгахте като разпрани в историята си с десетилетия, по точно спрямо турците и че поколения българи са зомбирани с тая преувеличена история. Хващали ли ви яд, че лошите турци, дет уж са колили на балканите 500 години, балканските народи(румънци, македонци, албанци, босненци че даже и сърбите) ги уважават повече от вас, а вас ви мразят, истината боли ли? Даже знамената ви горят.
61
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не им трябва в ЕС. Да бачкат яко,да са гъвкави и да станат като Швейцария.( която не е в ЕС )
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мехмед"Колкото успяхте да побългарите нас, толкова ще успеете и с македонците..."Аха. Значи вие може да потурчвате, а пък ние не можело да побългаряваме. Хехех. Типична анадолска логика. Не мога само да разбера, защо като Анадола е рай на земята вие се блъскате тука, в лошото, дето и ние сме лоши и всички са неверници... Айде че логиката ти нещо издиша яко. Трябвало е да ви възродим преди стотина години, когато са текли повсеместно такива процеси на Балканите. Закъсняхме.
59
4
 
13
 
! Отговори
Леле до Мехмед преди 3 години
Меди, душа, насила хубост не става е реплика, която е спешно да обясниш на Ердоган, че едни Рафали ви е приготвил Макрон, Шарл Дьо Гол е в бойна готовност, да не споменавам куфарчето в ръцете на генерала, който 24/24 е на пост до Макрон, с червеното копче вътре в това куфарче, а за твое сведение Франция не е Армения ;) пс. Много сладки карикатури измислиха в последно време, човек се смее до сълзи с тях :)))
58
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Заев стана национален герой в Македония единствен шанс му беше да изкaра още 1-2 мандата поне на Заев не му трябва ЕС. А нашата външна министърка-калинка я псуват по целите Балкани и ни горят знамето.
57
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно не са дорасли за ЕС. Макрон правилно им резна квитанцията миналата година. Тогава му се дразнех, но след тези прояви никой няма да ги иска в ЕС.
56
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
преди 1944 българската армия и най-малкото ВМРО щяха да са го елиминирали тези
55
1
 
21
 
! Отговори
Истината е само 1 преди 3 години
Не се връзвайте на провокации! Юго-престъпниците няма как да си посипят главата с пепел-ще се защитават, докато дишат, а нападението е добра защита. в РСМ мислят, че ще ни кажат, каквото искаме до някъде и ще си правят, каквото решат. На лъжливото овчарче няма кой да вярва. Браво за ветото. Които се чувстват Българи, са винаги приети и уважавани тук. Които взимат паспорт за благините, но вярват в лъжите, мразят ни и наглеят-за тях коментатори пишат да връщат паспортите. Правете разлика.
54
3
 
10
 
! Отговори
Леле до 33 преди 3 години
Недей наред да биеш... много изстрадаха там... чети на Анри Пози Войната се връща! Било е СТРАШНО!!! Бащиният ми род е от бежанци от Македония... бегахме Угоре от сърбе и турце, чедо!, казваше пра баба ми в апартамента й на Пиротска. Виж във влада- та им до един трябва да станат беззъби и инвалиди!!!! Даже обещавам да бръкна с маникюр в окото на поне петима еничари. А имам и токченце да забивам в нечии за..ници. Сега като се замисля бивам съпер българско родопско-македонско чедо в Париж :D
53
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това знаме го е извадил на дядо си и баба си от скрина. Не вярвам в Македония да продават наши знамена.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хвани едните и удари другите
51
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички ви се подиграват вече, никой не иска прости мутри за съседи. Вижте само в каква фашистка *** си превърнахте държавата. Доволни ли сте от себе си и от простия ви диктатор Боко Тиквата?
50
1
 
23
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
По измислена държава.няма решила и хайде оп готово, че и история си измисля па и спори луната е македонска хаха смех!!!
49
35
 
9
 
! Отговори
Мехмед преди 3 години
Насила хубост не става, още не го разбраха българите. Преди "възраждаха" турци, помаци и ***, сега тръгнали да побългаряват македонците...Колкото успяхте да побългарите нас, толкова ще успеете и с македонците...Ефектът ще е единствено повече омраза и неизлечими рани...
48
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз съм Българин от Македония и не знам сега как ще се отнасят към нас в Македония. В България разбрах , че искат дса ми отнемат паспорта"Връщаш им РСМ паспорта и си добре дошъл в България, щом там не те искат или те притеснява отношението им. Обикновения българин има против само ония македонци, които стискат скришно българския паспорт, а зад гърба ни ни плюят.Замисли се как изглежда - доказват че са родом българи за паспорт, а сме фашисти, мразят ни и ни горят флага? Ти как би реагирал?

Спонсорирани публикации