48-годишна медсестра почина от коронавирус

Работила е в "Неврология"-та на УМБАЛ-Бургас
23 ное 2020 12:21, Анисия Иванова
24
48-годишна медсестра почина от коронавирус
Снимка: Pixabay

48-годишна медицинска сестра от отделението "Неврология" в УМБАЛ-Бургас е починала от коронавирус, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Емилия Атанасова е лекувана в ковид-отделение в УМБАЛ, а впоследствие и в Отделението по реанимация. Ръководството на УМБАЛ-Бургас поднася съболезнования към близките и семейството на медицинската сестра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
академик дедоТашунко преди 3 години
Да прости Бог, г-жа Атанасова! Да бъде светла паметта й, съболезнования за близките.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
48-годишна медицинска сестра от отделението "Неврология" в УМБАЛ-Бургас е починала от коронавирус, ...Емилия Атанасова е лекувана в ковид-отделение в УМБАЛ, а впоследствие и в Отделението по реанимация.
12
3
 
5
 
! Отговори
13, преди 3 години
Не си измисляйте сценарии.Тествана е за ковид, като медицинско лице и не, няма ковид. Не, не е починала от ковид, както и много други хора, за които няма ни статии, ни нищо. Макар че човек не знае като как са я отчели. Преигравате много, ама много яко, сами се панирате, и самонавивате. И на никого услуга не правите. Само вреди нанасяте с тия глупости.Да, има вирус. Има починали, вкл. и от него,но не е точно това, което ви набиват в главите медиите.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пффф Боже пази но може пак да се окаже ковидеветнайсе защото ако си ранен и те приемат в болница ще ти вземат теста едно към едно и ще ти шибнат и ваксината, така че се моли понеже умиране има , отърване няма.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите и сестрите стигат до тук заради хаоса но донякъде те го създадоха сами. Тези облекла са глупави и безсмислени, маските и ръкавиците добре, но който иска да ги носи, защо цяло лято говорителките по медиите се занимаваха с това как да глобяват другите хора че не носели маски тоест да им отнемат права но вместо това никой не се занимаваше с истинските неща свързани с лекуването на хората. Лекувайте болните не здравите да им отнемате права. Писна ни от тази сбъркана демокрация. Спазвайте дистанция поне.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съжалявам за жената но има нещо което не е наред във всичко наоколо. Ако медиците не могат да спасят себе си какво да говорим за останалите. Проблема е че е създаден преди всичко медийноинформационен хаос от самото начало на пандемията и това попречи за вземане на мерки за лекуване на хора освен това в болниците са приети хора които не им там мястото а истинските болни ги шкартирват. Спрете се с тия маски и глоби и вземете да лекувате болните хора. Либералната система е виновна за пандемията.
8
2
 
6
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Твърде е възможно да е починала от сърдечно - съдовите усложнения на безсимптомен ковид. Има ли пср тест? Няма?
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжно, много млада.. Дано да няма повече случаи...
6
2
 
7
 
! Отговори
А преди 3 години
*** народ!Не ви е СРАМ!Мир на душата й!
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А наша роднина - мед. сестра - от сърдечно заболяване без коронавирус.Що за държава?Що за публична престъпност?Откъде-накъде ще отчитате всеки случай на смърт при коронавирус?Има и други заболявания.Досадни сте. Не само досадни, ами направо сте за съд за всяване на паника!
4
1
 
13
 
! Отговори
да се помолим преди 3 години
Мир и светлина на душата и. И утеха за семейството. На всички вас, които нямате болка в сърцето си за човешкия живот, който си отива /може би заради нечие безхаберие, простотия и вяра в световната конспирация/ ще кажа само замълчете. Животът е един и много лесно може да преминем от другата страна!
3
7
 
1
 
! Отговори
Пффф преди 3 години
По - добре да ме блъсне кола отколкото корона вирос
2
16
 
12
 
! Отговори
нъл тъй преди 3 години
В следващите година-две ще се умира основно от коронавирус!
1
6
 
40
 
! Отговори
zer преди 3 години
Ужасна трагедия. Умират хора, които полагат грижи за хора, които правят на пук на мерките на безопастност. Абсурд!