Готвят протест срещу локдауна у нас в сряда

Кабинетът ще обсъжда въвеждането на строгите мерки тогава
24 ное 2020 07:19, Александър Попов
187
Готвят протест срещу локдауна у нас в сряда
Снимка: БГНЕС

Протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов обявиха, че се готви протест срещу въвеждането на по-строги мерки срещу коронавируса в страната. Той ще бъде в сряда през деня, когато правителството ще обсъжда в Министерски съвет предложенията на здравния министър Костадин Ангелов за почти пълен локдаун и удължаване на извънредната обстановка до края на март.

Още по темата
"На 25 ноември от 10 ч. сутринта един народ се събира на национален митинг, за да каже НЕ на безобразията, не на локдауна, не на бедността и съсипването на хиляди бизнеси и стотици хиляди животи. Стига толкова! Няма да ви позволим да ни доведете до фалит! Няма да ви позволим да ни затворите отново! Единственият възможен начин за справяне с кризата е незабавна оставка на правителството!", гласи призивът в социалните мрежи от страна на организаторите - "Системата ни убива", "Палатков лагер пред президенството", "Палатков лагер пред СУ" и "Орловград - Протест Блокада".

"Това вече ще довърши българския народ. И без това хората са на издихания, дребният бизнес сега едвам диша, държавата фалира", коментира снощи протестиращият Тодор Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От тези, който и да умре няма да е загуба :) Та да излизат, да кряскат, да горят маски, да идат да видят фигуранта, Корнела,....уф Корнела ще се скрие, убеден съм :)
129
5
 
15
 
! Отговори
САМО КАЗВАМ преди 3 години
ВЕЧЕ НЕ ВИ ТРЯБВА ДА ВИ ИЗКАРВА НА ПЛОЩАДА ФИГУРАНТА НА ДЪРЖАВАТА......ИЗЛЕЗТЕ НА ПЛОЩАДА....ПИИНЕТЕ...ХАПНЕТЕ.....ЗАРАЗЕТЕ СЕ....ТАКА ЩЕ ПРИДОБИЕТЕ СТАДЕН ИМУНИТЕТ.....НО ПОПЪЛНЕТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ,ЧЕ СЕ ОТКАЗВАТЕ ОТ МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ.......ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА НЕЯ....
128
5
 
13
 
! Отговори
И преди 3 години
До аз"Мислещите", какво мислят? Ако свалят правителството, изборите ще бъдат някъде около датата на редовните!
127
5
 
15
 
! Отговори
:D преди 3 години
Да ги заключат всички !
126
5
 
18
 
! Отговори
? преди 3 години
Защо имам чувството, че тези побелели младежи от снимката, са излезли за някакъв бонус да "протестират"? Или те са младите и образовани, които ще идват на власт и ще оправят държавата?
125
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста няма да успее така, както не успяха да свалят Бойко. Той е с протекции от Германия, в момента в планетарен мащаб, държавите имат назначени лидери-диктатори не виждате ли, какво става - вече нищо не минава за обсъждане в парламента, издават се еднолични заповеди и всичко се приема. Особенно ние, като малка васална държава нямаме право на мнение. В ход е наистина смяна на режима, истинска биологична война и който още не вярва в този сценарий малко само да си помисли по-мащабно.
124
19
 
8
 
! Отговори
аз преди 3 години
До пенсионерПротестира стадо? Не драги пенсионер, това си ти *** за заколение, а хора мислещи протестират. Много хитро Борисов те затвори уста с 50 лева. Хвърлил ги като на просяк , какъвто си
123
9
 
10
 
! Отговори
до 120 преди 3 години
Цяло лято кабинетът на Борисов имал възможност да се подготви, да се снабди здравна систева с материали, условия, болници да са оборудвани да се премислен график и начин на работа на лекари. Тлъстата пуйка Борисов обикалял обаче пътищата. Та те затова няма лекари и сестри. И народа няма нищо общо с мизурия до която докара Борисов, който е на власт вече 11 години. Тлъста проста ***, както и целия му кабинет или тлъсти *** или бивши секретарки-калинки
122
10
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
не един народ , а едно стадо протестира ! кой ви упълномощи да представлявате народа бе ?
121
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 120 И защо няма доктори и сестри. Защо здравната система е в колапс. Кой е на власт последните 11 години? Народа ти е виовен ли? Депутати си вдигнаха даже и заплатите... Тяхните заплати си вървят. Частния сектор как ще оцелее. Като споменават западни страни добре е и да видим те как се грижат за хората. А тука само приказки и подготовка от Жипката...
120
4
 
8
 
! Отговори
аде де преди 3 години
До НаглиИ защо няма лекари и сестри?Само не ми отговаряй, че са ''заразени''.
119
13
 
15
 
! Отговори
да знаете преди 3 години
Определено отиваме към гражданска война.
118
10
 
11
 
! Отговори
старшина Страшников преди 3 години
Предлагам пълен локЪП и рестарт на държавата, така ГЕНЕРАЛ Борисоff ще заеме полагащото му се място в строя като РЕДНИК Борисоff.
117
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията да ги чака със стоп патрони от сутринта. Ако успеят да се струпат, отзад да пускат водните оръдия. Само така се излиза срещу тези безмозъчни лумппени.
116
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече е безмислено да се вьвежда каквото и да било - вируса е навсякаде , лошият матрял е - победен
115
14
 
22
 
! Отговори
Нагли преди 3 години
Толкова *** народ да има.Направо не е за вярване.Човека излезе каза им човешки че не смогват че няма лекари няма сестри.Те на протест ще идът.
114
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, много защитници на мафията в тия коментари!И вие сте за решетките заедно с простата и нагла мутра.
113
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, много защитници на мафията в тия коментари!И вие сте за решетките заедно с простата и нагла мутра.
112
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията да си влезе в ролята ,както виждаме че е по цял свят.За 30% увеличение са твърди ,а към хулиганстващите са меки! !!!
111
11
 
26
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Най-вероятно червените кхмери, Румен Петков и фигуранта стоят и зад този протест. Техният девиз винаги е бил :"Колкото по-зле за България, толкова по-добре за нас!". Може би не ще бъдат радостни да умират по 500 на ден ако това ще им помогне да се докопат до властта.